Én személy szerint szeretem ezt a részt (is).
Bereczki Zoltán, Szabó P. Szilveszter - Rómeó és Júlia
2007. október 12. 22:20
Aki szereti õket, pontosan tudja honnan van ez a kép.
1 felhasználónak tetszik:
MycySmiley
2007. október 13. 12:31
Itt hangzik el az egyik kedvenc dalom. Legalábbis az eleje nagyon tetszik.
Tybalt, Tybalt, mi lesz veled?
Tybalt, Tybalt, nem lesz szíved!
Kivágom, megsütöm, felnégyelem,
És koncként a kutyáim elé vetem!
A dal végén lévõ Mercutio-féle éneklõs-összeesõs-újrafelkelõs-éneklõs haldoklást kevésbé csípem.
Köszi a képet!
A dal végén lévõ Mercutio-féle éneklõs-összeesõs-újrafelkelõs-éneklõs haldoklást kevésbé csípem.
Köszi a képet!
MycySmiley
2007. október 13. 12:54
Idézet(Aribeth @ 2007. October 13. - 11:31)
Köszi a képet!
Köszi a képet!
Én azt a részét szeretem a legjobban, amikor megjelenik Atesz:
"Õrült emberek állj, ehhez nincs jogotok, hogyha öltök a törvény is pusztulni fog, ne tovább..."
Igaz ez a kép elõtti részben van, de nem baj!!!
A Rómeó és Júlia a kedvenc musicalem!!!!
MycySmiley
2007. december 05. 13:40
|
|
amolyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.04. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 45349 offline
|
Mindketten nagyon jo alakitast nyujtottak.Zoli rendkivul jol"halt meg",s az atka nagyon szivbol jovoen hangzott.Szilveszter indulata,arcrezdulatei,szemenek csillogasa-valoban elhitette velem,hogy gyuloli a masik csaladot.
2007. december 05. 13:43
Idézet(amoly @ 2007. December 5. - 13:40)
Mindketten nagyon jo alakitast nyujtottak.Zoli rendkivul jol"halt meg",s az atka nagyon szivbol jovoen hangzott.Szilveszter indulata,arcrezdulatei,szemenek csillogasa-valoban elhitette velem,hogy gyuloli a masik csaladot.
Ezért színészek!!! Gyönyörû a hangjuk és nagyon jól játszanak! Ez tény!!!
2007. december 05. 14:08
Idézet(amoly @ 2007. December 5. - 13:44)
Eszembe sem jutott vitatkozni veled! 
Ó, én nem azért írtam...
2007. december 05. 20:00
|
|
amolyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.04. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 45349 offline
|
Idézet(noska @ 2007. December 5. - 14:08)
Ó, én nem azért írtam...
Szerintem ezen nem fogunk osszekapni.
Viszont nem irigylem oket.Az eletuk csupa eloadas es nyilvanossag.A rajongok szetszedik oket.
Kevesen tudnak megmaradni "emberkent",ugy,hogy ne hatalmasodjon el rajtuk a bekepzeltseg.
2007. december 06. 20:04
Idézet(amoly @ 2007. December 5. - 20:00)
Szerintem ezen nem fogunk osszekapni.
Viszont nem irigylem oket.Az eletuk csupa eloadas es nyilvanossag.A rajongok szetszedik oket.
Kevesen tudnak megmaradni "emberkent",ugy,hogy ne hatalmasodjon el rajtuk a bekepzeltseg.
Ebben igazad van, de azt hiszem, hogy meg tudnak maradni embernek, bár hallottam már olyat, ami nem tetszett, dehát...
2007. december 06. 20:45
|
|
amolyúj tag |
|
Idézet(noska @ 2007. December 6. - 20:04)
Ebben igazad van, de azt hiszem, hogy meg tudnak maradni embernek, bár hallottam már olyat, ami nem tetszett, dehát...
En is hallottam mar nehany furcsa dolgot.De ettol szines a vilag.
2008. január 30. 18:38
|
|
LuluDarlingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.29. Hozzászólás: 112 Csatolások: 618 Azonosító: 50966 offline
|
Én ugye a Rómeó és Júlia DVD változatában láttam elõször Szilvesztert, ésssshát lettem rajongó
, nekem a kedvenc dalom belõle, amit Tybalt énekel, az a
"Ez a kéz utolér" - Hát most nem akarnám az egész szöveget beszúrni, de a kedvenc részeim belõle:
"Ez a kéz utolér!
Itt a vér lesz a bér!
A vágyott nõ ha másra vár
Egy sebzett szív, az bosszút áll!
És az enyém
Sebzett, szegény
Összeszorul
De most a fájdalomtól megszabadul!"
"Meghalni a szerelemért?
A becsület sem érdekel!
A szerelemért halni kell!
Ami csak fájt
Így adom át!
Majd megérti
Széttépett szívvel él most minden férfi!"
Ssssszóval ez a rész nekem nagyon tetszik...és tök jól meg van csinálva...furcsa Tybaltot úgy látni, hogy szenved a szerelemtõl, nem?
Egyébként a párbaj rész is nagyon jó tényleg, olyan tökéletes ellentétet alkotnak Bereczki Zoltánnal - ahogyan Tybalt Mercutioval - hogy néha nem is tudom, hogy kinek drukkoljak...
"Ez a kéz utolér" - Hát most nem akarnám az egész szöveget beszúrni, de a kedvenc részeim belõle:
"Ez a kéz utolér!
Itt a vér lesz a bér!
És az enyém
Sebzett, szegény
Összeszorul
"Meghalni a szerelemért?
A becsület sem érdekel!
Ami csak fájt
Így adom át!
Majd megérti
Ssssszóval ez a rész nekem nagyon tetszik...és tök jól meg van csinálva...furcsa Tybaltot úgy látni, hogy szenved a szerelemtõl, nem?
Egyébként a párbaj rész is nagyon jó tényleg, olyan tökéletes ellentétet alkotnak Bereczki Zoltánnal - ahogyan Tybalt Mercutioval - hogy néha nem is tudom, hogy kinek drukkoljak...
MycySmiley
2008. január 31. 18:42
|
|
amolyúj tag |
|
Idézet(LuluDarling @ 2008. January 30. - 18:38)
Én ugye a Rómeó és Júlia DVD változatában láttam elõször Szilvesztert, ésssshát lettem rajongó
, nekem a kedvenc dalom belõle, amit Tybalt énekel, az a
"Ez a kéz utolér!
Itt a vér lesz a bér!
És az enyém
Sebzett, szegény
Összeszorul
"Meghalni a szerelemért?
A becsület sem érdekel!
Ami csak fájt
Így adom át!
Majd megérti
"Ez a kéz utolér!
Itt a vér lesz a bér!
És az enyém
Sebzett, szegény
Összeszorul
"Meghalni a szerelemért?
A becsület sem érdekel!
Ami csak fájt
Így adom át!
Majd megérti
En is ezeket a reszeket szeretem a legjobban.Bar kedvenc dalom a "Belem egett"...az volt az elso elmenyem tole.
2008. február 03. 12:47
|
|
Vivvancsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.03. Hozzászólás: 43 Csatolások: 3 Azonosító: 51441 offline
|
Idézet(noska @ 2007. October 13. - 11:54)
Én azt a részét szeretem a legjobban, amikor megjelenik Atesz:
"Õrült emberek állj, ehhez nincs jogotok, hogyha öltök a törvény is pusztulni fog, ne tovább..."
Nekem is a R&J a kedvncem! :) Annyira jó. :) Tök jó a kép is :) Lehet, hogy teszek majd fel saját készítésû háttereket, mert csináltam magamnak párat :)
2008. március 14. 11:59
A Gyûlölet a legjobb szám...szerintem
MycySmiley
2008. március 14. 12:09
Idézet(CanDee Sweet @ 2008. March 14. - 11:59)
A Gyûlölet a legjobb szám...szerintem 
Szerintem is!
2008. március 27. 21:18
|
|
amolyúj tag |
|
Idézet(noska @ 2008. March 14. - 12:09)
Szerintem is! 
En maradok a "szerepdaloknal"...vagyis-Bezotol a haldoklasa tetszik,Dolhaitol a Miert faj?Juliatol a tiltakozasa az "ez a nasz meglesz"kozben.Dzsonitol imadom a "Mit er a hit?"-et...a ket anyatol a Gyuloletet es persze "szep Tybalt"-tol mind a ket nagy dalalt.
MycySmiley
2008. július 11. 10:09
|
|
agnes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 662 Csatolások: 481 Azonosító: 58638 offline
|
Idézet(Aribeth @ 2007. October 13. - 11:31)
Köszi a képet!
Köszi a képet!
nem ertem mit nem lehet elvezni a dal végén lévõ Mercutio-féle éneklõs-összeesõs-újrafelkelõs-éneklõs haldokláson.....sztem nagyon jol meg van csinalva....ja es ujabb csodalatos alakitas Zolitol ezt megcsinalni!
MycySmiley
2008. november 14. 17:16
|
|
Huanitaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.06. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 48629 offline
|
Helóka!Thx a képet nagyon faca!jah igen csatlakozom az elõttem szólóhoz a dal szenvedéses vége egy kicsit már túl erõltetett de am nagyn baróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.