Én személy szerint szeretem ezt a részt (is).
Bereczki Zoltán, Szabó P. Szilveszter - Rómeó és Júlia
2007. október 12. 22:20
Aki szereti õket, pontosan tudja honnan van ez a kép.
1 felhasználónak tetszik:
MycySmiley
2007. október 13. 12:31
Itt hangzik el az egyik kedvenc dalom. Legalábbis az eleje nagyon tetszik.
Tybalt, Tybalt, mi lesz veled?
Tybalt, Tybalt, nem lesz szíved!
Kivágom, megsütöm, felnégyelem,
És koncként a kutyáim elé vetem!
A dal végén lévõ Mercutio-féle éneklõs-összeesõs-újrafelkelõs-éneklõs haldoklást kevésbé csípem.
Köszi a képet!
A dal végén lévõ Mercutio-féle éneklõs-összeesõs-újrafelkelõs-éneklõs haldoklást kevésbé csípem.
Köszi a képet!
MycySmiley
2007. október 13. 12:54
Idézet(Aribeth @ 2007. October 13. - 11:31)
Köszi a képet!
Köszi a képet!
Én azt a részét szeretem a legjobban, amikor megjelenik Atesz:
"Õrült emberek állj, ehhez nincs jogotok, hogyha öltök a törvény is pusztulni fog, ne tovább..."
Igaz ez a kép elõtti részben van, de nem baj!!!
A Rómeó és Júlia a kedvenc musicalem!!!!
MycySmiley
2007. december 05. 13:40
|
|
amolyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.04. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 45349 offline
|
Mindketten nagyon jo alakitast nyujtottak.Zoli rendkivul jol"halt meg",s az atka nagyon szivbol jovoen hangzott.Szilveszter indulata,arcrezdulatei,szemenek csillogasa-valoban elhitette velem,hogy gyuloli a masik csaladot.
2007. december 05. 13:43
Idézet(amoly @ 2007. December 5. - 13:40)
Mindketten nagyon jo alakitast nyujtottak.Zoli rendkivul jol"halt meg",s az atka nagyon szivbol jovoen hangzott.Szilveszter indulata,arcrezdulatei,szemenek csillogasa-valoban elhitette velem,hogy gyuloli a masik csaladot.
Ezért színészek!!! Gyönyörû a hangjuk és nagyon jól játszanak! Ez tény!!!
2007. december 05. 14:08
Idézet(amoly @ 2007. December 5. - 13:44)
Eszembe sem jutott vitatkozni veled! 
Ó, én nem azért írtam...
2007. december 05. 20:00
|
|
amolyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.04. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 45349 offline
|
Idézet(noska @ 2007. December 5. - 14:08)
Ó, én nem azért írtam...
Szerintem ezen nem fogunk osszekapni.
Viszont nem irigylem oket.Az eletuk csupa eloadas es nyilvanossag.A rajongok szetszedik oket.
Kevesen tudnak megmaradni "emberkent",ugy,hogy ne hatalmasodjon el rajtuk a bekepzeltseg.
2007. december 06. 20:04
Idézet(amoly @ 2007. December 5. - 20:00)
Szerintem ezen nem fogunk osszekapni.
Viszont nem irigylem oket.Az eletuk csupa eloadas es nyilvanossag.A rajongok szetszedik oket.
Kevesen tudnak megmaradni "emberkent",ugy,hogy ne hatalmasodjon el rajtuk a bekepzeltseg.
Ebben igazad van, de azt hiszem, hogy meg tudnak maradni embernek, bár hallottam már olyat, ami nem tetszett, dehát...
2007. december 06. 20:45
|
|
amolyúj tag |
|
Idézet(noska @ 2007. December 6. - 20:04)
Ebben igazad van, de azt hiszem, hogy meg tudnak maradni embernek, bár hallottam már olyat, ami nem tetszett, dehát...
En is hallottam mar nehany furcsa dolgot.De ettol szines a vilag.
2008. január 30. 18:38
|
|
LuluDarlingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.29. Hozzászólás: 112 Csatolások: 618 Azonosító: 50966 offline
|
Én ugye a Rómeó és Júlia DVD változatában láttam elõször Szilvesztert, ésssshát lettem rajongó
, nekem a kedvenc dalom belõle, amit Tybalt énekel, az a
"Ez a kéz utolér" - Hát most nem akarnám az egész szöveget beszúrni, de a kedvenc részeim belõle:
"Ez a kéz utolér!
Itt a vér lesz a bér!
A vágyott nõ ha másra vár
Egy sebzett szív, az bosszút áll!
És az enyém
Sebzett, szegény
Összeszorul
De most a fájdalomtól megszabadul!"
"Meghalni a szerelemért?
A becsület sem érdekel!
A szerelemért halni kell!
Ami csak fájt
Így adom át!
Majd megérti
Széttépett szívvel él most minden férfi!"
Ssssszóval ez a rész nekem nagyon tetszik...és tök jól meg van csinálva...furcsa Tybaltot úgy látni, hogy szenved a szerelemtõl, nem?
Egyébként a párbaj rész is nagyon jó tényleg, olyan tökéletes ellentétet alkotnak Bereczki Zoltánnal - ahogyan Tybalt Mercutioval - hogy néha nem is tudom, hogy kinek drukkoljak...
"Ez a kéz utolér" - Hát most nem akarnám az egész szöveget beszúrni, de a kedvenc részeim belõle:
"Ez a kéz utolér!
Itt a vér lesz a bér!
És az enyém
Sebzett, szegény
Összeszorul
"Meghalni a szerelemért?
A becsület sem érdekel!
Ami csak fájt
Így adom át!
Majd megérti
Ssssszóval ez a rész nekem nagyon tetszik...és tök jól meg van csinálva...furcsa Tybaltot úgy látni, hogy szenved a szerelemtõl, nem?
Egyébként a párbaj rész is nagyon jó tényleg, olyan tökéletes ellentétet alkotnak Bereczki Zoltánnal - ahogyan Tybalt Mercutioval - hogy néha nem is tudom, hogy kinek drukkoljak...
MycySmiley
2008. január 31. 18:42
|
|
amolyúj tag |
|
Idézet(LuluDarling @ 2008. January 30. - 18:38)
Én ugye a Rómeó és Júlia DVD változatában láttam elõször Szilvesztert, ésssshát lettem rajongó
, nekem a kedvenc dalom belõle, amit Tybalt énekel, az a
"Ez a kéz utolér!
Itt a vér lesz a bér!
És az enyém
Sebzett, szegény
Összeszorul
"Meghalni a szerelemért?
A becsület sem érdekel!
Ami csak fájt
Így adom át!
Majd megérti
"Ez a kéz utolér!
Itt a vér lesz a bér!
És az enyém
Sebzett, szegény
Összeszorul
"Meghalni a szerelemért?
A becsület sem érdekel!
Ami csak fájt
Így adom át!
Majd megérti
En is ezeket a reszeket szeretem a legjobban.Bar kedvenc dalom a "Belem egett"...az volt az elso elmenyem tole.
2008. február 03. 12:47
|
|
Vivvancsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.03. Hozzászólás: 43 Csatolások: 3 Azonosító: 51441 offline
|
Idézet(noska @ 2007. October 13. - 11:54)
Én azt a részét szeretem a legjobban, amikor megjelenik Atesz:
"Õrült emberek állj, ehhez nincs jogotok, hogyha öltök a törvény is pusztulni fog, ne tovább..."
Nekem is a R&J a kedvncem! :) Annyira jó. :) Tök jó a kép is :) Lehet, hogy teszek majd fel saját készítésû háttereket, mert csináltam magamnak párat :)
2008. március 14. 11:59
A Gyûlölet a legjobb szám...szerintem
MycySmiley
2008. március 14. 12:09
Idézet(CanDee Sweet @ 2008. March 14. - 11:59)
A Gyûlölet a legjobb szám...szerintem 
Szerintem is!
2008. március 27. 21:18
|
|
amolyúj tag |
|
Idézet(noska @ 2008. March 14. - 12:09)
Szerintem is! 
En maradok a "szerepdaloknal"...vagyis-Bezotol a haldoklasa tetszik,Dolhaitol a Miert faj?Juliatol a tiltakozasa az "ez a nasz meglesz"kozben.Dzsonitol imadom a "Mit er a hit?"-et...a ket anyatol a Gyuloletet es persze "szep Tybalt"-tol mind a ket nagy dalalt.
MycySmiley
2008. július 11. 10:09
|
|
agnes |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 662 Csatolások: 481 Azonosító: 58638 offline
|
Idézet(Aribeth @ 2007. October 13. - 11:31)
Köszi a képet!
Köszi a képet!
nem ertem mit nem lehet elvezni a dal végén lévõ Mercutio-féle éneklõs-összeesõs-újrafelkelõs-éneklõs haldokláson.....sztem nagyon jol meg van csinalva....ja es ujabb csodalatos alakitas Zolitol ezt megcsinalni!
MycySmiley
2008. november 14. 17:16
|
|
Huanitaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.06. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 48629 offline
|
Helóka!Thx a képet nagyon faca!jah igen csatlakozom az elõttem szólóhoz a dal szenvedéses vége egy kicsit már túl erõltetett de am nagyn baróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.