Palvin Barbi: „Nem tartom kövérnek magam”
2016. március 05. 21:25
|
|
anastasiajonesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.17. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 241530 offline
|
Egyáltalán nem kövér, vagy csúnya.
2016. március 08. 22:00
|
|
Norix6 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.02. Hozzászólás: 1174 Csatolások: 0 Azonosító: 220435 offline
|
Annak aki ilyen testet szeretne vagy csak nem szimpatikus neki az ír ilyen dolgokat...én sem vagyok nagy rajongója, de nem írok róla olyan dolgokat...szerintem ez eléggé alávaló dolog
2016. március 12. 16:14
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Jól van tényleg nem "kövér" de azért nehogy azt higyje magáról hogy ő a megtestesült tökéletesség! :/
2016. március 28. 16:40
|
|
Leah Walkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.20. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 245091 offline
|
Szeretnék én ilyen kövér lenni... >< xD
2016. március 28. 16:57
Ha fele ennyire sem lenne toppon, akkor sem lenne kevésbé szánalmasabb leszólni az alakja miatt. Valakinek túl sok a szabadideje 2 Barátok Közt rész között.
2016. április 03. 18:37
|
|
Jázmin777új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.11. Hozzászólás: 25 Csatolások: 1 Azonosító: 253119 offline
|
Komolyan mar hetek ota csak errol vab szo mar kulfoldon is. Szeerintem Barbi alakjaval semmi problema es ilyeneket csak az irigy emberek urnak neki. Az a baj hogy az ilyen bantasok miatt lesznek anorexiasok az emberek(a modellek) es remelem Barbi nem gondolja komolyan ezeket a dolgokat es nem kezd dietazni. Nezzuk csak meg Gigi Hadidot akit szinten leszoltak es most az egyik legjobban kereso modell, ugyanigy Kate Upton. Szoval olyan kritizalja csak akinek jobb alakja van nala vagy aku efyszer is vegigvonult mar a VS kifuton. Valiszinu nem azert a Loreal szepsegnagykovete mert nem gyonyoru lany es szuper modell. Szerintem jo dolig ha egy midell
2016. április 08. 18:15
|
|
I m a belieber girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.16. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 254809 offline
|
Nem értem az embereket ha valaki nem nádszálvékony az már kövér? Szerintem nem az a csinos aki már annyira sovány hogy a csontjai lácanak vagy a modelleknél ez a divat ?
Barbi gyönyörű vagy ne hallgas egyik idiotára sem csak unyák a béna életüket és ezért kritizálják a másikat hogy tereljék el arrol a figyelmöket hogy milyen szerencsétlenek !
Barbi gyönyörű vagy ne hallgas egyik idiotára sem csak unyák a béna életüket és ezért kritizálják a másikat hogy tereljék el arrol a figyelmöket hogy milyen szerencsétlenek !
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: