Palvin Barbi: „Nem tartom kövérnek magam”
2016. február 27. 14:28
Nem is kövér.Csak irigyek voltak rá.Szerintem amúgy ezeknek a beszólásoknak a nagy részét kövér emberek írták.
2016. február 27. 15:54
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Úristen, azt hittem már régen kinőttünk ebből a korszakból. Igaz, hogy Barbi vékonysága nem egy kifutómodellé, de épp ez a szép benne. Telt idomai vannak könyörgöm, és lapos hasa, mi lehetne ennél jobb?! Mellesleg a legtöbb férfi ezt a típust kedveli.
2016. február 27. 21:23
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Ha túl vékony a modell az a baj, ha egészséges testalkatú, az a baj, ha duci, az a baj...ez a mai társadalom, emberek, ratyik vagyunk! :'D
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. február 27. 21:43
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Hű.. megvagyok lepődve.. Az emberek már nem tudnak mibe belekötni. Nehogy már az legyen mindenkinek a legnagyobb problémája, hogy Barbara nem nádszál vékony ..:c Ne is legyen az! Nem szeretem a pálcika lányokat, Barbi szerintem pont úgy jó ahogy.
Nyilván nem olyan vékony mint 17-18 évesen, de én sem vagyok olyan vékony mint 11 évesen.. És szerintem senki nem olyan vékony, mint amilyen 5-6 éve volt. Emberek vagyunk és változunk.
Barbi megvan elégedve önmagával, ezt ne akarja senki elrontani. Ha ő már kövérnek számít, akkor én mivagyok?
Amúgy a fiúk se szeretik már a pálcikavékony lányokat
Nyilván nem olyan vékony mint 17-18 évesen, de én sem vagyok olyan vékony mint 11 évesen.. És szerintem senki nem olyan vékony, mint amilyen 5-6 éve volt. Emberek vagyunk és változunk.
Barbi megvan elégedve önmagával, ezt ne akarja senki elrontani. Ha ő már kövérnek számít, akkor én mivagyok?
Amúgy a fiúk se szeretik már a pálcikavékony lányokat
2016. február 28. 13:29
Jaj, és most Barbi kezdjen el fogyni, feleljen meg az ők elvárásainak?
Szerintem meg szép alakja van.
Nyilván változunk, súlyosabbak/teltebbek leszünk, de ez nem jelenti azt, hogy ducik vagyunk. Csak növekszünk. ^^
Szerintem meg szép alakja van.
2016. február 28. 13:57
|
|
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline
|
Sokkal nőiesebb alakja lett, és szerintem erre inkább büszkének kellene lennünk. A csontsoványság egy borzasztó önsanyargatás eredménye, amit manapság sajnos elvárnak a modellektől, de ettől még nem jelenti azt, hogy ez a követendő példa. Barbi itt sokkal egészségesebben néz ki, szerintem ő is örül, hogy nem kell napi három kalórián élnie.
A végtelenségig nem lehet - és nem is kell - diétázni. A beszólása pedig, miszerint megette a barátját, hatalmas! Nem is tudtam, hogy tud ironikus is lenni.
2016. február 28. 15:32
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Nem szívem csücske Palvin Barbi, de egyszerűen jó ránézni a képeire, amiken nem egy negyven kilós pálcika tekint vissza rám. Szerintem meg az alakjával soha sem volt probléma, hiszen egy egészséges nő pont úgy néz ki, mint ahogyan ő. Viszont a kifejezéstelen tekintetről még mindig nem szokott le. Mindegyik képen (kivéve talán az első?
) annyira üres, semmitmondó arcot vág, hogy az valami szörnyű. A képek, mint egyébébként általában, most sem tetszenek.
2016. február 28. 21:47
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Kegyvesztett?! Ez érdekes. Kate Moss vagy Tanya Dziahileva nem dolgoztak a VS nek, mégis akkora karriert futottak be amiről sokan csak álmodnak. Sztem inkább VS lett halovány árnyéka önmagának az elmúlt években............ "annak idején a Loreal és a VS között voltam, de a Loreal jobb ajánlatot tett" mondta mindezt vki aki többször volt VS bemutatón és fotózásokon....
Ez senkiben nem merült fel?
Ez senkiben nem merült fel?
2016. február 29. 18:13
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
Úristen xd szemüveget az ilyen embereknek pls xdd
2016. március 01. 18:54
|
|
stylerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.01. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 254440 offline
|
Ez a csodás gyémánt hol dagadt ? Ha valaki ezt mondja rá az bolond. :-) Az nincs tisztába a fogalmakkal. A vézna modellekkel nem össze keverendő. A véznaság nem egészséges. Barbi alakja az egészséges. Van mit fogni rajta de mégsem dagadt. Pont ideális. Ilyenek a Bond lányok mesés :-)
2016. március 02. 15:32
Nem vagyok Barbinak különösebben nagy rajongója, de szerintem jó modell és még szép is.
2016. március 02. 19:28
|
|
spaceboundúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.28. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 253519 offline
|
Ugyan nem követem számon Barbi munkásságát, de azt kell hogy mondjam, hogy jó modell és az alakjával pedig semmi probléma nincs. Szerintem kifejezetten szép lány.
2016. március 04. 22:22
Nem kövér, és nem is csúnya, de attól még lehetnek a fotók előnytelenek. Nekem csak szimplán furcsának tűntek elsőre, de nem az fogalmazódott meg bennem, hogy kövér...
Az meg ha előnytelen a fotó, nem az ő hibája.
Az meg ha előnytelen a fotó, nem az ő hibája.
2016. március 05. 14:37
|
|
Juliusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.05. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 254534 offline
|
Egyáltalán nem kövér. Ugyanakkor meg valóban ne legyen már divat a csont és bőr alakzat! A fotók meg a beállítón is múlik, de aki az illetőt nézi annak tetszik fejen állva és hason csúszva is. Palvin Barbi pedig egy gyönyörű ajándék Magyarországról a világnak!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.