Palvin Barbi: „Nem tartom kövérnek magam”
2016. február 25. 20:54
Szerintem meg tökéletes az alakja! Semmi gond vele.
2016. február 25. 21:11
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Ha Palvin Barbi kövér akkor én meg bálna vagyok
2016. február 25. 22:53
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Idézet (Lexurious @ 2016.02.25. 20:46)
Gigi Hadid-ot pedig senki ne hozza fel, csak azért van karrierje mert gazdagok a szülei, simán elmehetne pedig plus size-nak.
Te normális vagy? Mégis mi az Istenről beszélsz? Láttál te már plus size modellt?
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. február 25. 23:03
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Miért lenne már kövér?
Kiváló az alakja!
2016. február 25. 23:07
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Szerintem abszolút nem kövér, de kerek, ami furcsa, mert sok modellnek, kint vannak a csonjai. Szerény véleményem szerint Barbi gyönyörű, ehhez kétség sem fér, csak más kategóriát képvisel, mint mondjuk Candice Swanepoel ( aki szintén gyönyörű ).
Amúgy leszögezném, hogy Palvin Barbi alacsonyabb sok modellnél ( hiába van másként ez beállítva ), ha jól megnézi az ember, hiába állítanak mást max. 168-172 centi között van, nem 175-80, e-miatt is "tömzsibbnek" hathat.
Amúgy az emberek mindenkit cikiznek ahol érnek, ez már csak ilyen...
Amúgy leszögezném, hogy Palvin Barbi alacsonyabb sok modellnél ( hiába van másként ez beállítva ), ha jól megnézi az ember, hiába állítanak mást max. 168-172 centi között van, nem 175-80, e-miatt is "tömzsibbnek" hathat.
Amúgy az emberek mindenkit cikiznek ahol érnek, ez már csak ilyen...
2016. február 26. 00:50
|
|
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline
|
Szerintem ez már vicces. De komolyan...
2016. február 26. 13:01
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Ez csak azért történt meg mert sztárokkal kezdett.., a kamekrák elött mászott rá szinte mindenkire többek között miley cyrusra is.. mindenkit felhasználnak a modellek h elérjenek vmit. Barbit meg sztem kurvára nem érdekeli a dolog.. igy is nagyon nagyon szép és nagyon sok mindent elért amit más modellek soha.. és még nincs 30.. na akkor? Még nagyon nagy karrier áll elötte. nem tudhatod mit tud még kihozni magából
Diala: Érdekes, mert pont azokat a képeket sikerült a cikkből kifelejteni, amik miatt savazni kezdték...
Egyébként meg vicces, mert vegye bárki védelmébe, ő egy modell, a teste a munkaeszköze, azzal kell magát eladnia. Ez van, a fotózáson nem töltetnek ki vele kvantumfizikai totót, iratnak vele szövegértést, nem, a teste az, amit formában kell tartania ahhoz, hogy munkákat kapjon.
Az meg, hogy a SIS modellje lett, remek hír, de én inkább azon gondolkodom el, hogy miért van az, hogy 2012 után, mikor a világ leghíresebb fehérneműóriásának divatbemutatóján vonult végig, és kvázi, a márka új üdvöskéje lett, mindenki imádta, sokan már angyalnak vizualizálták, aztán hirtelen eltűnt. Helyette beválogatták az országos nagy barátnőjét, Stellát, ő meg azóta se került szóba se a VS-nél... Vajon miért lett kegyvesztett?
Diala: Érdekes, mert pont azokat a képeket sikerült a cikkből kifelejteni, amik miatt savazni kezdték...
Egyébként meg vicces, mert vegye bárki védelmébe, ő egy modell, a teste a munkaeszköze, azzal kell magát eladnia. Ez van, a fotózáson nem töltetnek ki vele kvantumfizikai totót, iratnak vele szövegértést, nem, a teste az, amit formában kell tartania ahhoz, hogy munkákat kapjon.
Az meg, hogy a SIS modellje lett, remek hír, de én inkább azon gondolkodom el, hogy miért van az, hogy 2012 után, mikor a világ leghíresebb fehérneműóriásának divatbemutatóján vonult végig, és kvázi, a márka új üdvöskéje lett, mindenki imádta, sokan már angyalnak vizualizálták, aztán hirtelen eltűnt. Helyette beválogatták az országos nagy barátnőjét, Stellát, ő meg azóta se került szóba se a VS-nél... Vajon miért lett kegyvesztett?
2016. február 26. 19:17
|
|
Inorivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.27. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 202686 offline
|
Utálom ezt a tipikus "aki több, mint negyvenöt kiló, az bújjon el a francba" fílinget. Nők és lányok millióinak teszik tönkre az önbizalmát ezek az idióták, akik az ilyen alakra mondják, hogy kövér. Többek között az enyémet is tönkretették annak idején, de ma már rájöttem, hogy le****om magasról ezeket a sznob gyökereket. Van egy osztálytársnőm, akinek beszólt valaki, és azóta diétázik, annyit és olyanokat eszik, mint valami madár, és nem lehet lebeszélni erről az egészről, mert olyan mértékű sebet ejtettek rajta, hogy öngyűlölésbe fordult. De az gyakran előfordul, hogy a tesióra keretében történő testsúlymérés után a lány osztálytársaim egymás vállán sírnak, és erre a tesitanárunk a cikkben említett sznobokhoz hasonló megjegyzései is rásegítettek. Utálatosak az ilyen emberek. Utálatosak.
2016. február 26. 22:52
|
|
BebeQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 201657 offline
|
nem, nem kövér. ezt aláírom, de könyörgöm, ne higgye már mindenki azt, hogy aki nem isteníti ezt a nőt, az féltékeny:DDD féltékeny lennék egy olyanra, aki "színészi karriernek" mer nevezni egy három másodperces szerepet, amiben szövege sem volt? vagy nem tudja, hogy hívják azt a szakot, amire menni akar, de azért menne? szépnek szép, oké, de nem különleges vagy valami. átlagos arca van, szerintem ezerszer szebb lányok mászkálnak Magyarországon, akiknek nem az a vágya, hogy mások előtt térdeljenek pár retusált fotóért:D...
2016. február 27. 09:18
Nem normális az, aki úgy gondolja, hogy Barbi kövér. Attól azért lássuk be fényévekre van. Szerintem pont, hogy nagyon szép alakja van.
2016. február 27. 11:31
|
|
chapshevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 420 Csatolások: 19 Azonosító: 126090 offline
|
Jó lenne ha a modellek normál alkatúak lennének,mint Barbi is. Ezzel kéne példát statuálni,nem a 20 kilós csontokkal,az nem normális,mégis sok lány azért koplal mert ilyen példákat kell nézniük! És elég szomorú,hogy 2016-ban ez már kövérnek számít...Mindig is undorítónak találtam a kifutós modelleket mert úgy néznek ki,mint akik pillanatokon belül meghalnak.
Barbit pedig a karrierje óta figyelem,és ugyan a teste változott,de az arca ugyanolyan gyönyörű és női szemmel is igéző és kifejező szemei vannak!
Barbit pedig a karrierje óta figyelem,és ugyan a teste változott,de az arca ugyanolyan gyönyörű és női szemmel is igéző és kifejező szemei vannak!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.