Palvin Barbi: „Nem tartom kövérnek magam”
2016. február 25. 17:34
Nagyon szép lány,de számomra azok a képek előnytelenek.
2016. február 25. 18:05
Idézet (Diala @ 2016.02.25. 17:30)
Érdekes, mert pont azokat a képeket sikerült a cikkből kifelejteni, amik miatt savazni kezdték...
Egyébként meg vicces, mert vegye bárki védelmébe, ő egy modell, a teste a munkaeszköze, azzal kell magát eladnia. Ez van, a fotózáson nem töltetnek ki vele kvantumfizikai totót, iratnak vele szövegértést, nem, a teste az, amit formában kell tartania ahhoz, hogy munkákat kapjon.
Az meg, hogy a SIS modellje lett, remek hír, de én inkább azon gondolkodom el, hogy miért van az, hogy 2012 után, mikor a világ leghíresebb fehérneműóriásának divatbemutatóján vonult végig, és kvázi, a márka új üdvöskéje lett, mindenki imádta, sokan már angyalnak vizualizálták, aztán hirtelen eltűnt. Helyette beválogatták az országos nagy barátnőjét, Stellát, ő meg azóta se került szóba se a VS-nél... Vajon miért lett kegyvesztett?
Egyébként meg vicces, mert vegye bárki védelmébe, ő egy modell, a teste a munkaeszköze, azzal kell magát eladnia. Ez van, a fotózáson nem töltetnek ki vele kvantumfizikai totót, iratnak vele szövegértést, nem, a teste az, amit formában kell tartania ahhoz, hogy munkákat kapjon.
Az meg, hogy a SIS modellje lett, remek hír, de én inkább azon gondolkodom el, hogy miért van az, hogy 2012 után, mikor a világ leghíresebb fehérneműóriásának divatbemutatóján vonult végig, és kvázi, a márka új üdvöskéje lett, mindenki imádta, sokan már angyalnak vizualizálták, aztán hirtelen eltűnt. Helyette beválogatták az országos nagy barátnőjét, Stellát, ő meg azóta se került szóba se a VS-nél... Vajon miért lett kegyvesztett?
Én is pont ezen gondolkodtam nemrég. Szerintem Barbi sokkal jobban illene a márkához, mint Stella és az alakja is pont jó.
2016. február 25. 18:07
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Nagyon szép alakja van. Diala szerintem azért nem lett VS modell, mert nyilván mindenhol, de ott nagyon durva követelmények vannak. Barbi vékony, de nem hiszem, hogy az a tipikus VS modell, és elvileg nagyon szeret enni és nyilván általában egészségesen táplálkozik, de ő nem az a koplalós fajta. Persze, mindenkinek lehet egyéni véleménye, szerintem is szuper lenne, ha VS modell lenne, de lehet, hogy nem is szeretne.
2016. február 25. 18:27
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (kuci100 @ 2016.02.25. 18:07)
Nagyon szép alakja van. Diala szerintem azért nem lett VS modell, mert nyilván mindenhol, de ott nagyon durva követelmények vannak. Barbi vékony, de nem hiszem, hogy az a tipikus VS modell, és elvileg nagyon szeret enni és nyilván általában egészségesen táplálkozik, de ő nem az a koplalós fajta. Persze, mindenkinek lehet egyéni véleménye, szerintem is szuper lenne, ha VS modell lenne, de lehet, hogy nem is szeretne.
Nos, igen, a fenti kérdésem egy költői kérdés volt, ugyanis elég egyértelmű, miért tették ott parkolópályára.
Biztos nem ér neki az egész annyi erőfeszítést, hogy keményen eddzen a showért, pedig neki is az lenne az érdeke, mert akkor volt karrierje csúcsán, mikor ott felkapták. Mondjuk, lehet, az akkor jött hírnévnek és népszerűségnek Justin Bieberhez nagyobb köze volt, de akkor is...
Most őszintén, minek is erőltesse meg magát, mikor a SIS-nek így is jó?!
2016. február 25. 18:36
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
nagyon be tud pózolni
2016. február 25. 18:49
Azért megnéznem a rosszmájú kommentelők alakját, hogy hogynéznek ki...
2016. február 25. 19:12
|
|
ozolivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.22. Hozzászólás: 116 Csatolások: 2 Azonosító: 55592 offline
|
Barbi tökéletes, aki azt írja kövér az menjen el a szemészetre vagy csak nézzen tükörbe! Előbb érjék el azt amit ő utána majd lehet féltékenykedni, szánalmas irigy emberek!
2016. február 25. 19:25
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (ozoli @ 2016.02.25. 19:12)
Előbb érjék el azt amit ő utána majd lehet féltékenykedni, szánalmas irigy emberek!
Belőlem egyik kommentem megírásakor sem az irigység beszélt, de azért egy dolgot szögezzünk le... "Érjék el azt, amit ő?" Mit is? Azért egy modell kapcsán ekkora egetverő hülyeséget ne hangoztassunk már... Talán a kiemelkedő intelligenciájának vagy tehetségének köszönheti bármelyik topmodell a sikerét? Szépnek születni nem tehetség, csupán szerencse, és nem az ő érdeme, hanem a jó géneké.
2016. február 25. 19:45
Nem értem. Miért lenne kövér?? Oké, nem egy csontkollekció, de ez miért baj?
2016. február 25. 20:20
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Szerintem hasonló alakja van Gigi Hadidnak is, őt mégse hívják kövérnek, ráadásul most nagyon istenítik azt a lányt. Felvehették volna Barbit a Victoria Secrethez mert ott az a lényeg, hogy formásak legyenek, ne pedig csont és bőr. (legalább is a fehérnemű modelleknél előny ha vannak idomok)
2016. február 25. 20:46
Őszintén Barbi kissé meghízott, és a kissén a kissé nagyont értem. Semmi baj sincs ezzel, azonban mivel modell ezért oda lehet a karrierje, kifutókon nem alkalmazzák. Gigi Hadid-ot pedig senki ne hozza fel, csak azért van karrierje mert gazdagok a szülei, simán elmehetne pedig plus size-nak.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: