Hazánk büszkesége nemrég a Sports Illustratednek vetkőzött bikinire, hogy megmutassa irigylésre méltó alakját, ám ezúttal is akadtak olyanok, akik leszólták a gyönyörű modellt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Palvin Barbi: „Nem tartom kövérnek magam”
2016. február 25. 15:31
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. február 25. 15:38
|
|
Timi lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 369 Csatolások: 95 Azonosító: 218390 offline
|
Kövér? Ha ő kövér akkor ki az aki csinos, most komolyan? Nem mondom, hogy a kedvenc modellem, de nincs igazuk az utálóinak. Ez a Hollywood-i mánia mindenkit utolér. Szánalmas! Az ilyenen már csak nevetni tudok.
2016. február 25. 15:42
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Szerintem rendben van, én nm látom kövérnek. basszus nem 18 már h csont és bőr legyen. változik felnőtt stb, és még most se kövér semmi plusz kiló nincs rajta. a képek pedig nagyon jok lettek
2016. február 25. 15:44
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Néhányan ezek szerint nincsenek tisztában a "kövér" fogalmával. Igaz,hogy nem olyan az alakja mint a deszka modelleknek de teljesen jól néz ki. Mellesleg ha ő kövér,tényleg rengeteg elhízott ember él ebben a világban
2016. február 25. 15:44
Tényleg hülyeség lekövérezni Barbit! Nagyon jól néz ki szerintem a képeken!
2016. február 25. 15:58
Nagyon jó alakja van nem tudom miért kell ebből nagy ügyet csinálni..
2016. február 25. 15:59
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Azért mondják ezt, mert még nem láttak photoshop nélküli képet, és nem tudják, hogy photoshop nélkül is nézhet ki így valaki. Szerintem nagyon csinos, és a képek is nagyon jók lettek
2016. február 25. 16:02
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Nagyon jóra sikeredtek a képek. Természetesen szép alakja van Barbinak.
2016. február 25. 16:39
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Szerintem nagyon szép
2016. február 25. 17:30
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Érdekes, mert pont azokat a képeket sikerült a cikkből kifelejteni, amik miatt savazni kezdték...
Egyébként meg vicces, mert vegye bárki védelmébe, ő egy modell, a teste a munkaeszköze, azzal kell magát eladnia. Ez van, a fotózáson nem töltetnek ki vele kvantumfizikai totót, iratnak vele szövegértést, nem, a teste az, amit formában kell tartania ahhoz, hogy munkákat kapjon.
Az meg, hogy a SIS modellje lett, remek hír, de én inkább azon gondolkodom el, hogy miért van az, hogy 2012 után, mikor a világ leghíresebb fehérneműóriásának divatbemutatóján vonult végig, és kvázi, a márka új üdvöskéje lett, mindenki imádta, sokan már angyalnak vizualizálták, aztán hirtelen eltűnt. Helyette beválogatták az országos nagy barátnőjét, Stellát, ő meg azóta se került szóba se a VS-nél... Vajon miért lett kegyvesztett?
Egyébként meg vicces, mert vegye bárki védelmébe, ő egy modell, a teste a munkaeszköze, azzal kell magát eladnia. Ez van, a fotózáson nem töltetnek ki vele kvantumfizikai totót, iratnak vele szövegértést, nem, a teste az, amit formában kell tartania ahhoz, hogy munkákat kapjon.
Az meg, hogy a SIS modellje lett, remek hír, de én inkább azon gondolkodom el, hogy miért van az, hogy 2012 után, mikor a világ leghíresebb fehérneműóriásának divatbemutatóján vonult végig, és kvázi, a márka új üdvöskéje lett, mindenki imádta, sokan már angyalnak vizualizálták, aztán hirtelen eltűnt. Helyette beválogatták az országos nagy barátnőjét, Stellát, ő meg azóta se került szóba se a VS-nél... Vajon miért lett kegyvesztett?
1 felhasználónak tetszik:
Wyrd
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.