Olaszország Budapestre költözött néhány hétre egy bevásárlóközpontba, amit Farkasházi Réka, Csonka András és Bagi Iván ki is használt és ellátogattak a monumentális homokszobor kiállításra, ahol minden egyes alkotás Itáliához köthető, melyet egyébként a látogatók március 12-ig megtekinthetnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Magyar sztárok a pisai ferde toronynál!
2016. február 25. 12:19
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. február 25. 13:45
Azért sztárnak nem nevezném egyiket sem, de biztos jó nekik.
2016. február 25. 15:49
Én meg azt hittem, hogy tényleg elmentek Olaszországba és pont írni akartam, hogy én is csatlakoztam volna. Mellesleg, kik ezek? Mert sztárok biztos hogy nem..
2016. február 27. 11:43
Én kiskamasz koromban nem szerettem az olaszokat, a foci kudarcok miatt! (Juventus és Milan Vs. Ajax). Tudom elég kicsinyes voltam... Pedig egy nagy kultúrájú és kedves nép az olasz. Na és az olasz lányok milyen csinosak!
Az ételeiket is szeretem, a kedvenc kajáim is innen kerülnek ki. Már a focijukkal is megbékéltem azóta!
Na és azért nem kell leszólni ezt a három embert, de az tény, hogy jobb lett volna, ha élőben mennek el Pisába! Mindenesetre ez a homokszobor lenyűgöző!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: