A One Direction 22 éves énekese büszkén mutatta meg követőinek a rendszeres edzés várva várt eredményét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megmutatta szépen kidolgozott felsőtestét Liam Payne
2016. február 25. 09:23
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. február 25. 10:52
Wtf?? Szépen kidolgozott?? Hisz nincs is teste .. Inkább undorítónak tartom
2016. február 25. 13:21
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
De legalább ő él xD. Niallről egy éve nincs hír. Szerencsétlen elveszett Ázsiában.
2016. február 25. 14:05
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Nem vagyok az a fajta aki elkezdjen rajta olvadozni (én Harry-girl vagyok, engem nem lehet megingatni
) de attól még jó néz ki, ezt nem tudom letagadni.
A "Niall Horan Asian Tour" pedig fojtatódik még, ne féljetek
Neil az ász!
Harryt viszont nem értettem, hiszen Londonban van tudtommal, nagy fáradtság lett volna elmenni? Na jó, nem mérgelem fel magamat, örülök hogy nyertek (előrelátható volt, én viszont nagyon örültem, úgy este tizenegy környékén majdnem sikításban törtem ki, pedig én voltam az egyetlen aki még fent kuksolt
) szóval ja... gratula mint mindig!
A "Niall Horan Asian Tour" pedig fojtatódik még, ne féljetek
2016. február 25. 14:50
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Van itt eredmeny
Kat h Harry es Niall nem vettek resz a dijatadon
Kat h Harry es Niall nem vettek resz a dijatadon
2016. február 25. 15:34
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Igazábol van pár tippem Harry miért nem ment el. Mivel már nem tartozik Modesthez (hála az istennek) így gáz lett volna megköszönni neki. Igazábol Modest egy gyökér és szerintem Harrynél senki nem utalja jobban. Szóval szerintem gáz lett volna neki ha elment volna.
2016. február 25. 16:44
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
úú szerintem nagyon cukii!
<33
2016. február 25. 16:55
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Hát igen szép teljesítmény, nem túl sok és nem is kevés.
Azért ez a kép akkor lett volna tökéletes ha azt a cuki fejét sem hagyja le a képről.
2016. február 25. 20:40
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Bella_twins_girl
Mit találtál ebben a képben undorítónak??? (Jah és csak úgy zárójelesen megjegyzem, egy értelmes és szocializált ember nem mondja a másikra,hogy undorító)
Egyébként szerintem eszméletlenül jól néz ki Liam, látszik,hogy sokat edzett érte. Imádom az édes pofiját, remélem a következő képben az is benne lesz
Mit találtál ebben a képben undorítónak??? (Jah és csak úgy zárójelesen megjegyzem, egy értelmes és szocializált ember nem mondja a másikra,hogy undorító)
Egyébként szerintem eszméletlenül jól néz ki Liam, látszik,hogy sokat edzett érte. Imádom az édes pofiját, remélem a következő képben az is benne lesz
2016. február 26. 00:59
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Nem vagyok oda a mellkasszőrért, de ettől függetlenül jó teste van.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: