Tegnap osztották ki a Grammy-díj utáni második legnevesebb zenei díjakat a londoni O2 Arénában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Brit Awards 2016: Megvannak a nyertesek!
2016. február 25. 08:32
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. február 25. 13:16
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Gratulálok mindenkinek!
2016. február 25. 13:34
Nagyon gratulálpk mindannyiuknak, élőben követtem végig az egész rendezvényt és igazán élvezetes és színvanalas volt!
Szívből örülök Adele sikerének, de annak jobban, hogy a legjobb britt videóban le tudta Őt győzni a One Direction!
Ebből ismét kiderült, hogy az 1D rajongók a legjobbak!
Gratulálok minden nyertesnek!
Szívből örülök Adele sikerének, de annak jobban, hogy a legjobb britt videóban le tudta Őt győzni a One Direction!
Ebből ismét kiderült, hogy az 1D rajongók a legjobbak!
Gratulálok minden nyertesnek!
2016. február 25. 14:02
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Végigkövettem az egészet a Legjobb Brit Videóig, csak annyit akartam látni ahogyan a srácok megkapják a szobrocskát. És nagyon sajnálom, hogy csak Louis és Liam voltak ott, végig izgultam a vörös szőnyege bevonulást hogy talán felbukkannak majd vagy valami, ellenben jó volt nézni ahogyan átadják a Legjobb Női Előadónak járó díjat
És persze ez természetes volt, hogy megnyerik a kategóriát, a Legjobb Brit Banda díjat már évek óta nem tudták hazavinni... sajnos. Szóval rossz volt nézni hogy csak 2/4 volt jelen, de ez még így is nagyon élvezetes volt, főleg hogy miután meghirdették a hastaget, amivel szavazni lehet Niall rögtön elkezdett tweetelni, utána pedig Harry is becsatlakozott. Szóval igen... az pedig nagyon édes volt amikor Adele a harmadik díjnál sírva fakadt... És nem hiszem el hogy ezt mondom, de Justin fellépése JÓ volt! Bár nekem a Little Mix tetszett a legjobban, az ő fellépésük valami eszméletlen volt! *_*
Meg ahogyan Chris Martin nevezte magukat a köszönőbeszédében, külön öröm volt végighallgatni, nagyon nevettem!
Uhm, oké, kiáradoztam magamat!
Meg ahogyan Chris Martin nevezte magukat a köszönőbeszédében, külön öröm volt végighallgatni, nagyon nevettem!
Uhm, oké, kiáradoztam magamat!
2016. február 25. 14:12
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Gratu az 1D- nek
<3
Es mindenki masnak
Es mindenki masnak
2016. február 25. 15:55
Én sajnos most nem tudtam követni a díjátadót..De mindenkinek gratulálok,különösen Ádélnek és Justinnak..
2016. február 25. 15:58
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Gratulálok a nyerteseknek!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: