Louis Tomlinson 17 éves húga lesz Selena Gomez sminkese a Revival turnén
2016. február 24. 18:13
Idézet (Girl22 @ 2016.02.24. 17:42)
Violet Shadow és Lambika
Értem én hogy féltékenyek vagytok Lottie-ra de nem tudnátok kommentek nélkül kiadni nagatokbol?!Csak a vak nem látja hogy Lottie mennyire gyönyörü!Gratulálok Lottie....büszje vagyok rád!!
Értem én hogy féltékenyek vagytok Lottie-ra de nem tudnátok kommentek nélkül kiadni nagatokbol?!Csak a vak nem látja hogy Lottie mennyire gyönyörü!Gratulálok Lottie....büszje vagyok rád!!
Egy ilyen lányra a kutya se lenne féltékeny. Csak azért, mert számomra a szépség többet jelent, mint egy sminktől teljesen műnek látszó arc, és mert esetleg más véleménnyel vagyok mint te, nem feltétlenül leszek féltékeny.
2016. február 24. 18:36
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Én nagyon büszke vagyok rá. mindig is szerettem Lottsot, ő volt a legnormálisabb (nem úgy értve , hogy a többieket nem kedvelem vagy ilyesmi) a Tommo tesók közül , és szerintem eléggé tehetséges is. Gratulálok neki!
2016. február 24. 20:52
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
ez 17? smh...
2016. február 24. 21:10
|
|
Rileyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.18. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 248595 offline
|
Egy dolog az, hogy ki szerint szép, és ki szerint nem, tény, hogy nem ronda, az is tény, hogy vannak nála szebbek - személyes véleményem, hogy Fizzy szebb nála, bár mindenki szerint fordítva van -, de az megint egy másik tészta, hogy vajon tehetséges- e. Mert erre a válasz igen. Tudja mit csinál, és még szereti is csinálni, és igen. Louisnak hála magasabbról kezdte, mint akárki más, de ez nem jelenti azt, hogy nem tehetséges. Az, hogy megtiszteltetés, vagy sem... jó néhány stylistnak készülő ember összepisilné magát, ha Selena alkalmazná. Mert akárhogy nézzük, jó kis húzó név.
2016. február 24. 21:26
Megnézem,hogy Louis ha nem lenne hol tartana .....
2016. február 24. 22:18
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Ez most komolyan 17 éves???
Na jó, sziasztok!
Azt hiszem elhagyom ezt a bolygót.
Na jó, sziasztok!
Azt hiszem elhagyom ezt a bolygót.
2016. február 25. 08:40
a 17 éves lány történetesen idősebbnek néz ki mint selena.
a középső csücsörítős kép alapján 35-40-nek saccolnám, pont úgy néz ki mint a szomszéd asszony (45)
a középső csücsörítős kép alapján 35-40-nek saccolnám, pont úgy néz ki mint a szomszéd asszony (45)
2016. február 25. 08:57
Remélem nagyon jól csinálja meg Selena sminkjét, mert ha nem, akkor az az ő lelkénfog száradni...
Ja és szerintem sokkal többnek néz ki mint 17..
Ja és szerintem sokkal többnek néz ki mint 17..
2016. február 25. 10:47
Lottie és Selena együtt *-* valami tökéletes lesz ^^ Lottie-n látszik is hogy kiváló sminkes, szóval nem hinném hogy Sel csalódna benne.
2016. február 25. 11:02
Szép lány ez a Lottie
De Selena mellett elbújhat!
2016. február 25. 11:20
Hát igen,ilyen előnyökkel jár ha valaki Louis Tomlinsonnak a testvére..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: