Májusban veszi kezdetén a Good For You énekesnőjének turnéja, melyre a One Directionből ismert Louis Tomlinson húgát, Lottie-t is magával viszi.
A teljes cikkhez kattints ide!
Louis Tomlinson 17 éves húga lesz Selena Gomez sminkese a Revival turnén
2016. február 24. 16:44
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. február 24. 17:09
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Gratulálok Lottie-nek!
2016. február 24. 17:42
|
|
Girl22visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 15.08.09. Hozzászólás: 213 Csatolások: 0 Azonosító: 248119 offline
|
Violet Shadow és Lambika
Értem én hogy féltékenyek vagytok Lottie-ra de nem tudnátok kommentek nélkül kiadni nagatokbol?!Csak a vak nem látja hogy Lottie mennyire gyönyörü!Gratulálok Lottie....büszje vagyok rád!!
Értem én hogy féltékenyek vagytok Lottie-ra de nem tudnátok kommentek nélkül kiadni nagatokbol?!Csak a vak nem látja hogy Lottie mennyire gyönyörü!Gratulálok Lottie....büszje vagyok rád!!
2016. február 24. 17:50
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Jézusom ez mindig ennyire túlsminkeli magát??? Így egyáltalán nem szép, inkább ijesztően néz ki. És abban is biztos vagyok, hogy nem feltétlenül a "tehetsége" miatt van ott, ahol.
2016. február 24. 17:53
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Sehol se tartana, ha nem Louis Tomlinson testvére lenne, azért ezt ismerjük be őszintén. Nem túl gyakori, ha valaki a semmiből felkapaszkodik ilyen szintre egy kis ,,segítséggel",.
Egyébként tuti, hogy letámadnak az 1d fanok, de a csaj egyáltalán nem 17 évesnek néz ki, hanem kb. 24-nek. Ha nem a 1d egyik tagjának tesója lenne, akkor nyilván többen így látnák a dolgot.
Egyébként tuti, hogy letámadnak az 1d fanok, de a csaj egyáltalán nem 17 évesnek néz ki, hanem kb. 24-nek. Ha nem a 1d egyik tagjának tesója lenne, akkor nyilván többen így látnák a dolgot.
1 felhasználónak tetszik:
NiceandCute
2016. február 24. 17:54
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Hát igen, Lottie-nak nem tett jót az,hogy hamar rivaldafénybe került ő is és a bátyja is...túlságosan beszippantotta ez a világ, olyan mű...de azért gratulálok neki, ilyen fiatalon is nagyon nagy teljesítményt nyújt, Atya ég,hiszen két év van köztünk!!! Nagyon szép lány volt egyébként és még mindig az,csak nagyon a külsőségek érdeklik...de nagyon szereti Louist és ez a fontos
2016. február 24. 17:58
|
|
Bertinaporg |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.17. Hozzászólás: 1217 Csatolások: 102 Azonosító: 219449 offline
|
Legalább azt látni hogy ért a sminkeléshez, mert rajta is van vagy 1 kiló vakolat.
1 felhasználónak tetszik:
NiceandCute
2016. február 24. 18:02
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Gratulálok Lottienak. Nagyon szép és tehetséges csajszi.
2016. február 24. 18:05
Már nem azért de ez a lány minden csak nem szép..Egy kiló vakolattal mindenki nézhet ki jól...17 éves létére nagyon túl sminkeli magát./ Ezt most nem bántásként írom de szerintem vissza vehetne a tempóból..Nem tudom hogy ki hogy van vele de szerintem nem kéne Selenának felfogadnia..
2016. február 24. 18:05
Azt már régebben is megállapítottam, hogy nagyon sok smiket visz fel az arcára, így sokkal többnek tűnik, mint 17. De ettől függetlenül gratulálok neki, és további sok sikert!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.