Új fejezet nyílt a dél-koreai lánybanda, a Ladies' Code életében. 2014-es tragikus autóbalesetük óta most először jelentkeztek új anyaggal; valamint Ashley, Sojung és Zuny személyében trióban folytatják tovább.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszatért a Ladies' Code
2016. február 24. 15:34
Úristen ez a szám és a klip is nagyon gyönyörű <3
Nem bírtam ki könnyezés nélkül..A francba is nekem még mindig nagyon hiányzik EunB és Rise..<3 <3
Nem bírtam ki könnyezés nélkül..A francba is nekem még mindig nagyon hiányzik EunB és Rise..<3 <3
2016. február 24. 18:27
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Nagyon jó lett, imádom a lányokat ♥ Remélem, hogy minden rendben lesz velük!
2016. február 24. 21:37
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1471 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 online
|
EunB és RiSe autóbalesete óta nehéz lehetett a lányoknak felépülniük
De most itt vannak nagy örömömre és a rajongók örömére is
Nekem tetszett ez a klip és továbbiakban is kívánok nekik sok FIGHTING-et!!
De most itt vannak nagy örömömre és a rajongók örömére is
Nekem tetszett ez a klip és továbbiakban is kívánok nekik sok FIGHTING-et!!
2016. február 25. 00:54
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Nem gondoltam volna, hogy valaha is hallok a csapat felől. Mikor megtudtam, hogy visszatérnek csak arra tudtam gondolni, mennyire erős nők. Nem voltam sosem rajongójuk, de be kell vallanom, amint elindítottam a klipet, elkapott a sírás....
A dal és a klip nagyon nagyon tetszik. Azt hiszem egy újabb kedvenc dalra találtam. Viszont a két háttértáncost látván még jobban összeszorult a szívem.
Azt hiszem méltán mondhatom, hogy EunB és RiSe is biztosan büszkék a lányokra, akárcsak én is. Remélem jól fog menni a soruk, megérdemlik
A dal és a klip nagyon nagyon tetszik. Azt hiszem egy újabb kedvenc dalra találtam. Viszont a két háttértáncost látván még jobban összeszorult a szívem.
Azt hiszem méltán mondhatom, hogy EunB és RiSe is biztosan büszkék a lányokra, akárcsak én is. Remélem jól fog menni a soruk, megérdemlik
2016. február 25. 11:31
Nem nagyon tetszik .. De ez csak az én véleményem! Lehetne kicsit pörgősebb/bulisabb!
2016. február 25. 17:10
|
rosettaXXúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.25. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 254275 offline
|
Bella_twins_girl : te végig olvastad a cikket vagy csak meghallgattad a számot? egy ilyen tragédia után az is csoda ,hogy egyáltalán visszatértek!Nyilvánvaló ,hogy egy "pörgős/bulis" számhoz nincs elég lelki erejük még.
2016. február 26. 11:26
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
szép lett ez az album nagyon, mint ahogy az eddigi lemezeik is, amiket kiadtak a kezükből ^^ en nagyon szeretem a lányokat olyan szép a hangszínük és nem nyávogva énekelnek, mint sokan mastanában
rise és eunbi is büszkék lennének rájuk
rise és eunbi is büszkék lennének rájuk
2016. február 26. 16:09
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Mikor először olvastam visszatérésükről, nagyon megörültem majd egy kicsit aggódni kezdtem, hogy mennyire lesz a kiadó nyomására, mint inkább a saját döntésük alapján. De gondolom a Polaris nem erőltetett/erőltetne rájuk egy visszatérést a történtek után. Btw, szerintem ez egy tökéletes visszatérés volt egy ilyen tragédia után. Nagyon tetszik az album, a klipnek is szép a képvilága, és a csajok is gyönyörűek (bár Zuny hajával még barátkoznom kell).
Ashley, Sojung és Zuny nagyon erősek. Csak a legjobbakat kívánom nekik, megérdemlik.
EunB és RiSe biztosan büszkék a lányokra.
Ashley, Sojung és Zuny nagyon erősek. Csak a legjobbakat kívánom nekik, megérdemlik.
2016. február 26. 21:14
Jó szám lett, nekem tetszik. A Ladies Code-ról hallottam már de csak most ismertem meg őket igazán. Biztos nagyon nehéz lehet folytatni két tag elvesztése után. Minden elismerésem ezért.
2016. február 27. 12:08
|
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline
|
Aaaaaannyira nyugtató és szép ez a dal, az én szívem meg annyira fáj tőle
Kívülállóként is nagyon nehezen tudtam feldolgozni a történteket, es teljesen nem is sikerult a mai napig sem, nemhogy baratkent....
Peldaerteku amit a lanyok veghezvittek, hogy talpra tudtam ebbol allni....
Peldaerteku amit a lanyok veghezvittek, hogy talpra tudtam ebbol allni....
2016. február 28. 12:00
Sajnos én csak a tragédiával ismertem meg a lányokat és mikor megtudtam, hogy trióként folytatják tovább karrierjüket és már az új kisfilmjük is megjelent, eleinte kissé tartottam tőle, hogy belenézzek.
Bizony már egy év is eltelt a baleset óta, de még mindig szörnyű visszagondolni.
Minden elismerésem a lányoknak, hogy képesek tovább folytatni pályafutásukat.
Úgy gondolom nagyon szép klip lett és a videó koncepciójais nagyon magávalragadó. Nagyon szép gesztus és egyben szívszorító jelenet a két üres szék és a dobogó szív, mely a két elhunyt tagra utal.
A dal is nagyon szép, bár nem annyira a én stílusom.
Mindenesetre kívánom, hogy a lányok nagy sikerekben részesüljenek a továbbiakban, ugyanis igazán megérdemlik.
Bizony már egy év is eltelt a baleset óta, de még mindig szörnyű visszagondolni.
Minden elismerésem a lányoknak, hogy képesek tovább folytatni pályafutásukat.
Úgy gondolom nagyon szép klip lett és a videó koncepciójais nagyon magávalragadó. Nagyon szép gesztus és egyben szívszorító jelenet a két üres szék és a dobogó szív, mely a két elhunyt tagra utal.
A dal is nagyon szép, bár nem annyira a én stílusom.
Mindenesetre kívánom, hogy a lányok nagy sikerekben részesüljenek a továbbiakban, ugyanis igazán megérdemlik.
2016. március 03. 18:47
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
Igazán sajnálom amin eddig keresztül mentek (♥Rise&EunBi We miss you♥)
Viszont örülök, hogy már kezd visszatérni az életkedvük és ez a dal gyönyörű lett minden tökéletes benne.. <33
2016. március 11. 22:35
|
|
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline
|
Tudom, hogy ez most elég bunkón fog hangzani, de amikor a cikket olvastam s írta, hogy 1:35-nél a rész ahol a lányok ra emlékeznek akkor előre oda akartam vitetni, de mikor a dal elondult egyszerűen muszáj volt végignézzem. Olyan gyönyörű és magávalragadó aurája van, hogy hihetetlen. Amit pedig a lányok véghez vittek az tiszteletet érdemel. S ne feledjétek lányok Rise és EunBi mindig és mindehol veletek lesznek.
2016. március 17. 19:56
|
|
Saranghaeyoovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 241742 offline
|
Gyönyörű szám lett. Kitartást a lányoknak a továbbiakban is!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: