Alig három hónapja jelent meg a csapat Young, Wild & Free-je, máris új kisfilmmel rukkoltak elő a srácok.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új videoklippel jelentkezett a B.A.P.
2016. február 24. 15:10
OMG..
Nagyon nagyon tetszik..)A klip akárcsak a zene nagyon jó/menő..
De nem is vártam mást a Young, Wild & Free után <3
Nagyon nagyon tetszik..)A klip akárcsak a zene nagyon jó/menő..
2016. február 24. 15:21
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Előre is bocsánat azoktól akiknek elnyerte a tetszését a dal, de én nekem kifejezetten nem tetszett. A rapp sem a műfajom és a klip sem győzött meg. Bárki bármit mondhat,de én csak a véleményemet mondtam el.
2016. február 24. 15:44
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Tetszik hogy olyan vidám stílusú lett a Dal, Bár jobban tetszik az a kompozíció ami a Young,Wild and Free -be vagy a One shot -ba volt, de természetesen nekik minden jól áll szóval csak így tovább! :33 A Dal eleinte fura volt de második hallgatásra már tetszett
)
2016. február 24. 16:34
|
|
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1971 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline
|
Életkéim
Én nekem eléggé hangultüző.
Én nekem eléggé hangultüző.
2016. február 24. 16:34
Idézek kedves barátnőmtől: nem rossz, de nem az ő stílusuk.
2016. február 24. 20:14
Csodás lett és fülbemászó.
Szerintem jó, hogy ilyen stílusú, éppen azért, mert eltér a többi számaiktól.
2016. február 25. 01:27
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Nem is tudtam, hogy mostanában ennyi kpopos cikk is születik :3 csak így tovább
Imádom ezt a CB-t xD jó végre nevetve látni a fiúkat
Fülbemászó dal, színekben gazdag klip, nekem is jó kedvet csináltak. Nem semmi mi mindenen mentek át, együtt. Remélem ezúttal jól fognak bánni velük. Hajrá ^^
Imádom ezt a CB-t xD jó végre nevetve látni a fiúkat
2016. február 25. 19:24
Hát ez a klip most nagyon jól jött. Bevallom láttam már, hogy megjelent a srácok új dala, de időm nem volt még megnézni és hát most a srácok visszahozták a jó kedvemet
Muszáj voltam egymás után kétszer is megnéznem annyira magával ragadt a dal és a klip az valami elképesztő. Remek könnyed és vidámságot sugárzó lett a fiúk koncepciója és hát Him Chan-nak piszkosul jól áll ez a hajszín.
Köszönet a cikkért Pocok2001-nek!
Köszönet a cikkért Pocok2001-nek!
2016. február 25. 23:11
Imááádom!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥ Az egész albumot.
Hihetetlen ezek a hülyék mit össze nem hoznak. Imádom őket! Ez a szám... az első nap mikor megjelent már a csengőhangom és az ébresztőm is lett
Amint meghallgatom, vagy csak az eszembe jut, jobb kedvem lesz. Az egész album baromi jó, kedvenceim ugye a Feel So Good, Carnival és Albatross, de a többi is nagyon jó!!
Azt külön ki kell emelnem, hogy a klippért is odavagyok és hát ahogy kinéznek, azért is ♥
Hihetetlen ezek a hülyék mit össze nem hoznak. Imádom őket! Ez a szám... az első nap mikor megjelent már a csengőhangom és az ébresztőm is lett
Azt külön ki kell emelnem, hogy a klippért is odavagyok és hát ahogy kinéznek, azért is ♥
2016. február 28. 11:37
A klip koncepciója nagyon tetszik, szeretem az eféle színes kisfilmeket.
Különösen dob rajta a fiúk bohóckodása, nagyon aranyosak.
Egyedül ami nagyon nem nyerte el a tetszésemet, az egyedül Zelo színes tincsei, kicsit furcsának találom, ahogy befestették...
A dal egész jóra sikeredett, bár sajnos azt kell mondjam, hogy volt már jobb slágerük is.
Természetesen ez is csodálatos, de engem jobban megfogott az egykori One Shot és a No Mercy fülbemászó dallama. Ez valahogy most nem érte el nállam azt a hatást, mint az imént említett két dal.
Összességében szerintem nagyon jó klip lett és már várom a következőt.
Különösen dob rajta a fiúk bohóckodása, nagyon aranyosak.
Egyedül ami nagyon nem nyerte el a tetszésemet, az egyedül Zelo színes tincsei, kicsit furcsának találom, ahogy befestették...
A dal egész jóra sikeredett, bár sajnos azt kell mondjam, hogy volt már jobb slágerük is.
Természetesen ez is csodálatos, de engem jobban megfogott az egykori One Shot és a No Mercy fülbemászó dallama. Ez valahogy most nem érte el nállam azt a hatást, mint az imént említett két dal.
Összességében szerintem nagyon jó klip lett és már várom a következőt.
2016. március 01. 12:51
|
|
MRS.Biiersack..jackyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.02. Hozzászólás: 212 Csatolások: 24 Azonosító: 244470 offline
|
nagyon jó lett a szám es a klipp is
2016. április 29. 13:11
Nagyon király a zene és a video is eccerűen imádom
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: