Tegnap tette közzé legújabb, a Stone Cold című dalához forgatott kisfilmjét az énekesnő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Demi Lovato – Stone Cold
2016. február 24. 09:14
A dalról még nem mondok semmit, mert szinte semmi nem tetszik meg elsőre, de nekem tetszik a klip. Jó lett.
2016. február 24. 09:27
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Demi épp azt irta nem h abbol van elege h a politikát meg a feminizmust használja más arra h felhivja magára a figyelmet. Akkor te miről beszélsz h ő feminista? XD bár am lehet én vagyok most tájékozatlan
Lényegtelen ez a dal, és a klip fantasztikus lett, bár nekem kicsit depisnek tünik de nagyon jóóó lett a klip. több ilyet akarok tőle
2016. február 24. 09:34
Idézet (rosa82 @ 2016.02.24. 09:18)
Na ezért ugrott neki Taylornak kellett a reklám az új dalához gratula ,hogy nagy feministaként földbe kell döngölni egy kolléganődet csak hogy reklámozhasd a dalodat.
Olvasgasd még párszor a mondandóját, hátha fel is fogod a lényegét, ha már ennyire rákattantál a dologra.
On: Végre egy olyan kislemezes dalválasztás, amivel elégedett vagyok. Csodaszép a képi világ, és imádom, hogy csak minimális smink van rajta. 10/10
2016. február 24. 09:47
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Annyira örültem, mikor megláttam, hogy ebből lesz a következő klip. Egyik kedvencem az albumról.
A képi világát (itt elsősorban a havas jelenetekre gondolok) imádom... pedig egyébként utálom a havat.
Viszont nagyon ijesztő volt néha ránézni Demire... ha nem tudtam volna, hogy csak egy klip és dal mondanivalója megkívánja, bizony megijedtem volna.
2016. február 24. 10:21
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Szandiii_1992 Hetek óta promózva van de ő mégis két nappal előtte támad neki Taylornak és áll ki Kesha mellett játszva a nagy feministát. Mikor visszatért büszke voltam ,hogy végre egy énekesnő aki nem vetkőzve akar nevet szerezni magát és jó dallal kerül be újra a köztudatba,(skyscraper) aztán egyszer csak elkezdet eltűnni a ruha és feszülős latex cuccokban kezdet el fellépni az aki korábban állította a zenéjével akarja felhívni az emberek figyelmét. Nem hinném hogy szüksége lett volna rá hogy másba rúgjon de megtette és bár a maga módján bocsánatot kért de akkor sem szép annak támadni aki egy ismerősnek segített és kritizálni a segítség módját két nappal később meg jön az új klipje. A dal szövege meg azért sem érdekel mert egy dolog énekelni valamiről ha az ellenkezőjét csinálod a valós életben. Tisztába vagyok vele hogy a rajongói akkor is kiállnának mellette tegyen bármit de a valóságtól nem kéne elszakadni ő is ember akinek van egy szakmája és minden eszközt megragad hogy sikeres legyen benne ez esetben az eszköz nem volt éppen a legjobb választás de nem baj Taylor megérdemelte!
2016. február 24. 11:35
Idézet (rosa82 @ 2016.02.24. 10:21)
Szandiii_1992 Hetek óta promózva van de ő mégis két nappal előtte támad neki Taylornak és áll ki Kesha mellett játszva a nagy feministát. Mikor visszatért büszke voltam ,hogy végre egy énekesnő aki nem vetkőzve akar nevet szerezni magát és jó dallal kerül be újra a köztudatba,(skyscraper) aztán egyszer csak elkezdet eltűnni a ruha és feszülős latex cuccokban kezdet el fellépni az aki korábban állította a zenéjével akarja felhívni az emberek figyelmét. Nem hinném hogy szüksége lett volna rá hogy másba rúgjon de megtette és bár a maga módján bocsánatot kért de akkor sem szép annak támadni aki egy ismerősnek segített és kritizálni a segítség módját két nappal később meg jön az új klipje. A dal szövege meg azért sem érdekel mert egy dolog énekelni valamiről ha az ellenkezőjét csinálod a valós életben. Tisztába vagyok vele hogy a rajongói akkor is kiállnának mellette tegyen bármit de a valóságtól nem kéne elszakadni ő is ember akinek van egy szakmája és minden eszközt megragad hogy sikeres legyen benne ez esetben az eszköz nem volt éppen a legjobb választás de nem baj Taylor megérdemelte!
Talán azért két nappal ezelőtt fejtette ki a véleményét, mert a hétvégén hozták meg Kesha kapcsán az ítéletet. "Belerúgni"
Ps: a klip még mindig annyira ahw
2016. február 24. 11:56
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Nagyon megszerettem ezt a dalt és szuper lett a klip is hozzá. Demi egy istennő. A nagy kedvencem az albumról viszont a Kingdom Come, remélem ahhoz is lesz klip, de az se baj ha nem.
2016. február 24. 14:31
ahww egyszerűen imádom ezt a dalt, a klip is elég jó lett, de jobbra számítottam.
2016. február 24. 15:05
A klip pont olyan mint amilyenre számítani lehetett, remélem hamarosan a Kingdom Come és a Wildfire is kap egy kisfilmet.
2016. február 24. 15:06
A havas jelenetek nagyon tetszenek,viszont a kádas már nem annyira..
A dal egész tűrhető de megmondom őszintén többet vártam volna tőle.:/
Az előttem szólókkal akik azt írták hogy demi "Fenimista" nem értek egyet..
A dal egész tűrhető de megmondom őszintén többet vártam volna tőle.:/
Az előttem szólókkal akik azt írták hogy demi "Fenimista" nem értek egyet..
2016. február 24. 15:07
a dal nagyon jó, de ez a klip nagyon szenvedős lett...
2016. február 24. 15:26
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Gratulálok, mert Demi megint nagyot alkotott.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: