Tegnap tette közzé legújabb, a Stone Cold című dalához forgatott kisfilmjét az énekesnő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Demi Lovato – Stone Cold
2016. február 24. 09:14
A dalról még nem mondok semmit, mert szinte semmi nem tetszik meg elsőre, de nekem tetszik a klip. Jó lett.
2016. február 24. 09:27
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Demi épp azt irta nem h abbol van elege h a politikát meg a feminizmust használja más arra h felhivja magára a figyelmet. Akkor te miről beszélsz h ő feminista? XD bár am lehet én vagyok most tájékozatlan
Lényegtelen ez a dal, és a klip fantasztikus lett, bár nekem kicsit depisnek tünik de nagyon jóóó lett a klip. több ilyet akarok tőle
2016. február 24. 09:34
Idézet (rosa82 @ 2016.02.24. 09:18)
Na ezért ugrott neki Taylornak kellett a reklám az új dalához gratula ,hogy nagy feministaként földbe kell döngölni egy kolléganődet csak hogy reklámozhasd a dalodat.
Olvasgasd még párszor a mondandóját, hátha fel is fogod a lényegét, ha már ennyire rákattantál a dologra.
On: Végre egy olyan kislemezes dalválasztás, amivel elégedett vagyok. Csodaszép a képi világ, és imádom, hogy csak minimális smink van rajta. 10/10
2016. február 24. 09:47
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Annyira örültem, mikor megláttam, hogy ebből lesz a következő klip. Egyik kedvencem az albumról.
A képi világát (itt elsősorban a havas jelenetekre gondolok) imádom... pedig egyébként utálom a havat.
Viszont nagyon ijesztő volt néha ránézni Demire... ha nem tudtam volna, hogy csak egy klip és dal mondanivalója megkívánja, bizony megijedtem volna.
2016. február 24. 10:21
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2233 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Szandiii_1992 Hetek óta promózva van de ő mégis két nappal előtte támad neki Taylornak és áll ki Kesha mellett játszva a nagy feministát. Mikor visszatért büszke voltam ,hogy végre egy énekesnő aki nem vetkőzve akar nevet szerezni magát és jó dallal kerül be újra a köztudatba,(skyscraper) aztán egyszer csak elkezdet eltűnni a ruha és feszülős latex cuccokban kezdet el fellépni az aki korábban állította a zenéjével akarja felhívni az emberek figyelmét. Nem hinném hogy szüksége lett volna rá hogy másba rúgjon de megtette és bár a maga módján bocsánatot kért de akkor sem szép annak támadni aki egy ismerősnek segített és kritizálni a segítség módját két nappal később meg jön az új klipje. A dal szövege meg azért sem érdekel mert egy dolog énekelni valamiről ha az ellenkezőjét csinálod a valós életben. Tisztába vagyok vele hogy a rajongói akkor is kiállnának mellette tegyen bármit de a valóságtól nem kéne elszakadni ő is ember akinek van egy szakmája és minden eszközt megragad hogy sikeres legyen benne ez esetben az eszköz nem volt éppen a legjobb választás de nem baj Taylor megérdemelte!
2016. február 24. 11:35
Idézet (rosa82 @ 2016.02.24. 10:21)
Szandiii_1992 Hetek óta promózva van de ő mégis két nappal előtte támad neki Taylornak és áll ki Kesha mellett játszva a nagy feministát. Mikor visszatért büszke voltam ,hogy végre egy énekesnő aki nem vetkőzve akar nevet szerezni magát és jó dallal kerül be újra a köztudatba,(skyscraper) aztán egyszer csak elkezdet eltűnni a ruha és feszülős latex cuccokban kezdet el fellépni az aki korábban állította a zenéjével akarja felhívni az emberek figyelmét. Nem hinném hogy szüksége lett volna rá hogy másba rúgjon de megtette és bár a maga módján bocsánatot kért de akkor sem szép annak támadni aki egy ismerősnek segített és kritizálni a segítség módját két nappal később meg jön az új klipje. A dal szövege meg azért sem érdekel mert egy dolog énekelni valamiről ha az ellenkezőjét csinálod a valós életben. Tisztába vagyok vele hogy a rajongói akkor is kiállnának mellette tegyen bármit de a valóságtól nem kéne elszakadni ő is ember akinek van egy szakmája és minden eszközt megragad hogy sikeres legyen benne ez esetben az eszköz nem volt éppen a legjobb választás de nem baj Taylor megérdemelte!
Talán azért két nappal ezelőtt fejtette ki a véleményét, mert a hétvégén hozták meg Kesha kapcsán az ítéletet. "Belerúgni"
Ps: a klip még mindig annyira ahw
2016. február 24. 11:56
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Nagyon megszerettem ezt a dalt és szuper lett a klip is hozzá. Demi egy istennő. A nagy kedvencem az albumról viszont a Kingdom Come, remélem ahhoz is lesz klip, de az se baj ha nem.
2016. február 24. 14:31
ahww egyszerűen imádom ezt a dalt, a klip is elég jó lett, de jobbra számítottam.
2016. február 24. 15:05
A klip pont olyan mint amilyenre számítani lehetett, remélem hamarosan a Kingdom Come és a Wildfire is kap egy kisfilmet.
2016. február 24. 15:06
A havas jelenetek nagyon tetszenek,viszont a kádas már nem annyira..
A dal egész tűrhető de megmondom őszintén többet vártam volna tőle.:/
Az előttem szólókkal akik azt írták hogy demi "Fenimista" nem értek egyet..
A dal egész tűrhető de megmondom őszintén többet vártam volna tőle.:/
Az előttem szólókkal akik azt írták hogy demi "Fenimista" nem értek egyet..
2016. február 24. 15:07
a dal nagyon jó, de ez a klip nagyon szenvedős lett...
2016. február 24. 15:26
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Gratulálok, mert Demi megint nagyot alkotott.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: