Ha engem erőszakolnának meg nem hónapok vagy évek utána járnék el az ügyben
Dr. Luke megszólalt: „Nem erőszakoltam meg Keshát”
2016. február 24. 15:55
|
|
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline
|
Egyébként Kesha miért várt eddig ezzel? Ha valakit bántanak akkor nem a karrier az első hanem a saját épsége, most mindkettőt elveszítette,ha mégis neki volt igaza.
2016. február 24. 16:31
Idézet (ciel @ 2016.02.23. 22:49)
Olyan jó, hogy itt mindenki jobban tudja, hogy mi történt igazából. Meg hogy nem látszott rajta. Jó, hogy nem ő a hibás, hogy nem mutatott jeleket, komolyan nem hiszem el. Hány és hány nő van, akiről még csak nem is lehet sejteni, hogy bántalmazzák, akár verbálisan vagy fizikailag. De amúgy meg sem lepődöm, hogyha megvádolnak egy férfit nemi erőszakkal, akkor nem a nőnek hisznek. NA PONT EZÉRT, nem mer felszólalni a bántalmazottak többsége, pont az ilyen reakciók miatt is, amiket ti itt leműveltek.
2016. február 24. 17:29
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 online
|
Ha évek óta tartó bántalamazásnak van valaki kitéve az nem csak fizikait foglalja magába pszichésen is nagy károkat okoz, sok bántalmazott nő egy idő után úgy érzi megérdemli mert valami rosszat tett és őt nem lehet szeretni és úgy sem hisznek neki. Kesha ki mert állni de nem sok esélye van sajnos mert a pasi mögött ott áll a sony a szuper ügyvédjeivel akik átgázolnak mindenkin ha kell az ilyen nagy cégek a velük szerződésben állókat nem emberként látja csak egy terméknek aminek minél több bevételt kell termelnie
2016. február 24. 18:06
|
|
freedominyoureyesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.17. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 248543 offline
|
Kedves habibi
Elnézésedet kérem, hogy megírtam ami bennem volt, sajnálom, hogy reagáltam és megvédtem a kedvencem. Ami biztos, hogy 4-5 nap sírás, és twitter olvasás után te se reagáltál volna, ha valamelyik drága kedvenced bántják
)
Nem szeretek rivalizálni másokkal de amit itt olvastam csak rátett az amúgy is hajszál vékony türelmem (ami csak az eddigi lassan 2 éve tartó pereskedésnek köszönhető)
P.S. Én meg azon csodálokozom, hogy egyáltalán írtok olyan cikkeket amik sztárva nézve lealázóak.. TI is csak egy mainstream hely vagytok akik a BuzzFeed, TMZ-ből tájékozódnak:))
Elnézésedet kérem, hogy megírtam ami bennem volt, sajnálom, hogy reagáltam és megvédtem a kedvencem. Ami biztos, hogy 4-5 nap sírás, és twitter olvasás után te se reagáltál volna, ha valamelyik drága kedvenced bántják
Nem szeretek rivalizálni másokkal de amit itt olvastam csak rátett az amúgy is hajszál vékony türelmem (ami csak az eddigi lassan 2 éve tartó pereskedésnek köszönhető)
P.S. Én meg azon csodálokozom, hogy egyáltalán írtok olyan cikkeket amik sztárva nézve lealázóak.. TI is csak egy mainstream hely vagytok akik a BuzzFeed, TMZ-ből tájékozódnak:))
2016. február 24. 18:10
Persze, hogy nem látszott rajta és nem is akart róla beszélni sokáig. Ez ilyenkor várható reakció. Nem akarta a saját sebeit feltépni és nem mellesleg félelemben is lehetett valószínűleg. Csak úgy, mint megannyi nő a világon, akik szintén akár évekig nem érzik magukat elég erősnek ahhoz, hogy beszéljenek róla. Szomorú, hogy ennyire figyelmen kívül hagyják ezt a tényt.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2016. február 25. 14:27
@wattacukor2: ez is csak általánosítás. alátámaszthatod statisztikákkal is az állításodat, de az még nem fogja igazolni kesha vádjait vagy magyarázatot adni arra, hogy eskü alatt mért nem vallotta azt, amit korábban a sajtónak állított. ő volt az, aki előhozakodott az esettel, és már nincs visszaút. számomra elgondolkodtató, hogy egyszer megvádol valakit nagyon súlyos vádakkal és utána ahogy te állítod teljesen természetes, hogy nem kívánja feltépni a sebeit és elzárkózik a témától. ez így kicsit ellentmondásos nem? vagy csak ő nem gondolt a következményekre?
akárhogy-is szerintem az ügyük bonyolultabb mint azt mi gondolnánk, nem véletlen, h. kesha visszahőkölt, van valami amiről nem szeretne beszélni, és az szerintem nem az erőszak (ha volt egyáltalán), hanem feltehetően a körülmények amik addig vezettek, hogy "valljon".
az igazságot csak ők ketten tudják, addig pedig mindenki vaktában dobálózik a szavakkal. mivel minden eset más nem lehet arra hivatkozni, h. a nők szégyenben élnek és nem mernek fel/megszólalni, mert ilyen és ehhez hasonló reakciók várhatók mint amilyen ezen a fórumon. ez ugyanúgy visszafele is működik, csak nem gondolunk bele.
akárhogy-is szerintem az ügyük bonyolultabb mint azt mi gondolnánk, nem véletlen, h. kesha visszahőkölt, van valami amiről nem szeretne beszélni, és az szerintem nem az erőszak (ha volt egyáltalán), hanem feltehetően a körülmények amik addig vezettek, hogy "valljon".
az igazságot csak ők ketten tudják, addig pedig mindenki vaktában dobálózik a szavakkal. mivel minden eset más nem lehet arra hivatkozni, h. a nők szégyenben élnek és nem mernek fel/megszólalni, mert ilyen és ehhez hasonló reakciók várhatók mint amilyen ezen a fórumon. ez ugyanúgy visszafele is működik, csak nem gondolunk bele.
2016. február 25. 18:51
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Na emberek! Nekem van egy olyan megérzésem, hogy soha a büdös életben nem fog kiderülni a teljes igazság!
2016. február 25. 21:55
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Vége lehetne már ennek a pereskedésnek, sajnálom szegény Keshát!
2016. február 27. 22:00
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Hát.. nem tudom... Valaki hazudik, csak arra lennék kíváncsi, hogy kicsoda. Azaz igazság, hogy hát.. szerintem Dr. Luke hazudik. Hiszen Kesha miért hazudna ilyet? Szó szerint a világnak hazudna..
Ha Kesha tényleg igazat mondd, akkor remélem Dr. Luke a pokolban végzi..
Ha Kesha tényleg igazat mondd, akkor remélem Dr. Luke a pokolban végzi..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.