Demi Lovatót nem nyűgözte le Taylor Swift cselekedete
2016. február 24. 16:01
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Hm, se Taylort, se Demit nem szeretem túlságosan, ám most mégis Taylornak adok igazat. Mármint nem értek egyet Demivel. Miért kell Taylort kritizálnia, azért mert ő az anyagiakkal kapcsolatos problémákat akarta levenni Kesha válláról. A többi sztár, illetve ember még ennyit sem tett, szóval ez az egész nem logikus. Inkább Demi akar most kitűnni a hatalmas szívével,hogy ő mindenkiért kiáll, de közben nem segít semmit. Ilyen esetben inkább fogadnám el azt a pénzt és többre mennék vele,mint egy "segítő és felháborodott" tweetnek. Mellékesen pedig, szerintem Deminek is van mit a tejbe aprítani...(nem vagyok Taylor rajongó, SŐT...de ez most szerintem nagyon igazságtalan volt vele szemben! )
2016. február 24. 16:21
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Szép kis vita.
2016. február 24. 16:28
Idézet (anzi7 @ 2016.02.24. 16:01)
Inkább Demi akar most kitűnni a hatalmas szívével,hogy ő mindenkiért kiáll, de közben nem segít semmit.
Igen, nem segít semmit, csak a szája jár mindig.
2016. február 24. 18:02
Elgondolkodtató, amit írt. Az viszont nem vitatható, hogy vésősoron mindketten Kesha oldalán állnak és neki próbálnak segíteni. Remélem ezután már hamar tisztázódik minden az ügyében.
2016. február 24. 18:40
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Tay semmivel nem tudná magát bemocskolni. Jószívű , Demit nem értem , mi baja lett vele.
2016. február 24. 18:58
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Vihar a biliben... Tetszik, amit Demi mond, igaza van, respect neki, amiért így felvállalja a véleményét, de lenne egy olyan kérdésem, hogy leírta volna-e valaha ezt a gyönyörű litániát, ha nincs Kesha körül ez a hatalmas botrány?
Öröm látni ezt a sok celebet, akik a lánglelkű emberjogi tevékenységükkel itt kampányolnak, de nem csak akkor kéne szóra nyitni a szájukat, mikor már ekkora a baj, nem csak akkor kéne realizálni, mi megy a világban, mikor egy híres emberrel történnek ilyen dolgok.
Öröm látni ezt a sok celebet, akik a lánglelkű emberjogi tevékenységükkel itt kampányolnak, de nem csak akkor kéne szóra nyitni a szájukat, mikor már ekkora a baj, nem csak akkor kéne realizálni, mi megy a világban, mikor egy híres emberrel történnek ilyen dolgok.
2016. február 24. 19:23
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Szandiii_1992
Nem igazán látom az eredményt, hogy min dolgoznak illetve miért. Azt látom,hogy eddig Demi csak a twitteren keresztül "segített" pár szóval ami szép és jó, csak szerintem kevés. Taylor legalább tett is valamit az ügyben,akkor is ha ez nem feltétlenül olyan hatalmas segítség, mégis TÖBB.
Nem igazán látom az eredményt, hogy min dolgoznak illetve miért. Azt látom,hogy eddig Demi csak a twitteren keresztül "segített" pár szóval ami szép és jó, csak szerintem kevés. Taylor legalább tett is valamit az ügyben,akkor is ha ez nem feltétlenül olyan hatalmas segítség, mégis TÖBB.
2016. február 24. 19:37
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Idézet (Szandiii_1992 @ 2016.02.23. 10:35)
ps: attól félek, hogy hamarosan beigazolódnak az évek óta folyó találgatások a Warrior kapcsán...
Arra gondolsz, hogy a Warrior, kvázi, nemi erőszakról szól, amit ellene követtek el?
2016. február 24. 20:07
Idézet (Diala @ 2016.02.24. 19:37)
Arra gondolsz, hogy a Warrior, kvázi, nemi erőszakról szól, amit ellene követtek el?
2 és fél-3 éve hozott le pár külföldi és magyar oldal is olyan cikkeket, amikben ezt elemezgették/találgatták, kiragadva a dalból részleteket:
Idézet
This is a story that I've never told
Idézet
I need to take back the light inside you stole, you're a criminal
Idézet
I'm a survivor, in more ways than you know
Idézet
There's a part of me I can't get back
A little girl grew up too fast
All it took was once, I'll never be the same
Now I'm taking back my life today
Nothing left that you can say
Cause you were never gonna take the blame anyway
A little girl grew up too fast
All it took was once, I'll never be the same
Now I'm taking back my life today
Nothing left that you can say
Cause you were never gonna take the blame anyway
Emiatt a mai napig megy a rajongótáborban az elmélkedés, főleg, hogy ő is a dalról mindig nagyon szűkszavúan, zárkózottan nyilatkozott. Még a DEMI album megjelenésekor annyit mondott, hogy a jelentését csak a legszűkebb családi kör tudja, és majd ha egyszer készen áll, megosztja velünk is. Háááát kíváncsi vagyok.
2016. február 24. 20:21
|
|
DialaMiss Objective |
|
Idézet (Szandiii_1992 @ 2016.02.24. 20:07)
2 és fél-3 éve hozott le pár külföldi és magyar oldal is olyan cikkeket, amikben ezt elemezgették/találgatták, kiragadva a dalból részleteket:
Emiatt a mai napig megy a rajongótáborban az elmélkedés, főleg, hogy ő is a dalról mindig nagyon szűkszavúan, zárkózottan nyilatkozott. Még a DEMI album megjelenésekor annyit mondott, hogy a jelentését csak a legszűkebb családi kör tudja, és majd ha egyszer készen áll, megosztja velünk is. Háááát kíváncsi vagyok.
Mondjuk, igen, eléggé kétértelmű a dalszöveg, de én mindig arra gondoltam, hogy ez a dal arra az időszakra vonatkozik, mikor az iskolában zaklatták, megalázták.
De ki tudja...
2016. február 24. 20:36
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
pontosan erről beszéltem, igazat adok deminek.
2016. február 24. 20:44
|
|
FatAmyMermaid867visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 251619 offline
|
Jaj Demike, akkora egy ribanc vagy. Taylor jószívű és csak be akarod mocskolni!
2016. február 24. 21:57
|
|
roseEryeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.24. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 245318 offline
|
szerintem az első hozzászólásban semmi bántó megjegyzést nem tett Taylorra ( ezért nem is értem a rajongók kiakadását )..gondolom Demi második megnyilvánulása már inkább dühből jött ,mint józan észből ..ami érthető ,mert a rajongók nagyon kegyetlenek tudnak lenni és persze ,hogy az ember szeretné megvédeni magát ...az egészben mondjuk csak Keshát sajnálom .. Több cikket látok erről a vitáról mint magáról a Kesha ügyről ..pedig most nem azzal kéne foglalkozni ,de hála isten a sajtó megint kiemeli a lényeget ...
2016. február 24. 22:55
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Mindkettőnek igaza van valahol. Bár szerintem Demi általánosságban beszélt sok olyanról, aki feministának vallja magát, de nem sokat mutatott ez érdekében. Taylorról ez tuti nem mondható el, elég sokat tett már női társaiért.
Demi támadása viszont kicsit durva volt, mert lehet, hogy nincs mindenkinek 250 ezer dollárja, de azért neki is lenni jócskán pénze, amit "szétosztogathatna". Bár se Kesha, se más nem várja el ezt nyílván. Taylor egyszerűen tudta, hogy Keshának nagyobb szüksége van a pénzre, mint neki.
Demi támadása viszont kicsit durva volt, mert lehet, hogy nincs mindenkinek 250 ezer dollárja, de azért neki is lenni jócskán pénze, amit "szétosztogathatna". Bár se Kesha, se más nem várja el ezt nyílván. Taylor egyszerűen tudta, hogy Keshának nagyobb szüksége van a pénzre, mint neki.
2016. február 25. 11:40
Taylor még egy kislány!Ártalmatlan/álszent! Ha kinyitná igazán azt a nagy száját talán még engem is megdöbbentene és nem Kanye melett állnék!
2016. február 25. 18:37
Megértem,hogy most mindenki utálja Demit,de emberek,had mondja már el a véleményét! Nektek is megvan,neki miért ne lehetne? Egyiknek sem adok igazat,mert a Lovatics-ok részéről Demetriának van igaza,és Taylor megint csak egy liba,de viszont,vannak olyanok is,akik Taylort szeretik,ők Taylornak adnak igazat...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: