Alig néhány hét telt el azóta, hogy Az utolsó dal sztárjai kapcsolatuk folytatása mellett döntöttek, máris arról pletykálnak a tengerentúlon, hogy a szerelmesek kimondták egymásnak a boldogító igent.
A teljes cikkhez kattints ide!
Titokban összeházasodott Miley Cyrus és Liam Hemsworth?
2016. február 22. 09:02
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. február 22. 09:19
|
|
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline
|
Ekkora baromságot...
2016. február 22. 09:20
Meglepődnék rajta,de nem kizárt.Miley-nak nem kell férj még a volt barátja nevét sem tudja leírni és Liam nevét talán le tudja?Na ezt nem hinném.Remélem Liam faképnél hadja,mert Miley-tól nem lehet semmi jót sem várni.
2016. február 22. 09:27
|
|
MoonlightBabeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.21. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 254192 offline
|
remélem nem házasodtak össze ... nem annyira illenek össze szerintem .
2016. február 22. 10:11
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Végülis lehet benne vmi mert miley és liam közösen vásároltak egy uj házat Miamiban ahova össze is költöztek már, Logikus lenne ha igaz lenne ez a híresztelés. Ha igazak is a hírek akkor nagyon örülök, 23évesen ennyire felnőttként élni szinte lehetetlen.. És neki még is müködik. Szerintem Liam igazi férfi és Miley melette lett igazi nő.
2016. február 22. 10:15
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Remélem nem igaz. Pont azért mentek szét mert Miley teljesen kifordult magából nem valószínű hogy egy drogos közönségesen viselkedő senkit nem tisztelő nőt képzelt el feleségként Liam.Aranyosak voltak amíg ki nem fordult magából most meg próbál megváltozni de akkor nem lesz hosszú a házasság ha az egyik fél nem lehet önmaga és napi 24 órában szerepet játszik mert Miley állítása szerint ő mindig ilyen vad volt. Liam az aranyos Miley szerette aki tudott viselkedni nem nyúlt magához a színpadon vagy gyújtott füves cigire, talán ő még mindig ezt a lányt látja és nem akarja ésszrevenni milyen az igazi Miley ezzel pedig mindkettőjüknek árt. Nem lehetnek boldogok ha az egyikük olyannak játsza meg magát amilyennek párja szeretné a másik meg csak egy álomképbe szerelmes és akaratán kívűl belekényszeríti párját egy olyan szerepbe ami távol áll attól aki valójában lenni akar
2016. február 22. 10:17
Igen is össze illenek..
De a hír szerintem nem igaz..
De a hír szerintem nem igaz..
2016. február 22. 13:04
Ez kacsa hír. De mármi lehetséges.
Engem meg nagyon nem érdekel.
Engem meg nagyon nem érdekel.
2016. február 22. 13:57
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
lehet igaz...
2016. február 22. 15:00
|
|
DarkSideOfTheMoonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.10. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 242546 offline
|
Eléggé kamuszaga van.... A lemenő nap fényében, könnyek közt tört ki....LOL
2016. február 22. 15:17
|
|
RenaXxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 206336 offline
|
Nem tudom igaz-e , de amúgy örülök nekik. Csak kár mert annyira nem kellett volna ez a kis "kitérő".. ha anno összeházasodnak szerintem Miley mostanáig normális lenne, lett volna egy szép esküvő stb.. De most közben megtébolyult és örüljünk ha az esküvőjén egyátalán lesz rajta ruha nem pedig csak valami gumimaci füzér vagy ilyesmi :/
2016. február 22. 17:07
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Ha igaz, gratulálok!
2016. február 22. 17:14
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Ez egy f*szság! Semmi értelme. És hogy milyen érdekes, az ilyen sztároknak mennyi ilyen közeli barátjuk van, aki EGÉSZEN VÉLETLENÜL elpöttyinti az újságíróknak az infót? Inkább képzelem őket ilyen kicsi, szellemszerű képzelet-béli barátoknak, akik ott ülnek az újságíró íróasztalánál és adják az ihletet. Olyan szánalmas...
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: