Aurora kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt még álmodni se mert arról a sikerről, amely az azóta eltelt időszakban érte őt. A fiatal norvég üdvöske régi álmát váltotta valóra azzal, hogy elhelyezkedett a zeneiparban. Amióta feltűnt, egy EP lemezt és 6 kislemezt adott ki, 2016. március 11-én pedig megjelenik első stúdióalbuma is, mely az All My Demons Greeting Me As A Friend címet viseli.
A teljes cikkhez kattints ide!
Feltörekvő előadók nyomában: AURORA
2016. február 20. 11:00
2016. február 20. 12:04
Én már régebben is hallottam róla, de a cikk meggyőzött a tehetségéről.
2016. február 20. 12:06
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Nekem nem nagyon tetszett a dal hangzásvilága, de ahhoz képest, hogy ilyen fiatalon tört be a zeneiparba, elismerésem.
2016. február 20. 12:07
Nekem is nagyon tetszett!! A haja pedig nagyon jól áll neki
2016. február 20. 12:21
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
A stúdióalbuma pontosan a születésnapomon fog megjelenni, ilyen szerencsét!
Egyébként szégyen vagy nem szégyen, egész eddigi életemben nem hallottam még róla, viszont végighallgattam a zenéit, nekem tetszik a stílusa. Ráadásul hogy 12 évesen - tehát lassan fiatalabban mint én - olyan dalszöveget írjon mint a Runaway-é, az tiszteletre méltó. Én legalább is biztosan nem tudnék ilyen dolgokat írni. Szóval várom milyen lesz majd az első stúdióalbuma.
2016. február 20. 12:52
Nem is tudom, mi lenne velem Aurora nélkül. Imádom a hangját, azt, ahogy előadja a dalait, ahogy átéli, és persze a mondanivalóját. Szerintem nagy sikerre fog szert tenni, és már alig várom az új albumát.
2016. február 20. 13:02
Annyira örülök, hogy megismerhettem őt és a zenéjét. Hatalmas tehetség. És az albuma pont a szülinapomon jelenik meg. <3
2016. február 20. 13:22
Drága Aurora, ez a tündéri leányzó nagy kedvencem lett az elmúlt hónapokban. El sem tudom mondani, hogy mennyire imádom a hangját, a dalait, és nem utolsósorban a stílusa is nagyon egyedi, kreatív. Nagyon várom az első korongját, még meg sem jelent, de már úgy érzem, hogy nagy kedvencem lesz az album.
2016. február 20. 14:04
|
|
Zsombor1989visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 247914 offline
|
Már várom...
2016. február 20. 14:45
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
nagyon jó számok
2016. február 20. 19:24
Nagyon jó énekesnőnek tartom, már alig várom az albumot!
2016. február 22. 21:34
Nagyon különleges hangja van.
Nem az én stílusom az alter, de ez tetszik.
Nem az én stílusom az alter, de ez tetszik.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: