Delta Goodrem - /7x/
2005. március 23. 23:21
|
|
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 offline
|
Azt a kutya meg a macska...
Hát én már nem is találok szavakat... Vagy legalábbis nagyon keresnem kell. Mondjuk: fantasztikus, lenyűgöző, csodaszép, hihetetlen, gyönyörűséges, elbűvölő, mesébe illő tündérkirálynő, és a többi, és a többi
Remélem megbocsátjátok a fenti sorokat, de hát Delta mindig ezt váltja ki belőlem... A "Köszi Tarack!" pedig szerintem már bekerült a leggyakrabban használt szókapcsolataim közé
Hát én már nem is találok szavakat... Vagy legalábbis nagyon keresnem kell. Mondjuk: fantasztikus, lenyűgöző, csodaszép, hihetetlen, gyönyörűséges, elbűvölő, mesébe illő tündérkirálynő, és a többi, és a többi
Remélem megbocsátjátok a fenti sorokat, de hát Delta mindig ezt váltja ki belőlem... A "Köszi Tarack!" pedig szerintem már bekerült a leggyakrabban használt szókapcsolataim közé
2005. március 24. 09:38
|
|
csapoativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.05. Hozzászólás: 476 Csatolások: 23 Azonosító: 1060 offline
|
Hoppácska!
Nagyon szépen köszi!!! Bár itt elég gáz ruhákat adtak rá szegénykére, de Deltát egyszerűen nem lehet elcsúfítani! És ahogy ő is mondja, még mindig csak 20 éves!!!
Egyébként Joe-ker, te szereted a zenéjét is?
Nagyon szépen köszi!!! Bár itt elég gáz ruhákat adtak rá szegénykére, de Deltát egyszerűen nem lehet elcsúfítani! És ahogy ő is mondja, még mindig csak 20 éves!!!
2005. március 24. 10:13
|
|
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 offline
|
Idézet(csapoati @ 2005, March 24. - 09:38)
Hoppácska!
[right][/right]
[right][/right]
Igen, először a hangjába szerettem bele, akkor még nem is tudtam, hogy néz ki. Valahol már írtam is asszem, hogy nem tudom eldönteni, a hangja szebb vagy a külseje... "Egész nap fésülgetném és mazsolával etetném..." (Jóbarátok - Joey)
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: