Delta Goodrem - /7x/
2005. március 23. 23:21
|
|
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 offline
|
Azt a kutya meg a macska...
Hát én már nem is találok szavakat... Vagy legalábbis nagyon keresnem kell. Mondjuk: fantasztikus, lenyűgöző, csodaszép, hihetetlen, gyönyörűséges, elbűvölő, mesébe illő tündérkirálynő, és a többi, és a többi
Remélem megbocsátjátok a fenti sorokat, de hát Delta mindig ezt váltja ki belőlem... A "Köszi Tarack!" pedig szerintem már bekerült a leggyakrabban használt szókapcsolataim közé
Hát én már nem is találok szavakat... Vagy legalábbis nagyon keresnem kell. Mondjuk: fantasztikus, lenyűgöző, csodaszép, hihetetlen, gyönyörűséges, elbűvölő, mesébe illő tündérkirálynő, és a többi, és a többi
Remélem megbocsátjátok a fenti sorokat, de hát Delta mindig ezt váltja ki belőlem... A "Köszi Tarack!" pedig szerintem már bekerült a leggyakrabban használt szókapcsolataim közé
2005. március 24. 09:38
|
|
csapoativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.05. Hozzászólás: 476 Csatolások: 23 Azonosító: 1060 offline
|
Hoppácska!
Nagyon szépen köszi!!! Bár itt elég gáz ruhákat adtak rá szegénykére, de Deltát egyszerűen nem lehet elcsúfítani! És ahogy ő is mondja, még mindig csak 20 éves!!!
Egyébként Joe-ker, te szereted a zenéjét is?
Nagyon szépen köszi!!! Bár itt elég gáz ruhákat adtak rá szegénykére, de Deltát egyszerűen nem lehet elcsúfítani! És ahogy ő is mondja, még mindig csak 20 éves!!!
2005. március 24. 10:13
|
|
Joe-ker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.12. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 1525 Azonosító: 175 offline
|
Idézet(csapoati @ 2005, March 24. - 09:38)
Hoppácska!
[right][/right]
[right][/right]
Igen, először a hangjába szerettem bele, akkor még nem is tudtam, hogy néz ki. Valahol már írtam is asszem, hogy nem tudom eldönteni, a hangja szebb vagy a külseje... "Egész nap fésülgetném és mazsolával etetném..." (Jóbarátok - Joey)
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: