Az Ősök sztárja az E! Newsnak ejtett szót arról, hogyan érez barátja zenekara iránt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Danielle Campbell hatalmas rajongója a One Directionnek
2016. február 16. 15:29
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. február 16. 15:44
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Hát nem tudom mit mondjak. Ennyire nem kéne nyaliznia. Nem bírom ezt a csajt.
2016. február 16. 16:21
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
"Mindannyian hihetetlenül tehetségesek, és biztos vagyok benne, hogy sikeresek lesznek önálló előadókként is"
Ezt értsem úgy hogy ő is azon emberek táborába tartozik aki azt hiszi hogy már nem is fognak visszajönni? Vagy hogy máris tud valamit, amit mi nem? Én ezen akadtam fenn leginkább, nem azon hogy mit mondott róluk, legyen csak rajongó, jó neki, viszont ezzel ne próbáljon nyalizni például a rajongóknak... mert van egy olyan érzésem hogy ez nagyon erre megy ki. "Ha nekem sikerült neked is sikerülni fog, satöbbi"... kezdjük azzal hogy modell, híres, írnak róla az újságok, több hírneve van, mint nekünk valaha lesz, természetesen nagyobb esélye volt megismerkedni Louissal, mint bármelyikünknek valaha is lesz. Én semlegesen vélekedek róla, legyen vele boldog, nekem mindenesetre Eleanor sokkalta szimpatikusabb volt, viszont gondolom megvolt az oka hogy szakítson a lánnyal, én mindenesetre kedveltem őt, ő tényleg nem akart benyalni a rajongóknak vagy hasonló, nem akarta azzal reklámozni saját magát hogy hát ő a Nagy Louis Tomlinson barátnője... De felőlem aztán tényleg legyen vele boldog, nem vagyok irigy rá vagy hasonló, ha Louis tényleg boldog vele és tényleg lelki társat meg hasonlókat talált benne, akkor szerintem semmi baj nincs vele, ha járnak. Csak azt a sztorit ne akarja velem beetetni hogy ő olyan nagy Directioner lenne...
Ezt értsem úgy hogy ő is azon emberek táborába tartozik aki azt hiszi hogy már nem is fognak visszajönni? Vagy hogy máris tud valamit, amit mi nem? Én ezen akadtam fenn leginkább, nem azon hogy mit mondott róluk, legyen csak rajongó, jó neki, viszont ezzel ne próbáljon nyalizni például a rajongóknak... mert van egy olyan érzésem hogy ez nagyon erre megy ki. "Ha nekem sikerült neked is sikerülni fog, satöbbi"... kezdjük azzal hogy modell, híres, írnak róla az újságok, több hírneve van, mint nekünk valaha lesz, természetesen nagyobb esélye volt megismerkedni Louissal, mint bármelyikünknek valaha is lesz. Én semlegesen vélekedek róla, legyen vele boldog, nekem mindenesetre Eleanor sokkalta szimpatikusabb volt, viszont gondolom megvolt az oka hogy szakítson a lánnyal, én mindenesetre kedveltem őt, ő tényleg nem akart benyalni a rajongóknak vagy hasonló, nem akarta azzal reklámozni saját magát hogy hát ő a Nagy Louis Tomlinson barátnője... De felőlem aztán tényleg legyen vele boldog, nem vagyok irigy rá vagy hasonló, ha Louis tényleg boldog vele és tényleg lelki társat meg hasonlókat talált benne, akkor szerintem semmi baj nincs vele, ha járnak. Csak azt a sztorit ne akarja velem beetetni hogy ő olyan nagy Directioner lenne...
2016. február 16. 16:37
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Ez nagyon aranyos
2016. február 16. 16:55
Szerintem Danielle nagyon is illik Louishoz, akárki akármit is mond! Ráadásul és ami a legfontosabb, látszik Louison, hogy nagyon boldog vele. Legalábbis a képeken én ezt látom.
Szerintem semmi köze nem volt ahhoz, hogy összejöjjenek, hogy mennyire szereti a bandát, de azért jó hallanani,hogy nem dobná tűzre az albumukat.
Remélem sokáig boldogok lesznek egymás mellett.
Szerintem semmi köze nem volt ahhoz, hogy összejöjjenek, hogy mennyire szereti a bandát, de azért jó hallanani,hogy nem dobná tűzre az albumukat.
Remélem sokáig boldogok lesznek egymás mellett.
2016. február 16. 18:17
Elég szűkszavú volt, de gondoltam, hogy szereti a zenéjüket.
2016. február 16. 18:25
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
A cím alapján többet vártam. Azt hittem kicsit nyitottabb lesz, nem ilyen szűkszavú. Azért annak örülök, hogy szereti a zenéjüket. Bár ez természetes, ha az egyik tag a pasid. Még annyit írnék hogy Louis és Danielle nagyon is összeillenek. Sok boldogságot!
2016. február 16. 22:41
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Én ezt a csajt mindig is utáltam, mióta megláttam a Randiztam egy sztárral-ban. Már kezdtem megnyugodni ,hogy eltűnik a süllyesztőbe.
Egyébként meg, ha más véleményen is lenen valójában, még se mondhatja azt, hogy: Bocsánat, de a barátomnak illetve a banda tagjai rosszul énekelnek.
Egyébként meg, ha más véleményen is lenen valójában, még se mondhatja azt, hogy: Bocsánat, de a barátomnak illetve a banda tagjai rosszul énekelnek.
2016. február 17. 00:45
|
|
ElenaBellsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 144061 offline
|
Az emberek többsége azt se tudta ki ő míg nem kezdett el Louissal járni.
2016. február 17. 18:33
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
ánbelívöböl
2016. június 14. 19:10
|
|
Nory13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.14. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 257085 offline
|
imádom Danielle-t sok boldogságot nekik Louis-al. Aki szerint pedig Danielle a hírnév miatt jött össze Lou-val az téved. A srácok pedig nem buzik se nem lányok. Tudtommal Danielle nem lezbikus úgyhogy nem jár lányokkal. Ha Louis-ra (meg a többiekre) azt mondod lány Danielle-t is leszólod mert akkor azt mondod rá lezbikus. Pedig nem. Boldogok Louis-al úgyhogy nem értem kinek mi a baja ezzel.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: