Valentin napon jelentette be Gustav Schäfer, a Tokio Hotel dobosa, hogy a felesége áldott állapotban van.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Tokio Hotel dobosa apa lesz
2016. február 16. 13:53
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Gratulálok!
2016. február 16. 14:33
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
Gratulálok neki!
2016. február 16. 15:17
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Ügyesen titkolták.
2016. február 16. 15:28
|
|
Sarah Martin♥ BATB ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 36995 Csatolások: 16184 Azonosító: 204352 offline
|
Gratulálok
2016. február 16. 22:36
|
|
AmaranthListing27új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.16. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 254074 offline
|
Istenkém, istenkém! Gratulálok nekik, biztos egy nagyon cuki Gustav bébi lesz ^ω^
2016. február 16. 22:48
|
|
Szinti22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 229953 offline
|
Gratulálok nekik!! :-) Annyira meg vagyok hatódva :') Könnyek szöktek a szemembe,amikor Valentin nap felmentem facebookra és ott megláttam Bill bejegyzését,amint gratulál nekik.Elképesztő.Megkoronázta a napomat.
Nem tudom kinek ismerős az érzés,amikor látod a kedvenc bandádat felnőni.Amikor hirtelen rájuk találsz és közömbös vagy irántuk.Aztán fokozatosan egyre jobban megkedveled őket,míg nem azon kapod magad,h folyton őket hallgatod,róluk áradozol s imádod őket.Egyre mélyebbre ásol és kutatsz utánuk.Mindent tudsz róluk,a szülinapjukat várod és lélekben ott vannak veled és segít a zenéjük valamint ők maguk.Annyi mindent adhat egy zenekar és te azt mind vissza akarod adni nekik.Amikor éjszaka elkap a sírás,h nem láthatod őket és nem beszélhetsz velük.Amikor a zenéjükre ugrálsz v sírsz.Amikor az ő életükben jön egy nehéz szakasz és te piszkosul aggódsz miattuk.Amikor a hibáik ellenére is kitartasz mellettük.Amikor az életed szerves részévé vállnak.Felnőnek.Megkomolyodnak...már amennyire :-D Összeházasodnak és családot alapítanak.Csodás dolog.Remélem megtudjátok majd milyen érzés,mert egyben a legjobb dolog így szeretni valakiket és fantáziálni róluk s a legszarabb is a világon azon cívődni,h soha nem láthatod őket és csak reménykedsz. ♥ <3
Egyébként Gusti csodás apa lesz az nem kétséges.Büszke vagyok rá.Már izgatottan várom ki lesz a következő Tokio Hotel baba,de van egy olyan érzésem,h az ismét Schäfer bébi lesz
Nem tudom kinek ismerős az érzés,amikor látod a kedvenc bandádat felnőni.Amikor hirtelen rájuk találsz és közömbös vagy irántuk.Aztán fokozatosan egyre jobban megkedveled őket,míg nem azon kapod magad,h folyton őket hallgatod,róluk áradozol s imádod őket.Egyre mélyebbre ásol és kutatsz utánuk.Mindent tudsz róluk,a szülinapjukat várod és lélekben ott vannak veled és segít a zenéjük valamint ők maguk.Annyi mindent adhat egy zenekar és te azt mind vissza akarod adni nekik.Amikor éjszaka elkap a sírás,h nem láthatod őket és nem beszélhetsz velük.Amikor a zenéjükre ugrálsz v sírsz.Amikor az ő életükben jön egy nehéz szakasz és te piszkosul aggódsz miattuk.Amikor a hibáik ellenére is kitartasz mellettük.Amikor az életed szerves részévé vállnak.Felnőnek.Megkomolyodnak...már amennyire :-D Összeházasodnak és családot alapítanak.Csodás dolog.Remélem megtudjátok majd milyen érzés,mert egyben a legjobb dolog így szeretni valakiket és fantáziálni róluk s a legszarabb is a világon azon cívődni,h soha nem láthatod őket és csak reménykedsz. ♥ <3
Egyébként Gusti csodás apa lesz az nem kétséges.Büszke vagyok rá.Már izgatottan várom ki lesz a következő Tokio Hotel baba,de van egy olyan érzésem,h az ismét Schäfer bébi lesz
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

1 felhasználónak tetszik: