Minden előadó életében hatalmas jelentőséggel bír a Grammy-díjátadó gála, hiszen csakis a legjobbakat jelölik, díjazzák, és ők azok a szerencsések, akik a vendégeket szórakoztathatják.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az idei Grammy-díjátadó volt az első, melyen Demi Lovato részt vett! Tudd meg, miért!
2016. február 16. 11:25
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. február 16. 11:32
|
sarga_rozsaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.05. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 235549 offline
|
én imádom az énekesnőt
2016. február 16. 11:51
|
|
Lovatic_999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 224689 offline
|
Nagyon imsádom Demit és szerintem fantasztikusan nézett ki majd keressetek rá a képekre is. Már régen láttam hosszú hajjal és csodálatosan néz ki <3
2016. február 16. 11:52
Kicseszettül büszke vagyok rá. Annyira, de annyira megérdemelte már ezt a lehetőséget. Lionel Richie reakciója mindent elmond a tehetségéről; az a csodálat és meghatottság az arcán. I feel like a proud mother.
Arról nem is beszélve, hogy elképesztő gyönyörűen festett.
1 felhasználónak tetszik:
MissTiniStoessel
2016. február 16. 14:01
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Gratulálok! Szépen énekelt.
2016. február 16. 14:32
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
Szépen énekelt.
2016. február 16. 16:17
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
A tavalyi munkássága alapján, titokban végig reménykedtem, hogy most hátha megtörik a jég, és a Grammy-n való előadásával úgymond a zeneipari nagykutyáknak is bizonyíthat. Hihetetlen büszkeséget érzek, és nagyon remélem, hogy a 2016-os év is hasonló sikerekben fog eltelni.
2016. február 16. 17:18
Idézet (Domi05 @ 2016.02.16. 15:49)
Hát nem véletlen, hogy eddig nem kapott jelölést, hiszen nem tett ke az asztalra semmit. Azonban ez most se változott, szóval nem értem ezt a hűhót!
Éppen eleget tett le ahhoz, hogy olyan legendák éltessék, és álljon velük egy színpadon, mint Mary J Blige, Alanis Morissette, Patti LaBelle, Tony Bennett, vagy Lionel Richie, aki saját maga kérelmezte, hogy Demetria legyen az egyik énekes, aki előtte tiszteleg a Grammyn..
2016. február 16. 17:58
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
azért azt nem mondanám h nem tett le semmit az asztalra, csinált rengeteg slágert. De sztem a jelölésre még várni kell, oké jó dalokat csinált az uj albumán is de lássuk be h nem mindig önmaga, ugyértem ő azért rengeteget koppint stilusilag a video klipekben, és nem tuti h ez hozná meg neki az áttörést. és most tényleg nem rossz indulatbol mondom mert rajongo vagyok meg minden csak én nem vagyok elfogult. Nem kell egyből nekem esni h mi ez h milyen hülye vagyok stb... Ez egy vélemény..
2016. február 16. 18:15
Szerintem jól tette, hogy várt vele, amíg nem kapott konkrét felkérést, nagyon jó volt a fellépése.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!