A spanyol színészről és a mexikói színésznőről félreérthetetlen fotók jelentek meg a napokban, majd Iván bevallotta, hogy együtt vannak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ana Brenda Contreras és Iván Sánchez egy párt alkot
2016. február 13. 17:42
Ez gáz egy nős férfit? Sezrintem nem illenek össze.
2016. február 13. 19:24
|
|
melissza1520új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 225925 offline
|
Picit meglepődtem a hír hallatán. Eddig mindenhol azt olvastam Ana Brendát mennyire megviseli még most is a válás, és nagyon meglepődött azon, hogy volt férjének gyermeke születik egy másik nőtől. Nem gondoltam, hogy hamarosan rá is rátalál a szerelem. De félreértés ne essék, nagyon örülök a hírnek. Imádom Anát, és szeretném, hogy végre boldog legyen, és többet ne kelljen csalódnia. Remélem Iván oldalán megkapja azt a boldogságot, amit megérdemel.
2016. február 14. 19:34
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Egyenlőre még valóban nős Iván, de mint a cikk is írja már válnak Eliával. Sőt a színésznő még tavaly visszaköltözött Spanyolországba, szóval már akkor külön éltek.
Szerintem is nagyon szépek együtt Ana és Iván, én a LI-ben is imádtam őket, biztos vagyok benne, hogy már a forgatások alatt együtt voltak. Adhatnának valami interjút, amiben mesélnek a kapcsolatukról, vagy jöhetne róluk egy fotósorozat. Én imádnám. <3
Szerintem is nagyon szépek együtt Ana és Iván, én a LI-ben is imádtam őket, biztos vagyok benne, hogy már a forgatások alatt együtt voltak. Adhatnának valami interjút, amiben mesélnek a kapcsolatukról, vagy jöhetne róluk egy fotósorozat. Én imádnám. <3
2016. február 15. 16:33
ossze illenek nagyon jol néznek ki a sorozatban is és itt is!!
2016. április 19. 07:19
|
|
mindenfanosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.19. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 249823 offline
|
hogy mivan ?? .még most olvasom eszt hogy hogy nem láttam amugy szép párok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: