A spanyol színészről és a mexikói színésznőről félreérthetetlen fotók jelentek meg a napokban, majd Iván bevallotta, hogy együtt vannak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ana Brenda Contreras és Iván Sánchez egy párt alkot
2016. február 13. 17:42
Ez gáz egy nős férfit? Sezrintem nem illenek össze.
2016. február 13. 19:24
|
|
melissza1520új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.11. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 225925 offline
|
Picit meglepődtem a hír hallatán. Eddig mindenhol azt olvastam Ana Brendát mennyire megviseli még most is a válás, és nagyon meglepődött azon, hogy volt férjének gyermeke születik egy másik nőtől. Nem gondoltam, hogy hamarosan rá is rátalál a szerelem. De félreértés ne essék, nagyon örülök a hírnek. Imádom Anát, és szeretném, hogy végre boldog legyen, és többet ne kelljen csalódnia. Remélem Iván oldalán megkapja azt a boldogságot, amit megérdemel.
2016. február 14. 19:34
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Egyenlőre még valóban nős Iván, de mint a cikk is írja már válnak Eliával. Sőt a színésznő még tavaly visszaköltözött Spanyolországba, szóval már akkor külön éltek.
Szerintem is nagyon szépek együtt Ana és Iván, én a LI-ben is imádtam őket, biztos vagyok benne, hogy már a forgatások alatt együtt voltak. Adhatnának valami interjút, amiben mesélnek a kapcsolatukról, vagy jöhetne róluk egy fotósorozat. Én imádnám. <3
Szerintem is nagyon szépek együtt Ana és Iván, én a LI-ben is imádtam őket, biztos vagyok benne, hogy már a forgatások alatt együtt voltak. Adhatnának valami interjút, amiben mesélnek a kapcsolatukról, vagy jöhetne róluk egy fotósorozat. Én imádnám. <3
2016. február 15. 16:33
ossze illenek nagyon jol néznek ki a sorozatban is és itt is!!
2016. április 19. 07:19
|
|
mindenfanosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.19. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 249823 offline
|
hogy mivan ?? .még most olvasom eszt hogy hogy nem láttam amugy szép párok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: