Nagyon örülök, hogy végre van valaki, aki kiáll magáért! Ezzel példát mutat mindenkinek.
Ashley Benson: „Csont és bőrnek kell lenned ahhoz, hogy szerepet kapj Hollywoodban”
2016. február 10. 18:41
Na igen, ez is egy olyan dolog amit nagyon nagyon nem szeretek. Egy teljesen normális alkatú nőt lekövéreznek, csak mert nem látszanak ki a csontjai...
Nagyon örülök, hogy végre van valaki, aki kiáll magáért! Ezzel példát mutat mindenkinek.
2016. február 10. 19:40
Nagyon jó kis interjú lett *.* Ashley pedig gyönyörű a képeken
Szép arca van, nagyon kis csinos/vékony az S-es méretével, akkor nem tudom mit akarnak :/ -.- Pedig Ash az elmúlt időszakban jó pár kilótól szabadult meg és ez nagyon is meglátszik rajta!
2016. február 10. 19:54
|
|
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline
|
Plusz egy fő a Gwyneth Paltrow rajongótáborban!! <3 Szerintem a csont és bőr undorító, ha én fiú lennék tuti az olyan lányokra buknék, akiken van mit fogni
2016. február 10. 20:01
|
|
Cukorkaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.03. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 251370 offline
|
Nagyon jók lettek a képek Ash-ről
annyira csinos... nem értem miért mondják neki, hogy kövér
Bory Eszter egyetértek veled
én is örülök, hogy valaki legalább példát mutat
Bory Eszter egyetértek veled
2016. február 10. 21:08
|
|
princessofuniverseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.16. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 252331 offline
|
Mindig is kedveltem Asht, de most belopta magát a szívembe. Gyönyörű nő, akinek szerintem csodás alakja van és egészséges testképe! Megjegyzem az utóbbi manapság egyre ritkább.
2016. február 10. 22:16
Asht már a PLL-ben is nagyon szerettem és külön örülök, hogy nem fogy le egy szerep miatt se...
2016. február 11. 06:17
Miért kellene fogynia? Tökéletes az alakja ennél jobb úgysem lehet. Meg ha "betegesen vékonyra" fogy akkor már az olyan mind az anorexia! Szerintem meg az már nem szép. Neki így jó ahogy most van! Nem értem miért a más alakjával kell mindig foglalkozni. Magukat meg nem nézik-.-"
2016. február 11. 10:25
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Nem értem , miért kell ahhoz csont és bőrnek lenned , hogy sokan szeressenel. Vegyük például Melissa Maccarthyt , nem egy csont és bőr csaj , de mégis sokan imádják. Ash szerintem gyönyörű , nincs értelme fogyoznia.
2016. február 11. 14:19
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Igazat adok neki, de sajnos ez valóban így van, ez a divat mostanság, nem tehet mást, csak belenyugodhat. Tetszik, hogy ilyen erős nő.
2016. február 11. 15:08
Ashley gyönyörű, felháborító, hogy egyesek kövérnek nevezték..
2016. február 11. 18:49
Teljesen igaza van, felháborítóak ezek az elvárások a színésznők alakjával kapcsolatban.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: