A Trónok Harca két sztárjáról a napokban került fel az internetre egy közös kép, amelyen éppen szerelmes csókot váltanak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szenvedélyes csókot váltott Kit Harington és Emilia Clarke
2016. február 10. 16:15
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
Jó cikk.
2016. február 10. 16:56
Én is a Jon és Ygritte kettősre szavazok! Ők a filmben meg a valóéletben is jól illenek egymáshoz! Danyhez valami finomabb vonású fickó illene, Khal Drogo is elég vad volt!
A sztárvilágban annyira nem vágom Emilia Clarke magánéletét!
2016. február 10. 22:35
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Ők tényleg találnának
Mióta nézem a sorozatot,azóta reménykedem abban,hogy ők egyszer együtt lesznek,mert nagyon összeillenek.
Mióta nézem a sorozatot,azóta reménykedem abban,hogy ők egyszer együtt lesznek,mert nagyon összeillenek.
2016. február 12. 19:28
|
|
Lázár Szendiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 228651 offline
|
A sorozatban most biztos nem jönnek össze egy ideig az biztos
2016. február 13. 11:17
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
Na várjunk, akkor ez a kép 2012-ben készült? Höh...az nem épp most volt. Épp azon gondolkodtam, várva a hatodik évadot, hogy mekkora poén lenne, ha ezek ketten a végén összejönnének és közös birodalmat alakítanának. Szerintem marha epikus lenne, de inkább nem kérek belőle. Bocs a Dany rajongóktól, de nagyon nem szeretem szegényt, már nem. Remélem Jon feltámad és szét rúgja a seggét. Igazából szerintem két teljesen más személyiség a kettő, és lehet kicsit földhöz ragadt vagyok, (szerintem nem
) de a történet szempontjából ez nem lenne elég "fondorlatos" vég ennek a sorozatnak. Szerintem klisés lenne, de ez csak saját vélemény.
2016. február 14. 13:53
|
|
Fanncsiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 428 Csatolások: 0 Azonosító: 151201 offline
|
A Me before you trailere óta nem tudom eldönteni, hogy Emilia Sammel, vagy pedig Kittel illik jobban össze... Na nem mintha lenne bármilyen jelentősége is vívódásomnak, de talán még mindig inkább Havas urasággal támogatom őket. Szinte érzem a feszgltséget, ami a képből árad, pedig ez csak egy csók!
Brutális. ❤
2016. április 08. 13:58
Sajnos nem a sorozatban történt és ez is csak kérésre de attól még jó
amúgy Fanncsii Samnek felesége meg gyereke van de mindegy
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: