A népszerű valóságshow-sztár ugyan még csak 18 éves, ám nem titkolt szándéka, hogy szeretne egyszer anya lenni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kylie Jenner babázni szeretne
2016. február 10. 15:01
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. február 10. 15:08
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Szerintem nagyon jó anyuka lenne.
2016. február 10. 15:34
Biztos hogy nagyon jó anyuka lenne...
Ő szerintem az egyetlen normális tag abban a családban..
Ő szerintem az egyetlen normális tag abban a családban..
2016. február 10. 15:37
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Szerintem ez teljesen normális, nem negyven-ötven évesen kell gyereket vállalni, és nem azt mondta,hogy most akar, csak harminc éves kora előtt. Nem szeretem a csajt, de ezt jól látja...
2016. február 10. 15:49
""Amikor azt mondom, hogy 30 éves korom előtt szeretnék anya lenni, az emberek meglepődnek, de szerintem nincs ebben semmi őrültség""
Már hogy lenne őrültség, 30 éves kor előtt ideális szülni. Őrültség az, amikor valaki 40 évesen elhatározza, hogy szülni szeretne, utána meg sír, hogy milyen kegyetlen a sors amiért nem sikerül teherbe esnie. Persze semmi közöm ahhoz, hogy ki mikor akar gyereket, de aki azért halogatja mert "a szép alakját nem akarja tönkretenni amíg fiatal" stb. ..na az elég ellenszenves. Aki így gondolkodik az egyenlőre biztosan nem is akar gyereket, szóval jobb is ha nem szül.
Csodálom azt, hogy Kylie-t nem ijesztette el a terhességtől meg úgy összességében az anyaságtól Kim. Amit össze nem panaszkodott az a nő...
Már hogy lenne őrültség, 30 éves kor előtt ideális szülni. Őrültség az, amikor valaki 40 évesen elhatározza, hogy szülni szeretne, utána meg sír, hogy milyen kegyetlen a sors amiért nem sikerül teherbe esnie. Persze semmi közöm ahhoz, hogy ki mikor akar gyereket, de aki azért halogatja mert "a szép alakját nem akarja tönkretenni amíg fiatal" stb. ..na az elég ellenszenves. Aki így gondolkodik az egyenlőre biztosan nem is akar gyereket, szóval jobb is ha nem szül.
Csodálom azt, hogy Kylie-t nem ijesztette el a terhességtől meg úgy összességében az anyaságtól Kim. Amit össze nem panaszkodott az a nő...
2016. február 10. 15:49
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Csak az a baj 18 evesen max kislany es nem no... Es nem is sztar csak egy idiota akit eltartabak
2016. február 10. 16:05
Idézet
A barna hajú szépség...
Plasztikával persze, hogy szép
Másodszor pedig mit akar? Anya lenni? Istenem, mégcsak 18 éves. Az lenne a normális ha ennyi idősen még az esetleges továbbtanuláson kéne gondolkoznia és nem az anyaságon.
2016. február 10. 16:41
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Ő is olyan képmutató anya lesz mint Kim, csak mert ha igen, köszönöm, még annyira sem vagyok rá kíváncsi mint ezelőtt, pedig már most is valahol a nulla alatt jár az érdeklődésem az irányába. Nem mellesleg milyen családban nőne fel egy gyerek, ha az apja orrba-szájba csalja a párját? Vagy ez manapság ennyire normális, az én értékrendemmel van valami baj? Egyébként pedig legyen ez most egy mindenféle utálkozástól mentes vélemény - vagy ne, végül is én mindig azt teszem ha erről az elb*szott családról van szó - milyen anya lenne egy olyan nő, akinek a kis világa csak és kizárólag saját maga körül forog? Az énközpontú világába hirtelen bejönne egy ártatlan kisgyerek, aki szintén így nőne fel és azt hinné, ez normális állapot... Egyébként még egy kérdés, és ez már tényleg az utolsó: Kit is érdekel ez a szarság?
2016. február 10. 18:13
Fannii33 egyetértek és nem lenne jó anya még egy játék babára sem tudna vigyázni.
2016. február 10. 19:17
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Azért 18 felett nem fura, ha valaki már szül. Biztosra veszem, hogy az itteni kommentelők között is van olyan, akinek az anyukája ~20 év környékén lehetett, amikor világra jött az első gyermeke. Szerintem ezzel még nem lenne gond, de Kylie... Először gondolkozzon el egy kicsit, mert amiket manapság csinál, azok nem jó példák egy saját babának.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: