Starity

Kiakadtak rajongói a szőrmében pózoló Demi Lovatóra

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. február 10. 18:12 #41
- törölt felhasználó -    
Mindenbe mindenki beleüti az orrát..ha nem tudják hogy valódi e ez a szőrme akkor miért gyanusítgatnak ok nélkül..
2016. február 10. 18:15 #42
- törölt felhasználó -    
@Fannii33 eggyetértek! Manapsàg mi baj van azzal hogy valaki szörmét hord? Ha egy fotóért kiakadnak ezek a rajongók,akkor ők nem is igazi rajongók!! Hogyha egy embert azért nem kedvelsz mostantól mert szörmét hord!!
2016. február 10. 19:03 #43
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9318
Csatolások: 38950
Azonosító: 186395
Idézet (Ami. @ 2016.02.10. 18:15)
@Fannii33 eggyetértek! Manapsàg mi baj van azzal hogy valaki szörmét hord? Ha egy fotóért kiakadnak ezek a rajongók,akkor ők nem is igazi rajongók!! Hogyha egy embert azért nem kedvelsz mostantól mert szörmét hord!!

Nézz meg egy videót, hogyan készül egy szőrmebunda, mondjuk egy olyat, amikor egy élő állatról tépik le a szőrét - na, sikerült már felfogni a problémát? 110.gif
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2016. február 10. 19:05 #44
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 822
Csatolások: 0
Azonosító: 132765
Hölgyek, urak smileeee.gif nem azért akadtak ki a rajongoi mert azon van a hangsuly h mű vagy nem mű a szőrme. Egy állatvédő nem vesz fel semmilyet, mert ellenkezik azzal ami ellen van. Hiába mű, az akkor is szőrme. Javaslom aki nem érti mit mondok olvasgasson kicsit vagy nézelődjőn neten mit jelent állatvédőnek lenni, meglepődnétek h senki nem vesz fel semmilyen szőrt mert akkor az üti azt ami ellen felszólal.
2016. február 10. 19:21 #45
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Nem hinném, hogy igazi lenne. Egy kép alapján nem lehet pontosan meghatározni, ezért nem kellene az embereknek tudatlanul károgniuk.
2016. február 10. 19:25 #46
Arvil fan
Arvil fan
Photographer

Státusz"Do something today that your future self will thank you for."
Hozzászólás: 1422
Csatolások: 38
Azonosító: 216037
Csak ezért nem szeretni már Demit szerintem hülyeség.
2016. február 10. 19:39 #47
- törölt felhasználó -    
Remélem hogy nem igazi a bunda. Bár ha Demi valóban nagy állatvédő akkor nem nézném ki belőle. ^^
2016. február 10. 20:21 #48
- törölt felhasználó -    
Biztosan nem igazi a szőrme.
2016. február 10. 21:57 #49
Seni
Seni
visszatérő vendég
Hozzászólás: 112
Azonosító: 250258
Senkinek eszébe sem jut, hogy talán csak egy fotózás miatt aggatták rá a (vélhetően mű) szőrmét? Csak egy kicsit használjátok már az okos kis fejeteket, csak egy kicsit... (Kinek nem inge nem veszi magára)
A leányzónak, aki nem érti "mi baj manapság azzal, ha valaki szőrmét hord", nos, úgy vélem tudatlan vagy, fiatal és manipulálható- Igen. Csak nem valami divat szösszenetben akadtál a témára? Ülj le, 1-es. Így is, úgy is. Ha szerinted helyénvaló, nincs vele probléma, keress rá, nézz utána, hogyan készülnek a szőrmék. S itt most ne olvassa tovább aki nem bírja. Előre szóltam!

Amikor a még nagyon is élő állatot kezdik megnyúzni? Esetleg direkt nem ölik meg, mert beteg, szadista "emberek"? Nekik ez élvezet. Hogy a szerencsétlen, védekezésre képtelen állat szenved. Biztosan szereted a tigriseket pl. Csodálatos, fenséges állatok. Mégis tizedelik őket, hogy az olyan mentalitással rendelkező emberek, mint TE hazavihessék/hordhassák a gyönyörű bundát. Azt azonban elfelejtik, hogy olyan gyönyörű sosem lesz, mint a valódi "tulajdonosán".
Szóval: még mindíg úgy véled, nincs ezzel gond? smileeee.gif

Utólag is elnézést mindenkitől, akit ez érzékenyebben érintett, de van amit már nem lehet, nem is tudok szó nélkül hagyni. Még ha egy idősebb hölgy vélekedne így(nem mintha akkor rendben lenne, akkoriban még más világ volt), de egy fiatal! Felfoghatatlan. Mégegyszer bocsi, szép estét!
2 felhasználónak tetszik: Phaedra, Szandi0820
2016. február 11. 15:20 #50
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Idézet (Ami. @ 2016.02.10. 18:15)

Éppen az a baj, hogy az emberek manapság villogtatják magukat egy kegyetlenül megkínzott érző lény tetemének darabjában, egy fejlett civilizációban, mikor számtalan alternatív lehetőség van. De sajnos a kapzsiság és a megfelelő felvilágosultság hiánya még mindig nyer több esetben is. A régi korokban ezek a más lehetőségek hiányoztak, ezért természetes is volt... sőt, összehasonlítani se lehet. Itt -ahogyan az előbb is említettem- csak a divatról és a gazdagság fitogtatásáról van szó. Az utolsó mondattal viszont részben egyetértek, régebben én is azt tettem volna. Idővel sikerült rájönnöm, hogy a tudást át kell adni, nem büntetni azt, akinek nem volt lehetősége elnyerni. Ellenben a beszűkült látókör, és a tudástól való elszigetelődés még máig bosszant.

Idézet
Rajongói azonban nemtetszésüknek adtak hangot, amikor meglátták a fotót, mondván, hogy aki egy kisállattal osztja meg az otthonát, az ne viselje magán egy másik, már kimúlt állat szőrét.

omg.gif
Nem erről van szó, a cikk nem tér ki a lényegre, amit itt már sokan ecsetelgettünk.
2016. február 11. 15:48 #51
forever.romanci
forever.romanci
quiero saber de la vida

Státusz190713 ♡ monsta x concert
Hozzászólás: 7337
Csatolások: 952
Azonosító: 249515
Nem is biztos, hogy igazi állatszőrt visel, viszont a kutyus nagyon aranyos és Demi is szép a képen.
2016. február 11. 17:50 #52
cs.vera45
cs.vera45

StátuszAzt hiszem elmegyek szedni egy kis hidrogén-peroxidos alpakát...
Hozzászólás: 793
Azonosító: 197734
Oké, hogy nagyon drámai, és figyelemfelkeltő úgy leírni, hogy "élve nyúzzák meg az állatokat, és hipphopp, csiribá, ebből lesz a szőrme", de gondolom ez azért nem így megy.

Azt, aki olyan elmeháborodott, beteg ember, hogy az élő állatról nyúzza le a bőrét, valószínűleg nem alkalmazzák jobb helyen. Nem hinném, hogy a szőrme, amit a boltokban találsz, így készült volna. A youtube-ra nyilván a legszélsőségesebb eseteket rakják fel...
2016. február 11. 18:51 #53
- törölt felhasználó -    
Hát nem tudok erre mit mondani..
2016. február 11. 20:57 #54
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥

Státusz✿"세상은 거울과 같다. 네가 침을 뱉고 욕을 하면, 세상도 그대로 침을 뱉고 욕을 퍼붓는다."✿
Hozzászólás: 1473
Csatolások: 373
Azonosító: 233579
Sosem értetem és nem is akarom meg érteni hogy hogyan képes valaki szőrmét viselni. sad.gif Egy élőlénynek értelmetlenül meg kelet halnia azért hogy valaki jól érezze magát. Nekem nem lenne gyomrom felvenni egy hallott élőlény szőrét akármilyen szép is. sad.gif A nem valódi szőrmére meg csak annyit tudok mondani hogy azt sem venném fel.
2016. február 11. 22:02 #55
Seni
Seni
visszatérő vendég
Vera, nyugodtan címezd nekem, bár enélkül is látom, hogy az írásomra reagáltá. Ez nem dráma, nem figyelemfelkeltés, ez sajnos az IGAZSÁG. Jobb helyeken nem, azonban eljuttt napjainkban egy olyan szintre ez a tevékenység, hogy sok nagyobb felvásárlócéget nem érdekel hogyan jut, milyen emberektől az áru. Azt pedig nem állítotam, hogy hipphopp csiribá így készül.. ^^ ha idézel, kérlek légy pontos. smileeee.gif Nem, a szőrmék kikészítésének megvan a maga hosszas folyamata. Itt azonban nem ezen a folyamaton van a hangsúly, hanem a legelső lépésen, vagyis hogy hogyan jutnak hozzá adott állat bundájához... Visszatérve, a felvásárlókat mindez nemérdekli. Legyen meg adott időre(mert ilyen is van) adott mennyiség és pont. Őket nemérdekli, hogy egy elmebajos "embertől" veszi meg. Szóval el kell keserítselek, sajnos még sok helyen így megy.. :/
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Phaedra
2016. február 11. 22:04 #56
Seni
Seni
visszatérő vendég
Sorry a hibákért, néha bekrepál az android billentyűzet.. -.-
2016. február 12. 16:55 #57
cs.vera45
cs.vera45

Seni, ha az lenne a munkád, hogy ellenőrzöd, hogyan jut el a szőrme a felvásárlóhoz, megérteném, miért állítod olyan biztosan, amit állítasz.
De gondolom te is egy pont olyan átlagos tini/fiatal felnőtt vagy, mint a starityzők nagy többsége (javíts, ha tévedek, és valami másféle ember bújik meg a profilod mögött), aki csak találgathat azok alapján, amit a neten lát.
(ezt már megcímeztem, ha így jobban tetszik)

Félreértés ne essék, nem támadok, nem kötekszem, és nem akarlak megbántani smileeee.gif
2016. február 12. 17:19 #58
Seni
Seni
visszatérő vendég
Vera, javítok akkor. biggrin.gif Egyébként, nem azt írtam, hogy minden felvásárló az a kategória. smileeee.gif Nem áll szándékomban a kötekedés, de mielőtt azt mondanád XY mit állított, olvasd át mégegyszer amire reagálsz, légyszi. biggrin.gif Így könnyebb a félreértéseket elkerülni. S nem azért tettem szóvá a megcímezést, mert úgy jobban tetszik, pusztán jelzés értékű. smileeee.gif Szóval visszatérve, ez egy olyan dolog manapság, ahol még mindig többletben vannak az illegalitásban működő felvásárlások, nyilván nem fogok tudni sem én sem te, sem senki más pontos adatot, mivel nem ez a foglalkozásunk. smileeee.gif S őszintén szólva nem is szeretnék tudni erről pontos adatot, épp eléggé elborzaszt, hogy a mai tudományok közepette még szükségesnek tartják a valódi szőrme kereskedelmét, pláne veszélyeztetett fajokból válogatva. Innen meg már édes mindegy, hogy hogyan vásárol fel ugye, mivel ezen állatok levadászása eleve illegális... Erre nincs sem jó megoldás, sem jó magyarázat részükről. :/
2016. február 12. 21:02 #59
cs.vera45
cs.vera45

Figyelj, én csak annyit mondtam, hogy nem tudhatod annyira biztosra, hogyan működik ez az egész, mint amennyire biztosra állítod. Mondjuk a magabiztosság erény, na de na...akkor is...biggrin.gif
És a "jobban tetszik" természetesen szintén jelzés értékű. Vagy "ha jobban/úgy tetszik", egy szólás, aminek nem kell mindig a konkrét értelmét nézni. smileeee.gif
2016. február 12. 21:51 #60
Seni
Seni
visszatérő vendég
Azt hiszem kezdünk ebbe túl mélyen belemászni fölöslegesen. biggrin.gif Semmit sem állítottam biztosra, pusztán tényeket írtam le, ezen nincs mit ragozni igazából. Bárhonnan nézzük, nem lenne az a randa lista a veszélyeztetett állatokról, ha nem virágozna továbbra is az illegális piac. Röviden tömören ennyi a lényeg.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok