Kiakadtak rajongói a szőrmében pózoló Demi Lovatóra
2016. február 10. 14:24
|
|
XEvangelineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.05. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 253743 offline
|
ember... hová lesz ez a világ? kit érdekel, hogy mi van rajta?
2016. február 10. 14:27
Honnan tudják, hogy valódi szőrmét visel?
Amúgy meg, ezek aztán az igazi rajongók.. -.-
Amúgy meg, ezek aztán az igazi rajongók.. -.-
2016. február 10. 14:52
|
|
Hannah11TOvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 245871 offline
|
Istenem.Kész vicc..minden szarba bele kell kötniük?!Kiik Ők,hogy ítélkezzenek?
2016. február 10. 15:13
|
|
princessofuniverseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.16. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 252331 offline
|
Elég valószínű hogy nem igazi szőr, de ha az is, az az ő baja. Ha meg valaki emiatt pártol el tőle, akkor az saját magát minősíti
2016. február 10. 15:26
|
|
Rebi0719visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 204160 offline
|
Szerintem nem igazi szőr, és ha az is, akkor meg mi van? Nem ő az egyetlen ember, aki hordott már igazi szőrt, nem tudom miért kell ezt úgy felkapni. És aki emiatt pártol el Demitől, az sosem szerette igazán. -.-
2016. február 10. 15:32
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
Egyesek nagyon nem ertik,hogy a rajongok min is vannak ugy kiakadva.nos,kepzeljetek,Demi koztudott,hogy allatvedo es ha meg nem is igazi az a szorme,nagyon annak tunik
2016. február 10. 15:42
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Csak a cikkben leírtakkal tudok egyetérteni. Demi számos olyan tevékenységet folytat, ami kapcsolatban áll az állatvédelemmel, és minden felszólalása az erőszak bármely formája ellen szól. Elég nagy az esély rá, hogy nem valódi a szőrme. Ja és a másik, hogy akkor erről, erről és erről is lehetne beszélni. Tök érdekes, hogy ezek nem szúrtak szemet senkinek.
2016. február 10. 16:03
Azért nem hiszem, hogy olyan hülye, hogy műt vegyen fel. A rajongói meg nagyon imádhatják, ha így kiakadnak....
2016. február 10. 16:43
most komolyan attól a szőrmétől akadtak ki a rajongói?? úrisstenn.
2016. február 10. 17:55
[i]aki egy kisállattal osztja meg az otthonát, az ne viselje magán egy másik, már kimúlt állat szőrét.
Hát ha tényleg igazi szőrme, igazuk van a rajongóknak! Ha szőrmét akar, vegyen műt, de ne igazit!!! Én is szőrmébe CSAK műt hordok.
Ha meg nem igazi, akkor nem szóltam semmit. ^^
De amúgy nem nézném ki Demi-ből hogy igazi szőrmét hordana..
Hát ha tényleg igazi szőrme, igazuk van a rajongóknak! Ha szőrmét akar, vegyen műt, de ne igazit!!! Én is szőrmébe CSAK műt hordok.
2016. február 10. 17:56
Idézet (Viktoriya @ 2016.02.10. 17:55)
aki egy kisállattal osztja meg az otthonát, az ne viselje magán egy másik, már kimúlt állat szőrét.
2016. február 10. 18:11
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Nagyon remélem hogy nem igazi a bunda!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: