Tegnap tette közzé szuperszexi szőrmés képét a 23 éves barna hajú szépség, és bár elragadóan fest a felvételen, rajongóinál mégsem aratott osztatlan sikert.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kiakadtak rajongói a szőrmében pózoló Demi Lovatóra
2016. február 10. 08:33
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. február 10. 08:52
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
Remélem tényleg nem igazi szőrme...
2016. február 10. 09:06
Ja, lehet hogy nem is igazi szor, most mit kell ennyire felfujni a dolgot?
2016. február 10. 09:51
Jajj,istenem...Miért kell bolhából elefántot csinálni?
Nyilván nem lehet igazi,Demi nagy állatvédő hírében áll ráadásul
neki is van kis állata akit nagyon szeret..Meg majd pont ő fog kutyájával a kezében egy IGAZI állat szőrből készített bundát viselni?! Ő nem ilyen...
Szerintem nem igazi..
Nyilván nem lehet igazi,Demi nagy állatvédő hírében áll ráadásul
neki is van kis állata akit nagyon szeret..Meg majd pont ő fog kutyájával a kezében egy IGAZI állat szőrből készített bundát viselni?! Ő nem ilyen...
Szerintem nem igazi..
2016. február 10. 10:55
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Szép a kép jo a póz minden csinos, na de a szörme.. a többi ilyen rajongo mellett vagyok mert ez kiábránditó -.-
2016. február 10. 10:56
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Am meg ha valódi ha nem az, akkor is undorito bárki bármilyen bundát visel
2016. február 10. 10:58
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Ez mekkora vicc!
2016. február 10. 11:35
|
|
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline
|
Szerintem Demi kereshet akármilyen jól, ha nemrég temette el és siratta meg elhunyt kutyusát, akkor biztos neem fog egy méregdrága igazi szőrme bundában mutatkozi hiteltelenné téve azt, hogy egy nagy állatvédő. Szerintem a szőrme egyáltalán nem igazi s főleg, hogy kutyusát is a karjaiban tartja.
2016. február 10. 13:01
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Nem mindegy másoknak mit visel?
Azért ha azok akik megszólják Demit ekkora állatbarátok,kíváncsi lennék hány ember nem eszik közülük húst(ezek mellett rengeteg szépségipari cikk állati kivonatokból készül,mint pld. a parfüm is).
Pedig nem vagyok egy Demi Lovato rajongó,emellett sosem hordanék szőrmét,viszont utálom ha valaki úgy szidja a másikat,hogy közben ő is ugyanolyan.
Azért ha azok akik megszólják Demit ekkora állatbarátok,kíváncsi lennék hány ember nem eszik közülük húst(ezek mellett rengeteg szépségipari cikk állati kivonatokból készül,mint pld. a parfüm is).
Pedig nem vagyok egy Demi Lovato rajongó,emellett sosem hordanék szőrmét,viszont utálom ha valaki úgy szidja a másikat,hogy közben ő is ugyanolyan.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. február 10. 13:07
Nem lényeg, hogy ezelőtt, már többször is volt rajta műszőrme, még paparazzi képeken is, és azokon meg Buddy volt a kezében...
Akkor mért nem voltak róla cikkek?
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.