Anyaszült meztelenre vetkőzött a Vogue címlapján Gigi Hadid
2016. február 10. 16:38
Hú de ki van retusálva, alapjáraton nem ilyen gebe a csaj
2016. február 10. 18:38
|
|
Barta Nikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.18. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 251712 offline
|
Olyan gyönyörű:'))♥♥
2016. február 10. 19:11
|
|
Vansgame on |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.05. Hozzászólás: 1749 Csatolások: 368 Azonosító: 249432 offline
|
Ag_lajaval kell egyetértenem. Először is, szerintem a "csontsovány" meg az "undorító csontváz" kifejezésekkel ne dobálózzatok. A modellek nagy része genetikailag - nyomatékosítom, hogy a gyengébbek is felfogják; GENETIKAILAG - vékonyak. Szerintem Giginek nagyon szép alakja van, egyáltalán nem kórosan sovány, mert akkor energiája sem lenne modellnek, és akár tetszik - akár nem, a modelleknek igenis nehéz munkájuk van. Kíváncsi vagyok, melyikőtök bírna ki napi több óra hosszát állni castingokon, aztán ide-oda rohangálni és még divatbemutatókon is fellépni ami nem egy könnyű dolog. Olyanokat se nagyon jelentsetek ki, hogy egy férfiúnak sem tetszik ha egy lány vékony (itt értem a tipikus modell alakot, a vékony, hosszú lábakat, magas és nyúlánk testalkatot nem túl nagy idomokkal), mert egyáltalán nem igaz. Vannak olyanok, akiknek tetszik.
A cikkhez visszatérve: szerintem nem ízléstelenek a képek, az első eléggé beállított, az nekem se nagyon nyerte el a tetszésemet viszont a második nagyon szép és természetes.
A cikkhez visszatérve: szerintem nem ízléstelenek a képek, az első eléggé beállított, az nekem se nagyon nyerte el a tetszésemet viszont a második nagyon szép és természetes.
2016. február 10. 19:50
Nekem is Ag_laja-val kell, hogy egyetértsek! Ő nagyon jól leírta a dolgokat!
2016. február 10. 20:04
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (Bory Eszter @ 2016.02.09. 15:40)
Az első képen nem tetszik az arca. Vissztaszító, valahogy nem olyan lágyak a vonásai. Ami persze,nem baj, hiszen minden ember más. Ezt képet viszont inkább mondanám riasztónak, mint mondjuk szexinek.
A második képet meglátva csak az jutott eszembe: Ez itt a példakép?? Millió lány látja, hogy mégpedig ez a csaj meztelenül és csontsoványan mennyi lájkot kap!! Ezek után vajon mennyi az önbecsülésük?? Főleg akik teltebbeknek... Egyáltalán nem szép a csontsovány,gebe nő. Szerintem sem nem normális, sem nem egészséges. Viszont sajnos vannak páran akik ezt veszik példaképnek, és életük nemtudomhány évét szenvedéssel töltik, hogy így nézzenek ki, majd az eredményt posztolva bezsebelik a milliós lájkot, majd pedig az életben egy férfinak sem fog tetszeni.
Ezt most az egészet úgy mondom el, hogy magam is karcsú vagyok, viszont ez a fajta gebeség visszataszító. Ha fizetnének sem akarnék ilyen lenni. Egyébként üzenem azoknak a lányoknak akik emiatt rosszul érzik magukat, hogy nincs olyan olyan fiú/férfi akinek az efféle csontsoványság jönne be.
A második képet meglátva csak az jutott eszembe: Ez itt a példakép?? Millió lány látja, hogy mégpedig ez a csaj meztelenül és csontsoványan mennyi lájkot kap!! Ezek után vajon mennyi az önbecsülésük?? Főleg akik teltebbeknek... Egyáltalán nem szép a csontsovány,gebe nő. Szerintem sem nem normális, sem nem egészséges. Viszont sajnos vannak páran akik ezt veszik példaképnek, és életük nemtudomhány évét szenvedéssel töltik, hogy így nézzenek ki, majd az eredményt posztolva bezsebelik a milliós lájkot, majd pedig az életben egy férfinak sem fog tetszeni.
Ezt most az egészet úgy mondom el, hogy magam is karcsú vagyok, viszont ez a fajta gebeség visszataszító. Ha fizetnének sem akarnék ilyen lenni. Egyébként üzenem azoknak a lányoknak akik emiatt rosszul érzik magukat, hogy nincs olyan olyan fiú/férfi akinek az efféle csontsoványság jönne be.
Vicces, hogy több millió férfi nevében beszélsz, hogy kinek mi jön be
Szokjatok már le arról, hogy meg akarjátok mondani másoknak, hogy hogyan kell kinézniük. Semmi közötök ahhoz, hogy más ember mit csinál a testével.
2016. február 10. 20:12
|
|
MrsHoran2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.18. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 243927 offline
|
Az arca túl komor és "mű". A beállás előnytelen, a 2. képen férfiasnak tűnik a teste. Nem tetszenek.
2016. február 10. 20:34
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Nem szép annyira egyiken sem, túl műnek tűnik.
2016. február 10. 20:41
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline
|
Hát azért elég szomorú, hogy egy lehet híres újságnak, de anyaszült meztelenre levetkőzni...legalábbis ez az én véleményem. De hát mit lehet tenni? Ez a mai 21. század... :/
2016. február 10. 22:45
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Nem rossz,de szerintem még lesz jobb!
2016. február 11. 10:13
Sosem értettem, mi olyan meglepő abban, ha egy modell levetkőzik, hiszen ez a munkája része. Egyébként már nem a XX. században élünk, szóval szerintem nem kéne így felkapni a vizet egy emberi test láttán. Ha pedig nem tetszik, nem értem, miért nézi bárki is.
2016. február 11. 15:53
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Idézet (Agüero10 @ 2016.02.10. 22:45)
Nem rossz,de lehetne még fejlődni!
2016. február 12. 14:48
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Ennek a lánynak annyira szép arca van, hogy még úgy sem tűnik fel a teste, ha teljesen meztelen.
2016. február 13. 04:55
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Idézet (ciel @ 2016.02.10. 20:04)
Vicces, hogy több millió férfi nevében beszélsz, hogy kinek mi jön be
Amúgy meg nehogy már ezzel vigasztalj másokat, hogy a csont soványok senkinek nem jönnek be. Vagy szerinted a teltebb nők léte azt a célt szolgálja, hogy bejöjjön az embereknek? Mert akkor el vagy tévedve.
Szóval a teltebb nők nem jönnek be az embereknek....Én kérek elnézést a magam és a többi teltebb nő nevében és bocs már, hogy élünk....ilyen megszólalás után úgy hiszem neked biztos kifogástalan az alakod..nahát akkor örülj..a te létezésed így értelmet nyert...
2016. február 13. 10:25
|
|
Technokrataúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.28. Hozzászólás: 45 Csatolások: 34 Azonosító: 253529 offline
|
IGAZI ínyenceknek (értsd: férfiak) bejön minden!.....a lényeg: a tálalás...
Modelléknél mindig is az volt a trendi, ha sejtelmes hűvösséggel semmitmondó a tekintet...a dinamitot neked kell meggyújtani!....ahol úgy adják a kezedbe, ott vmi gagyi...
Modelléknél mindig is az volt a trendi, ha sejtelmes hűvösséggel semmitmondó a tekintet...a dinamitot neked kell meggyújtani!....ahol úgy adják a kezedbe, ott vmi gagyi...
2016. február 15. 12:03
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Igazából szerintem semmi rossz nincsen abban, ha levetkőzik egy magazinnak, egy modellnek ez a dolga, nem értem miért vannak egyesek ennyire felháborodva.
Amúgy is, ha szép alakja van, akkor ne takarja már el..
Amúgy is, ha szép alakja van, akkor ne takarja már el..
2016. február 15. 14:56
Nagyon csinos semmi bajom nincs ezzel ö egy modell akinek van mit mutatni az használja ki és ö ezt megteheti
2016. február 15. 18:42
|
|
KiLLer001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.30. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 245571 offline
|
Nem hiszem el, hogy ez valakinek tetszik. Először is.. Az én 2mpx es telefonommal jobb képet csinálok erről az anorexiás lotyoról... A másik, hogy elég tré, hogy így képesek meztelenkedni. Kapnak pénzt bőven de azért egy vogue címlapon nem kéne.. Köszi
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: