Anyaszült meztelenre vetkőzött a Vogue címlapján Gigi Hadid
2016. február 09. 17:08
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
@exoverdose: Nem a tehetségük miatt vitték sokra, elhiheted.
2016. február 09. 17:15
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Koravén arca van és olyan unalmas
2016. február 09. 17:23
Nekem tetszenek ezek a képek és Gigi is jó látvány!
2016. február 09. 17:52
Nekem Gigi egyáltalán nem szimpatikus. Kétség sem fér ahhoz,hogy szép,de egyszerűen irritál. Az okát megmondani nem tudom,de a képek nagyon ízléstelenek..
2016. február 09. 18:07
Bory Eszter
egyetertek veled es tok aranyos vagy, hogy biztatod a teltebb lanyokat
en szo szerint, megremultem mikor meglattam az utolso kepet. Mint egy csontvaz, vagy aki Afrikaban ehezik. Amugy nem ronda lany(tulajdonkeppen senkit se tartok rondanak, mert mindenki szep a maga modjan)
Viszont az teny es valo, hogy az igazi ferfiak nem szeretik a csontvaz noket, szeretik ha egy lany kicsit husosabb, formasabb..kiveve Zaynt, aki mar rogton idezta a kepeket twitteren..
lehet, hogy velem van a baj, de szamomra ez a lany annyira irritalo. Mikor latok egy kepet rola, a szaja olyan "bealitott", nem is tudom, hogy fogalmazzam meg.., ugy nez ki, mintha mar a nyala jonne ki a szajabol, gusztustalan.
Ha esetleg valakit megbantottam, bocsanat.
egyetertek veled es tok aranyos vagy, hogy biztatod a teltebb lanyokat
en szo szerint, megremultem mikor meglattam az utolso kepet. Mint egy csontvaz, vagy aki Afrikaban ehezik. Amugy nem ronda lany(tulajdonkeppen senkit se tartok rondanak, mert mindenki szep a maga modjan)
Viszont az teny es valo, hogy az igazi ferfiak nem szeretik a csontvaz noket, szeretik ha egy lany kicsit husosabb, formasabb..kiveve Zaynt, aki mar rogton idezta a kepeket twitteren..
lehet, hogy velem van a baj, de szamomra ez a lany annyira irritalo. Mikor latok egy kepet rola, a szaja olyan "bealitott", nem is tudom, hogy fogalmazzam meg.., ugy nez ki, mintha mar a nyala jonne ki a szajabol, gusztustalan.
Ha esetleg valakit megbantottam, bocsanat.
2016. február 09. 18:22
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Szerintem az utolsó kép elég fura lett
2016. február 09. 18:46
jó, akkor megmondom, mi a különnség Gigi és a Miley féle vetközésben:
Gigi, izlésesen teszi, azt gondolom neki van mit megmtatnia, és ezzel nem arra célzok, hogy Miley molett lenne vagy bármi.
Miley pedig gusztustalan módon teszi. Sokszor ízléstelen hónalj szőrzettel, ronda hajjal, ápolatlanul (!!!) és ugye bár Miley tinibálvány.
Na ez az az bizonyos különbség (szerintem).
Gigi, izlésesen teszi, azt gondolom neki van mit megmtatnia, és ezzel nem arra célzok, hogy Miley molett lenne vagy bármi.
Miley pedig gusztustalan módon teszi. Sokszor ízléstelen hónalj szőrzettel, ronda hajjal, ápolatlanul (!!!) és ugye bár Miley tinibálvány.
Na ez az az bizonyos különbség (szerintem).
2016. február 09. 18:46
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Ez a lány még mindig borzasztóan túlértékelt, pontosan ugyanúgy, mint a testvére. Én értem, hogy szexualitással mindent el lehet adni, de basszus...
2016. február 09. 19:02
"csontsovány"? Jézus, lányok mi lenne ha a lózungokkal dobálózás helyett, lenne saját véleményetek, és esetleg a szemeteket is használnátok? Ennek a csajnak idomai vannak és kockahasa! Sőt egy időben, megkövezték, a nem tipikus model alkata miatt. Mostanában, levaragott magából a sportnak hála, de csontsoványnak, semmiképp nem mondható, ideális az alakja.
A kórosansovány nőknek, nincsenek kockáik, sem kebleik, boxolni meg végképp nem bírnának. Márpedig, Hadidról ezt mindd ellehet mondani.
A kórosansovány nőknek, nincsenek kockáik, sem kebleik, boxolni meg végképp nem bírnának. Márpedig, Hadidról ezt mindd ellehet mondani.
2016. február 09. 19:38
Nekem mindkét címlap tetszik, a jó ízlés határain belül tudott maradni.
2016. február 09. 20:18
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Kifejezetten jó képek, nem a legszebb modell, de nagyon dögös!
2016. február 09. 20:27
|
|
Marhsmallooowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.25. Hozzászólás: 349 Csatolások: 31 Azonosító: 250996 offline
|
Gyönyörű mint mindig. Szerintem elképesztőek lettek.
2016. február 10. 15:12
|
|
Bree99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.18. Hozzászólás: 123 Csatolások: 3 Azonosító: 251699 offline
|
Amilyen csodás alakja van jól is áll neki. aki meg fel van háborodva az nem tom miért... A modelleknek előbb-utóbb vetkőzni is kell. Szerintem jók lettek a képek. Jó én se bírom amikor csak a modellek vannak a középpontban és én magam se vagyok egy vékony csaj, de szerintem egy teltebb lány is lehet szuper szexi. De azért nagyon jó lett a kép. Irigylésre méltó az alakja.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: