Starity

Lady Gaga himnusza tarolt az idei Super Bowlon

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. február 09. 18:18 #21
- törölt felhasználó -    
Queen heart.gif meghajolo.gif
2016. február 09. 18:27 #22
Arvil fan
Arvil fan
Photographer

Státusz"Do something today that your future self will thank you for."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1422
Csatolások: 38
Azonosító: 216037
Szerintem ő megérdemelte hogy elénekelje ezt!
2016. február 09. 18:29 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pityang @ 2016.02.09. 14:02)
Egyrészt szerintem a visszafogottság itt majdhogynem elengedhetetlen volt, hiszen nem énekelheted el az országod himnuszát kivágott dekoltázzsal és p*csaszoknyában...

Dehogynem! Gagánál sokkal nagyobb nevek megtették már (sajnos), ezért is írtam, hogy Gaga magához képest visszafogott volt minden téren.
2016. február 09. 18:32 #24
- törölt felhasználó -    
Idézet (OceanSoul @ 2016.02.09. 18:29)
Dehogynem! Gagánál sokkal nagyobb nevek megtették már (sajnos), ezért is írtam, hogy Gaga magához képest visszafogott volt minden téren.

Ha figyelemmel követnéd Gagát, tudnád, hogy mostanában sokkal visszafogottabb lett amúgy is.... Így egyértelmű volt, hogy ilyen lesz a Super Bowlon ....
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2016. február 09. 18:41 #25
- törölt felhasználó -    
Egyszerű alapszakasz meccseken is hallottam már jobb előadást. A Halftime Show-ról meg ne is beszéljünk. Borzalmas volt. Tavaly Katy Perry sokkal jobb volt. Az, hogy nagy neveket beraknak nem egyenlő azzal, hogy jó is lesz. Pocsék volt és szánalmas, hogy így ünnepelték meg az 50. Super Bowl-t.
2016. február 09. 18:53 #26
petra1024
petra1024
visszatérő vendég

StátuszMeddig maradt sértetlen a kör? -A
Hozzászólás: 302
Csatolások: 0
Azonosító: 217823
Nagyon szép volt ! smileeee.gif
2016. február 09. 19:11 #27
TVD1
TVD1
psychopath^^

StátuszMy eyes were loking for you, so I found u....Well, I know you're there**
Hozzászólás: 1324
Csatolások: 15
Azonosító: 244352
Nem semmi. Nagyon szép!
2016. február 09. 19:20 #28
virgi09
virgi09
i'm a sinner bitch

StátuszAz "izé" olyan mint a Raffaello...többet mond minden szónál.
Hozzászólás: 2097
Csatolások: 10
Azonosító: 240469
Húúú...gyönyörűen énekelte.
2016. február 09. 19:35 #29
- törölt felhasználó -    
Ez hatalmas volt! Tökéletesen adta elő, hihetetlenül odatette magát! meghajolo.gif
2016. február 09. 19:50 #30
- törölt felhasználó -    
nagyon jól nézett ki és gyönyörűen énekelt.
2016. február 09. 20:50 #31
- törölt felhasználó -    
Nagyon szépen énekelt
2016. február 09. 21:28 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet (AlienMonster @ 2016.02.09. 18:32)
Ha figyelemmel követnéd Gagát, tudnád, hogy mostanában sokkal visszafogottabb lett amúgy is.... Így egyértelmű volt, hogy ilyen lesz a Super Bowlon ....

Már csak a boci fejecske hiányzik a mondatod végéről, heh?
Akármilyen hihetetlen, de tisztában vagyok vele, hogy amióta felvállalta a kapcsolatát Kinneyvel és jegyben járnak, azóta már nem teszi ki mindenét közszemlére. Ez alól mégis kivételt képez a pár héttel ezelőtt megjelent szeretkezés utáni selfijük, ami valamelyik újság címlapján landolt.
Itt és most viszont nem erről van/volt szó, legalábbis, amire hivatkoztál abban pont nem. Az egy válaszreakció volt Pittyang üzenetére, aki azt írta, hogy a Himnuszt nem szokás mélyen dekoltált ruhában stb... szerelésben előadni és ennek megfelelően jelent meg.

Hogy reagáljak arra, hogy mi természetes és mi nem vele kapcsolatban, mire lehet számítani és mire nem,- az eddigi imázsa a polgárpukkasztáson, megbotránkoztatáson alapszik/alapult. Ha majd kiad egy új albumot és ugyanilyen szolid marad, mint mostanában akkor lehet teljes változásról beszélni. Addig marad Mother Monster vagy akárminek titulálja magát.
Az hogy milyen ő valójában amúgy se lehet tudni. Talán még Ő maga sem tudja. Nemrégiben nyilatkozott olyant, hogy nem szerette, hogy nem lehetett önmaga és majdnem beleőrült abba, hogy mások mondják meg neki mit és hogyan csináljon,- olyan dolgokat tett, amiket magától soha nem szándékozott volna blabla halandzsa...
Számomra a "művésznő" egy nagy "?". Még szeretném is a zenéjét, mert a hangja valóban nem rossz, de túl sok már az ellentmondás vele kapcsolatban majdnem minden téren. Ha már kialakít egy imidzset, akkor ahhoz tartsa magát, ne hőköljön vissza, ne szabadkozzon, ne hárítson stb. Anno a színpadi okádást/hányást is "művészetként" próbálta eladni. Ha ez valóban önmaga lett volna, akkor nem változott volna meg a vőlegénye kedvéért, mert ő elfogadta volna és úgy szerette volna ahogy. Ezek szerint tehát Ő sem gondolta azt egy percig sem, hogy művészet az amit csinál(t), csak figyelemfelkeltéssel próbált meg minél több emberhez eljutni. Ergo bármire képes lenne/lett volna, hogy középpontba kerüljön, nagyobb hírnévre tegyen szert, egyben már meg is magyarázza mit szimbolizálhat a "Fame Monster".
Tény, hogy amióta jegyben járnak, emberibb oldalát mutatja, remélhetőleg ez a jövőben is így marad. Ha viszont süllyedni kezd a hajója, és szükségét látja biztos lehetsz benne, hogy mindent be fog vetni annak érdekében, hogy ismét róla szóljanak a hírek. -> Semmin nem lepődök meg vele kapcsolatban.
1 felhasználónak tetszik: katara
2016. február 09. 21:55 #33
nicky21
nicky21
visszatérő vendég

StátuszMosolyogj, halgass .... aztán csináld azt, amit amúgy is ku**ra csinálni akartál
Hozzászólás: 485
Csatolások: 360
Azonosító: 43540
Csodálatos volt. Mind a hangja, mind a megjelenése. Az Amerikaiak büszkék lehetnek rá.
2016. február 09. 22:03 #34
Saranghaeyoo
Saranghaeyoo
visszatérő vendég

Státusz사랑해 ... ❤ ヽ( ・ ω・)ノ
Hozzászólás: 101
Azonosító: 241742
Alig ismertem így meg ohmy.gif Amúgy meg szépen énekelt! happy.gif
2016. február 09. 22:29 #35
FAMEgaga
FAMEgaga
visszatérő vendég
Hozzászólás: 408
Azonosító: 192296
ÉDES JÓÓ ISTENEM CSODÁLATOS Ő A VILÁGON A LEGJOBB ÉS LEGGYÖNYÖRŰBB smileeee.gif
2016. február 10. 17:44 #36
- törölt felhasználó -    
Csodálatos hangja van!
2016. február 10. 18:42 #37
LaraGrande
LaraGrande
visszatérő vendég

StátuszAin't You Ever Seen a Princess be a Bad Bitch ♥
Hozzászólás: 400
Azonosító: 252743
Kicsit kimaradtam belőle...(úgyértem az életéből) :"D De nagyon gyönyörű hangja van!
2016. február 10. 20:11 #38
MrsHoran2001
MrsHoran2001
új tag
Hozzászólás: 45
Azonosító: 243927
Szép hangja van, és szép volt a himnusz is, de nekem valami hiányzott belőle, vagy nem is tudom... Sokan írták, hogy Whitney Houston Super Bowl-os előadása mindig 1. helyen marad, ezért kíváncsi voltam, megnéztem. Teljesen egyetértek. Whitney kiállt lazán, lenge ruhákban és elénekelte. Semmi erőlködés nem volt benne, csak elénekelte, és még úgy is elképesztő volt szerintem, videóról nézve is, nem hogy élőben, valami csodálatos lehetett! Nem arra célzok ezzel hogy Gaga erőlködött, de nekem hiányzott valami belőle.
2016. február 10. 21:17 #39
tiktak
tiktak
visszatérő vendég
Hozzászólás: 126
Azonosító: 186869
Idézet (MrsHoran2001 @ 2016.02.10. 20:11)
Szép hangja van, és szép volt a himnusz is, de nekem valami hiányzott belőle, vagy nem is tudom... Sokan írták, hogy Whitney Houston Super Bowl-os előadása mindig 1. helyen marad, ezért kíváncsi voltam, megnéztem. Teljesen egyetértek. Whitney kiállt lazán, lenge ruhákban és elénekelte. Semmi erőlködés nem volt benne, csak elénekelte, és még úgy is elképesztő volt szerintem, videóról nézve is, nem hogy élőben, valami csodálatos lehetett! Nem arra célzok ezzel hogy Gaga erőlködött, de nekem hiányzott valami belőle.

Whitney 1991-ben csak playbackelt élőben, már korábban felvették a himnuszt vele, általában ez volt az eljàrás. Ezért nyomta el olyan "lazán", ami természetesen nem von le semmit az énekesi tehetségéből..
2016. február 10. 22:21 #40
Domipetra
Domipetra
visszatérő vendég

StátuszGîl síla na lû govaded.
Hozzászólás: 198
Azonosító: 243796
számomra gyönyörű volt...de a magyar himnusz viszi a prímet szerintem az a legszebb. smileeee.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok