Lady Gaga himnusza tarolt az idei Super Bowlon
2016. február 09. 18:29
Idézet (Pityang @ 2016.02.09. 14:02)
Egyrészt szerintem a visszafogottság itt majdhogynem elengedhetetlen volt, hiszen nem énekelheted el az országod himnuszát kivágott dekoltázzsal és p*csaszoknyában...
Dehogynem! Gagánál sokkal nagyobb nevek megtették már (sajnos), ezért is írtam, hogy Gaga magához képest visszafogott volt minden téren.
2016. február 09. 18:32
Idézet (OceanSoul @ 2016.02.09. 18:29)
Dehogynem! Gagánál sokkal nagyobb nevek megtették már (sajnos), ezért is írtam, hogy Gaga magához képest visszafogott volt minden téren.
Ha figyelemmel követnéd Gagát, tudnád, hogy mostanában sokkal visszafogottabb lett amúgy is.... Így egyértelmű volt, hogy ilyen lesz a Super Bowlon ....
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. február 09. 18:41
Egyszerű alapszakasz meccseken is hallottam már jobb előadást. A Halftime Show-ról meg ne is beszéljünk. Borzalmas volt. Tavaly Katy Perry sokkal jobb volt. Az, hogy nagy neveket beraknak nem egyenlő azzal, hogy jó is lesz. Pocsék volt és szánalmas, hogy így ünnepelték meg az 50. Super Bowl-t.
2016. február 09. 19:35
Ez hatalmas volt! Tökéletesen adta elő, hihetetlenül odatette magát!
2016. február 09. 21:28
Idézet (AlienMonster @ 2016.02.09. 18:32)
Ha figyelemmel követnéd Gagát, tudnád, hogy mostanában sokkal visszafogottabb lett amúgy is.... Így egyértelmű volt, hogy ilyen lesz a Super Bowlon ....
Már csak a boci fejecske hiányzik a mondatod végéről, heh?
Akármilyen hihetetlen, de tisztában vagyok vele, hogy amióta felvállalta a kapcsolatát Kinneyvel és jegyben járnak, azóta már nem teszi ki mindenét közszemlére. Ez alól mégis kivételt képez a pár héttel ezelőtt megjelent szeretkezés utáni selfijük, ami valamelyik újság címlapján landolt.
Itt és most viszont nem erről van/volt szó, legalábbis, amire hivatkoztál abban pont nem. Az egy válaszreakció volt Pittyang üzenetére, aki azt írta, hogy a Himnuszt nem szokás mélyen dekoltált ruhában stb... szerelésben előadni és ennek megfelelően jelent meg.
Hogy reagáljak arra, hogy mi természetes és mi nem vele kapcsolatban, mire lehet számítani és mire nem,- az eddigi imázsa a polgárpukkasztáson, megbotránkoztatáson alapszik/alapult. Ha majd kiad egy új albumot és ugyanilyen szolid marad, mint mostanában akkor lehet teljes változásról beszélni. Addig marad Mother Monster vagy akárminek titulálja magát.
Az hogy milyen ő valójában amúgy se lehet tudni. Talán még Ő maga sem tudja. Nemrégiben nyilatkozott olyant, hogy nem szerette, hogy nem lehetett önmaga és majdnem beleőrült abba, hogy mások mondják meg neki mit és hogyan csináljon,- olyan dolgokat tett, amiket magától soha nem szándékozott volna blabla halandzsa...
Számomra a "művésznő" egy nagy "?". Még szeretném is a zenéjét, mert a hangja valóban nem rossz, de túl sok már az ellentmondás vele kapcsolatban majdnem minden téren. Ha már kialakít egy imidzset, akkor ahhoz tartsa magát, ne hőköljön vissza, ne szabadkozzon, ne hárítson stb. Anno a színpadi okádást/hányást is "művészetként" próbálta eladni. Ha ez valóban önmaga lett volna, akkor nem változott volna meg a vőlegénye kedvéért, mert ő elfogadta volna és úgy szerette volna ahogy. Ezek szerint tehát Ő sem gondolta azt egy percig sem, hogy művészet az amit csinál(t), csak figyelemfelkeltéssel próbált meg minél több emberhez eljutni. Ergo bármire képes lenne/lett volna, hogy középpontba kerüljön, nagyobb hírnévre tegyen szert, egyben már meg is magyarázza mit szimbolizálhat a "Fame Monster".
Tény, hogy amióta jegyben járnak, emberibb oldalát mutatja, remélhetőleg ez a jövőben is így marad. Ha viszont süllyedni kezd a hajója, és szükségét látja biztos lehetsz benne, hogy mindent be fog vetni annak érdekében, hogy ismét róla szóljanak a hírek. -> Semmin nem lepődök meg vele kapcsolatban.
1 felhasználónak tetszik:
katara
2016. február 09. 22:03
|
|
Saranghaeyoovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 241742 offline
|
Alig ismertem így meg
Amúgy meg szépen énekelt!
2016. február 10. 18:42
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Kicsit kimaradtam belőle...(úgyértem az életéből) :"D De nagyon gyönyörű hangja van!
2016. február 10. 20:11
|
|
MrsHoran2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.18. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 243927 offline
|
Szép hangja van, és szép volt a himnusz is, de nekem valami hiányzott belőle, vagy nem is tudom... Sokan írták, hogy Whitney Houston Super Bowl-os előadása mindig 1. helyen marad, ezért kíváncsi voltam, megnéztem. Teljesen egyetértek. Whitney kiállt lazán, lenge ruhákban és elénekelte. Semmi erőlködés nem volt benne, csak elénekelte, és még úgy is elképesztő volt szerintem, videóról nézve is, nem hogy élőben, valami csodálatos lehetett! Nem arra célzok ezzel hogy Gaga erőlködött, de nekem hiányzott valami belőle.
2016. február 10. 21:17
|
|
tiktakvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 186869 offline
|
Idézet (MrsHoran2001 @ 2016.02.10. 20:11)
Szép hangja van, és szép volt a himnusz is, de nekem valami hiányzott belőle, vagy nem is tudom... Sokan írták, hogy Whitney Houston Super Bowl-os előadása mindig 1. helyen marad, ezért kíváncsi voltam, megnéztem. Teljesen egyetértek. Whitney kiállt lazán, lenge ruhákban és elénekelte. Semmi erőlködés nem volt benne, csak elénekelte, és még úgy is elképesztő volt szerintem, videóról nézve is, nem hogy élőben, valami csodálatos lehetett! Nem arra célzok ezzel hogy Gaga erőlködött, de nekem hiányzott valami belőle.
Whitney 1991-ben csak playbackelt élőben, már korábban felvették a himnuszt vele, általában ez volt az eljàrás. Ezért nyomta el olyan "lazán", ami természetesen nem von le semmit az énekesi tehetségéből..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.