Beyoncé több mint két évvel ezelőtt, 2013 decemberében jelentette meg legutóbbi stúdióalbumát, és bár tavaly három új kisfilmet jelentetett meg, azóta nagy volt a csend körülötte.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett Beyoncé legújabb slágergyanús szerzeménye – klippremier
2016. február 07. 12:35
|
|
Minaj4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 249591 offline
|
Új kedvenc ♥♥♥
2016. február 07. 13:00
A klipp szerintem nagyon ütős lett Bey nagyon csodálatos benne,viszont a zenét még szoknom kell
2016. február 07. 14:19
|
|
FatAmyMermaid867visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.14. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 251619 offline
|
Új album?
2016. február 07. 14:55
A klip jó lett, de a szám nekem nem nagyon jön be...
2016. február 07. 15:09
|
|
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline
|
Kissé meglepődtem, hogy ismét egy olyan dallal rukkolt elő, mint a Flawless volt, vagy éppen a No Angel, de egy cseppet sem bánom. Nem hiszem, hogy az új lemezről elmaradnának majd a líraibb dalok, mivel a BEYONCÉ-n is volt belőlük egy halommal.
Nem egy mondanivaló nélküli dal, nem egy üres szöveggel. Kissé egyéni stílusban áll a feketék védelmére, amivel szerintem semmi gond nincs.
Én tegnap este óta ezt hallgatom, nekem nagyon fülbemászó a dal, illetve a klipért meg egyenesen odavagyok.
Nem egy mondanivaló nélküli dal, nem egy üres szöveggel. Kissé egyéni stílusban áll a feketék védelmére, amivel szerintem semmi gond nincs.
2016. február 07. 15:52
|
|
fromtheget-goúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.31. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 251282 offline
|
Imádom a dalt és a klipet is
Durva, hogy már 2 éve tart a "szünete", mintha csak tegnap jelent volna meg a 7/11.. huh.
2016. február 07. 16:48
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Nem olyan rossz de jobbat is hallottam már tőle :/
2016. február 07. 18:53
Szerintem ez olyan Beyoncé-s dal.
Aki szereti a stílusát, annak biztosan nagyon tegszik. Nekem nincs a dallal bajom, de attól függetlenül,hogy nem vagyok a rajongója,nem fogom azt mondani egy dalár, vagy videoklippjére amin sokat dolgozott, dolgoztak, hogy "borzalmas".
Aki szereti a stílusát, annak biztosan nagyon tegszik. Nekem nincs a dallal bajom, de attól függetlenül,hogy nem vagyok a rajongója,nem fogom azt mondani egy dalár, vagy videoklippjére amin sokat dolgozott, dolgoztak, hogy "borzalmas".
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: