Hét elején számoltunk be arról, hogy a Netflixnek köszönhetően rajongók millióinak álma válik valóra a Szívek szállodája folytatásának képében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szívek szállodája: megkezdődött az új évad forgatása – fotó
2016. február 07. 11:38
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. február 07. 12:31
|
|
vanikoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 147138 offline
|
2016. február 07. 17:39
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Jajj, nagyon várom már!!!
2016. február 07. 17:52
|
|
györeadri2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 225299 offline
|
Nagyon örülök. De amúgy el lett írva a cikk mert nem Logan Rory első szerelme hanem Dean. De annak is nagyon örülök, hogy Logan is benne lesz a folytatásban mert én egyszerűen IMÁDOM őt és nagyon remélem, hogy Rory a végén vele jön össze.
2016. február 08. 18:56
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Nagyon-nagyon várom!
Viszont nem tudom, hogy Melissa McCarthy nélkül ugyanolyan lesz-e. Azt olvastam valahol, hogy mostanban rengeteg szerepe van, ezért nem jut erre ideje Pedig Sookie annyira aranyod!
Viszont nem tudom, hogy Melissa McCarthy nélkül ugyanolyan lesz-e. Azt olvastam valahol, hogy mostanban rengeteg szerepe van, ezért nem jut erre ideje Pedig Sookie annyira aranyod!
2016. február 09. 11:58
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Micsoda????
Ez komoly???
De örülök neki.Alig várom,hogy láthassam.
Most épp újra nézem a sorozatot,a 2.évadnál járok és jó lesz majd új részeket nézni.Hihetetlen.Ennek nagyon örülök.
Persze 1-2 szereplő fog hiányozni,de hogy ilyen folytatást kap...ez nagyon nagy szó.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2016. február 09. 12:44
|
|
Gabor28Mr. Sunshine |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.24. Hozzászólás: 2116 Csatolások: 18119 Azonosító: 33038 offline
|
Hát nem tudom én mindig tartok az ilyen "újra felmelegített áposztáktól"... Nagyon remélem nem rontják el, a 7. évad amúgyis elég borzalmasra sikerül. Ha kijavítják azt a hibát akkor ámen. Amúgy amit én sajnálok, hogy Melissa McCarthy nem tér vissza...
2016. február 09. 20:47
|
|
kritika semmi másvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.21. Hozzászólás: 143 Csatolások: 5 Azonosító: 237564 offline
|
Miert most kezdik...mikor mar a szereplok is idosebbek!!!
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.