A Forbes magazin jóslata szerint a színésznői babérokra törő Lady Gaga lehet az év legsikeresebb híressége.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016 Lady Gaga éve lesz a Forbes szerint
2016. február 06. 12:51
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Sok sikárt drágám!♡♡♡♡ Megérdemel mindent amit kap. Nála jobb énekes nincs is. Igazi példakép!♡♡♡
2016. február 06. 16:27
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Nem hiszem, de merek reménykedni, hogy idén is fellép az Oscaron. Ahogy tavaly előadta A muzsika hangja dalait.......maga volt a csoda. Azelőtt is nagyon szerettem, de akkor biztos lettem benne, hogy a nő őstehetség
2016. február 06. 17:06
Idézet (kuci100 @ 2016.02.06. 16:27)
Nem hiszem, de merek reménykedni, hogy idén is fellép az Oscaron. Ahogy tavaly előadta A muzsika hangja dalait.......maga volt a csoda. Azelőtt is nagyon szerettem, de akkor biztos lettem benne, hogy a nő őstehetség
idén is fel fog lépni a Til It Happens To Youval
2016. február 06. 18:43
|
|
Madney Katyoncéúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.04. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 253723 offline
|
Nagyon, de nagyon biztos vagyok benne hogy ez az ő éve lesz! De ha 2015-ben nem adott ki albumot és Az év nője lett, idén mi lesz?
2016. február 06. 19:53
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Amikor betört az iparba, igazán kedveltem, majd egyre jobban szürkévé vált a számomra. De az elmúlt egy évben, annyira megszerettem, hogy lassan azt mondhatom, hogy én is rajongója vagyok. Igenis nagy tehetség, nem a legerősebb hanggal, de amit kiad a kezéből az mindig minőségi, és gratulálok neki minden eddigi elértekhez!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: