A színész-énekesnőről párja töltött fel egy videót, melyben soha nem látott oldaláról ismerhetjük meg J.Lót.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így még sosem láttad Jennifer Lopezt – videó
2016. február 05. 11:54
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. február 05. 13:00
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
kicsit sok a kokó
2016. február 05. 15:52
Jaj, senki sem tökéletes, Jennifer sem az. Úgyhogy nem kell meglepődni ! ^^
2016. február 05. 17:10
Szerintem egyaltalán nincs vele baj, ő is csak ember, nem fog otthon is talpig sminkben lenni.
2016. február 05. 17:30
Lehet velem van a baj,de szerintem még így is nagyon szép
2016. február 05. 18:10
|
|
szuperviki2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.07. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 235654 offline
|
ez komolyan ő? nem hiszem el....
2016. február 05. 20:21
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Szerintem nem is zsíros a haja, csak kócos és fel van fogva :< Egyébként teljesen vállalható, sőt, szép így is, főleg ha a korát (meg a rohanó életmódot, amit a celebek élnek) is figyelembe vesszük.
2016. február 05. 22:16
|
|
Roxy23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 59 Csatolások: 41 Azonosító: 209828 offline
|
Nem tudom ebből most miért kell nagy ügyet csinálni.Így is szép.Sok 40es nő közel se így néz ki, szóval szerintem nincs vele baj
Smink nélkül is szép. Mindenkinek vannak reggeli-kócos pillanatai
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: