Kukkants be Kardashianékhoz!
2016. február 05. 20:39
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Az igenXD Tudnak élni:D Mindkettő nagyon szép,és...jó nagy:DD Én elvesznék ekkora házbanXD Szépen be vannak rendezve,ízléses. Csak baromi nagy. én nem laknék ilyen nagy házban,de egy-két hétre elfogadnám(mindkettőt)
D
2016. február 05. 21:19
lacie: hát persze hogy nem dolgoznak. Csak szépen lefeküdtek XY-al mindegyik, és ezért tartanak ott, ahol.
2016. február 05. 21:29
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Ellaknék bennük
*-*
2016. február 05. 21:30
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Hát igen más élete végéig keményen dolgozik h meglegyen a napi betevője más csak szétteszi a lábát ország világ előtt. Ennyi.....
2016. február 05. 21:36
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Jah és nem irigységből mondom, mert én megelégednék egy kisebb konfortos lakással, nem kéne nekem ilyen palota. Ők tényleg semmit nem tettek le az asztalra, vagy talán egy valamit igen de azt nem részletezném.
1 felhasználónak tetszik:
Pityang
2016. február 05. 22:24
Szerintem Khloe-é jobb.
Én is egyetértek azzal hogy nem kéne ekkora különbségeknek lenniük,hogy itt náluk luxusház medencével,máshol pedig szegények dolgoznak keményen és örülnek ha van egy egyszobás lakasuk...de soha az életben nem lesz egyenlőség és pont azért mert a tehetősek nem akarják,holott egyedül ők alakíthatnák ki...
De ne is menjünk bele,lényeg hogy egyikőjük sem dolgozott meg érte,de ettől függetlenül maguk a házak tetszenek
Én is egyetértek azzal hogy nem kéne ekkora különbségeknek lenniük,hogy itt náluk luxusház medencével,máshol pedig szegények dolgoznak keményen és örülnek ha van egy egyszobás lakasuk...de soha az életben nem lesz egyenlőség és pont azért mert a tehetősek nem akarják,holott egyedül ők alakíthatnák ki...
De ne is menjünk bele,lényeg hogy egyikőjük sem dolgozott meg érte,de ettől függetlenül maguk a házak tetszenek
2016. február 06. 09:39
Nekem Khloe nappalija, öltözője és fürdője tetszik a legjobban.
2016. február 06. 10:43
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Khloe háza nekem egyértelműen szimpatikusabb bár nekem mind a kettő túldíszített műotthon. Nem pedig igazi otthonos ház, ami biztonságot, melegséget ad...egyikben sem laknék szívesen!
2016. február 06. 18:08
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Khloe háza nekem jobban bejött. A berendezés is jobban megfogott, mint Kourtney házának képeit nézve.
2016. február 08. 17:21
|
|
Mechistaörökkéúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.01. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 247564 offline
|
Khole otthona szerintem is szebb:)
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.