Az Egyesült Királyság viszonylag meg tudta csinálni úgy, hogy ne legyen természetellenes a kinézete.
Ilyen a tökéletes nő 18 különböző országban
2016. február 08. 18:49
|
|
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline
|
Arvil fan, azért mert azoknak volt annyi eszük, hogy kicserélik a csaj testét ahelyett, hogy összevissza torzítják.
Az Egyesült Királyság viszonylag meg tudta csinálni úgy, hogy ne legyen természetellenes a kinézete.
2016. február 08. 19:46
|
|
HayameAngel of music ♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.02. Hozzászólás: 1160 Csatolások: 65 Azonosító: 211122 offline
|
Amennyi ország annyi kúltúra.Mindenhol más van, nem kell rögtön elítélni a más kúltúrákat.Ami egyik országban szép, az a másikban lehet hogy nem
!
Szerintem am tök mindegy, hogy néz ki az ember x) !
Szerintem am tök mindegy, hogy néz ki az ember x) !
2016. február 08. 20:07
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1473 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Most ezekből a képekből azt vetem le hogy ahány ország annyi ideál. Akkor vehetjük úgy hogy a férfiaknál is ez lenne a téma hogy ahány ország annyi ideál lenne. Na most akkor az jön ki legalábbis szerintem hogy jó sok ideál van minden hol és akkor hogyan találja meg valaki az ideálját ennyi ideál között
2016. február 09. 16:25
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Az angol és az olasz a legjobb
2016. február 09. 18:23
Érdekes látni, hogy mennyire más az ideál az egyes országokban.
De azért abba hadd kössek bele, hogy a photoshopot ennél kilométerekkel jobban meg lehetett volna csinálni, ez így eléggé elcseszi az egésznek a hangulatát.
De azért abba hadd kössek bele, hogy a photoshopot ennél kilométerekkel jobban meg lehetett volna csinálni, ez így eléggé elcseszi az egésznek a hangulatát.
2016. február 09. 21:14
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Néhány helyen a photoshop a bénaság példája... de egyébként érdekes cikk lett
2016. február 12. 15:59
|
|
Titi Stichúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.03. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 247740 offline
|
Azért némelyik photoshoppolt kép kinézete....Azért aki ilyeneket ki ad a keze alól (ilyen bénán megcsináltakat) azt nem nevezném grafikusnak. A China na az..."legjobb". De ezek a haj ráillesztések se mentek nagyon. Amúgy most a negatív dolgokat félre téve, érdekes cikk, szerintem még az olasza legnormálisabb (na persze ott is a HAJ )
2016. február 13. 14:19
|
|
pandanoyasenpaiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.26. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 230233 offline
|
Szerintem nincs olyan hogy ideális
2016. február 14. 22:24
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
több ország kellett volna...
nos igen, ami ázsiában úgymond teljesen normális, arra felénk csak néznek az emberek, hogy róla hová lett a hús. de ez mondjuk fordítva is igaz, más kultúra, más számít szépnek. a hajat nem igazán értem minek változtgatták...meg közhelyes, de szerintem is mindenki mást lát szépnek, én pl ezeket a photoshoppolt figurákat pont nem, de gondolom nem ez volt a lényeg xdd
nos igen, ami ázsiában úgymond teljesen normális, arra felénk csak néznek az emberek, hogy róla hová lett a hús. de ez mondjuk fordítva is igaz, más kultúra, más számít szépnek. a hajat nem igazán értem minek változtgatták...meg közhelyes, de szerintem is mindenki mást lát szépnek, én pl ezeket a photoshoppolt figurákat pont nem, de gondolom nem ez volt a lényeg xdd
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: