Ilyen a tökéletes nő 18 különböző országban
2016. február 05. 20:56
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Hát ha igaz, jó látni hogy nem mindenhol várják el a tökéletes vékony alakot..viszont durva hogy Japánban/Kínában/Koreában (vagy lehet hogy csak Kínában) ennyire elvárják hogy egy nő ilyen vékony legyen. Először is senki sem tehet arról milyen testalkatú. Max, hogy ha utána lefogy, vagy akármi. De ezért elítélni valakit, undorító, elvárni hogy ilyen legyen meg még undorítóbb. Mindenkinek a teste a maga dolga hogy milyen a teste, vagy hogyan ,,gondozza".
2016. február 05. 22:11
Hát szerintem ez fura és nem tükrözi egyáltalán az adott nép ízlését,max a készítőjét...
2016. február 05. 22:23
Szerbia?? Tapasztalatbol mondom,h itt senki sem nez igy ki es nem is fog xD
2016. február 05. 23:02
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (Hana-chanxX @ 2016.02.05. 20:35)
@Lexurious: Enélkül a komment nélkül üres lenne az életünk, köszönjük, hogy ilyen kedvesen fogalmazva osztottad meg véleményedet a kissé teltebb nőkről, akikkel abszolút semmi baj nincsen! Máskor viszont igazán megtarthatnád magadnak, ha te a vékonyabb testalkatot szereted vagy maradj csöndben. Néha az az okos, aki nem mond semmit.
Mert a te csontkollekciód kedvesebb volt? #kettősmérce.
2016. február 05. 23:07
|
El Mexicanoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.29. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 239645 offline
|
Szerintem ez inkább azt mutatja, hogy hogy néznek ki az ÁTLAGOS nők az egyes országokban, mintsem azt, hogy mi lenne az elvárás. Nem hinném, hogy bármelyik országban is az elhízott tramplik számítanának tökéletesnek.
2016. február 05. 23:18
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Lexurious @ 2016.02.05. 12:21)
Miért is kedvelik majdnem mindenhol a dagadtakat?! Amúgy elég béna a photoshop...
Szerintem meg ezzel próbálják ellensúlyozni azt, amit egyébiránt a divatban és a kifutókon preferálnak - vagyis azt, hogy nem muszáj csont és bőrnek lenned ahhoz, hogy csinos és szép legyél. Nekem ezek a képek nem tetszenek, és bár szeretnék jó magam is pár kiló súlyfelesleget felszedni, de igen is van köztük olyan "ideál" is, ami igen is kövér. Nem baj az, ha az emberlányán van mit fogni, de azért egyes képeknél a ló túlsó oldala. Viszont néhány tag a soványságot kábé az anorexiával azonosítja - lsd. a csontos kutyás hasonlat, ami azért tényleg gusztustalan megjegyzés. Akinek esetleg nincsenek telt idomai, egyáltalán nem jelenti azt, hogy kizárólag csont és bőr. Nekem pl. az olaszoké tetszik a legjobban, valószínűleg azért, mert ilyen a testalkatom, viszont az a kórós soványság, amiről írtok nagyon nem itt kezdődik. Baromság az egyiket összehasonlítani a másikkal, mert az aranyközépút a legjobb mind esztétikai és mind egészségi szempontból.
1 felhasználónak tetszik:
MissTiniStoessel
2016. február 06. 00:12
|
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2930 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline
|
Személy szerint nem adnék ezekre az "ideálokra" xD Ami nekem lejött a cikkből, hogy egyik országban se állnak a photoshop magaslatán x""D
De ez a sok komment is; dagadtozás így, csontkollekciózás úgy, aki ezekkel a szavakkal dobálózik, magáról állít ki véleményt
Minden országban a világon, minden típusból ugyanúgy megtalálhatunk, szép, formásabb, intelligensebb, kedvesebb és vonzóbb nőt (és férfit is persze xD), de ugyanúgy ezen tulajdonságok ellenkezőével is, nem érdemes méregetni, összehasonlítgatni és fikázni, mindenkinek más a szép és pont
De ez a sok komment is; dagadtozás így, csontkollekciózás úgy, aki ezekkel a szavakkal dobálózik, magáról állít ki véleményt
1 felhasználónak tetszik:
mangalover43
2016. február 06. 08:44
|
|
mangalover43 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.27. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 111 Azonosító: 236525 offline
|
Dikk olasz ideál vagyok...lol
2016. február 06. 09:37
|
|
Saranghaeyoovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 241742 offline
|
Siralmasak a képek
2016. február 06. 10:05
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Idézet (Beyla @ 2016.02.05. 23:18)
Szerintem meg ezzel próbálják ellensúlyozni azt, amit egyébiránt a divatban és a kifutókon preferálnak - vagyis azt, hogy nem muszáj csont és bőrnek lenned ahhoz, hogy csinos és szép legyél. Nekem ezek a képek nem tetszenek, és bár szeretnék jó magam is pár kiló súlyfelesleget felszedni, de igen is van köztük olyan "ideál" is, ami igen is kövér. Nem baj az, ha az emberlányán van mit fogni, de azért egyes képeknél a ló túlsó oldala. Viszont néhány tag a soványságot kábé az anorexiával azonosítja - lsd. a csontos kutyás hasonlat, ami azért tényleg gusztustalan megjegyzés. Akinek esetleg nincsenek telt idomai, egyáltalán nem jelenti azt, hogy kizárólag csont és bőr. Nekem pl. az olaszoké tetszik a legjobban, valószínűleg azért, mert ilyen a testalkatom, viszont az a kórós soványság, amiről írtok nagyon nem itt kezdődik. Baromság az egyiket összehasonlítani a másikkal, mert az aranyközépút a legjobb mind esztétikai és mind egészségi szempontból.
Végre valaki aki leírta mit gondolok. Köszönöm.
2016. február 06. 10:23
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
Szurnyo a photoshop azt mondhatom.de viszont annak orulok h egyes orszagokban nem divat ez a csont es bor.amugy ezt a cikket mar olvastam valahol 3 honappal ezelott
2016. február 06. 11:34
|
|
Leonetta48#ASHTAG |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.27. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 237848 offline
|
Idézet (DirectionerGirl001 @ 2016.02.05. 17:24)
Szerintem az nem sokat számít ,hogy milyen alakja van egy lánynak inkább az ész és persze az is számít ,hogy kedvese vagy inkább bunkó. Az ,hogy vékony-e vagy nem az nem igazán számít .
Egyetértek!!
2016. február 06. 13:04
még jó, hogy nem ott élek xd nem szeretnék így kinézni
2016. február 06. 13:26
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Magyarország hun van?)):
2016. február 06. 13:55
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
Kissé cáfolnivalónak találom...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.