Ilyen a tökéletes nő 18 különböző országban
2016. február 05. 17:24
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Szerintem az nem sokat számít ,hogy milyen alakja van egy lánynak inkább az ész és persze az is számít ,hogy kedvese vagy inkább bunkó. Az ,hogy vékony-e vagy nem az nem igazán számít .
2016. február 05. 17:33
De erről amúgy csak általánosságban lehet beszélni..
Mert pl:Az USA-ban nem biztos hogy mindenki a kicsit teltebb lányokra bukik...Ott is mint mindenhol vannak kivételek..
Mert pl:Az USA-ban nem biztos hogy mindenki a kicsit teltebb lányokra bukik...Ott is mint mindenhol vannak kivételek..
2016. február 05. 17:35
|
|
XEvangelineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.05. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 253743 offline
|
Szhörnyű photoshop, de én Magyarországot is megnéztem volna!
Amúgy jó cikk
2016. február 05. 18:39
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
Hat ez a Photoshop eleg gagyi lett..Es szerintem ha Amerikaban vegigmesz a szineszeken,modelleken,enekeseken nemhiszem,hogy az jon le,hogy a telt no az ideal.De amugy jo cikk lett
2016. február 05. 19:05
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
A legrosszabb egyértelműen a kínai,a legjobb meg talán a brit.
2016. február 05. 19:16
|
|
spaceboundúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.28. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 253519 offline
|
Ha az USA-ban ez a teltebb alak az ideál, akkor miért a szupervékony modelleket reklámozzák és vonultatják fel mindenütt...?
2016. február 05. 19:35
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Venezuela...te jó ég xD
2016. február 05. 20:08
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
ezek a photoshoppok egyszerűen szörnyűek!!!
2016. február 05. 20:29
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Venezula elég extrém... xD Azt hittem, hogy mindenhol a csontkollekciók az ideálok -mert idehaza az jellemző-, de bevallom, ez kellemes csalódás volt számomra. A szépség mindenkinek más, ami nem is baj. Nem lehetünk mindenkinek tökéletesek. Ez a cikk pedig általánosításban lett megcsinálva, nem kell szentírásnak venni, mert vannak kivételek népeken belül.
Nekem a 60 kilómmal pedig elmennem a szomszéd országainkba ezek szerint és tökéletes leszek, mert Magyarországon az anorexia a menő. Pff.
Nekem a 60 kilómmal pedig elmennem a szomszéd országainkba ezek szerint és tökéletes leszek, mert Magyarországon az anorexia a menő. Pff.
2016. február 05. 20:35
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
@Lexurious: Enélkül a komment nélkül üres lenne az életünk, köszönjük, hogy ilyen kedvesen fogalmazva osztottad meg véleményedet a kissé teltebb nőkről, akikkel abszolút semmi baj nincsen! Máskor viszont igazán megtarthatnád magadnak, ha te a vékonyabb testalkatot szereted vagy maradj csöndben. Néha az az okos, aki nem mond semmit.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: