A dél-koreai rapper csupán egy hónapja dobta piacra első minialbumát, ám a napokban újabb lemezzel lepte meg rajongóit.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új albummal jelentkezett Zico
2016. február 04. 16:04
2016. február 04. 17:06
|
|
Kuronekofanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.15. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 227659 offline
|
Nagyon Jól sikerült:D A 'Gallery' album nekem jobban bejön,de tetszik hogy egy kicsit mást is mutatott pl. Hogy énekelt:))
2016. február 04. 19:35
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Zico *---*
2016. február 04. 20:42
Imádom mind a kettőt, főleg az I Am You,You Are Me-t, valamint nem értem, hogy az It Was Love a Zico száma, de még a klippben sincs benne... de azt is nagyon szeretem, Luna csodálatos hangja ismét elérte nálam, hogy kirázzon a hideg
Már a Boys And Girls is nagyon tetszett és csodálkoztam hogy ilyen hamar megjelentek már az új számai. Mindenestre nagyon jók lettek, szerelem első hallásra^^
Azért remélem a Block B-nek is hamarosan lesz új albuma
Már a Boys And Girls is nagyon tetszett és csodálkoztam hogy ilyen hamar megjelentek már az új számai. Mindenestre nagyon jók lettek, szerelem első hallásra^^
Azért remélem a Block B-nek is hamarosan lesz új albuma
2016. február 04. 21:23
Ráadásul a kedvenc koreai modellem, Lee Ho Jung van benne(I Am You, You Are Me), akivel már volt is egy fotózása. Szerintem még hasonlítanak is egymásra(mondjuk egyesek számára minden húzott szemű egyforma) és jól mutatnak együtt
2016. február 05. 02:39
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Majd kiugrott a szívem mikor megláttam, hogy cikket írtak az egyik, mondhatni példaképemről. Köszönöm szépen GomNaNa ^^ Az I am you, you are me a megjelenésének napjától fogva belopta magát a szívembe, mind a klip és a dal. Tökéletes harmóniában áll a kettő egymással. Imádom Zico kifinomult stílusát, a koncepciót, a dalszöveget, azt a csodaszép hangját, a rap részt és a vörös haját. Akinek eddig mutattam a dalt, mindnek tetszett
Lehetséges, hogy a mi kis rapperünk szerelmes?
Nekem valahogy ez jött le. Összességében, odavagyok Zico munkásságáért, remélem még vissza fog térni az ilyen hangzású dalok készítéséhez! Nem bánnám ha ezentúl többet énekelne, de a rappelést se hanyagolja, elvégre a kedvenc rapperem xD
2016. február 05. 07:02
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1472 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Még nem ismerem ♥Zico♥ dalait de ez a dal (I Am You, You Are Me) ez nekem nagyon megtetszett úgy hogy még párszor meg fogom hallgatni. Itt van ez a másik dal is (It Was Love) ez megint csak egyből megtetszett úgy hogy ♥Fighting Zico♥
2016. február 05. 17:59
OmG CSODÁLATOS LETT MINDKETTŐ..
Most sem okozott nekem csalódást az é kis drágám
A klippek egytől egyig fantasztikusak lettek..<3
Csak így tovább Zico
Most sem okozott nekem csalódást az é kis drágám
Csak így tovább Zico
2016. február 06. 09:38
|
|
Saranghaeyoovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 241742 offline
|
Nagyon jók lettek!
2016. február 06. 20:25
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Luna hangjától egyenesen libabőrös lettem, olyan gyönyörű
(Nem csak a hangja, hanem Ő maga is)
Zico az egyik kedvenc szólistám, ahogy a Block B-t is szeretem egyben, és imádom, hogy több fajta műfajt is kipróbál. Ilyen egy igazi művész.
Ez az albuma inkább az én stílusom, de a Gallery se rossz.
Mellesleg, Hyomin lett megjelölve, és nem Luna
Zico az egyik kedvenc szólistám, ahogy a Block B-t is szeretem egyben, és imádom, hogy több fajta műfajt is kipróbál. Ilyen egy igazi művész.
Ez az albuma inkább az én stílusom, de a Gallery se rossz.
Mellesleg, Hyomin lett megjelölve, és nem Luna
2016. február 09. 17:32
Az előző albuma is valami fantasztikus volt és a mostani is az! *.* Imádom, komolyan... Nem csak ezt a két albumot magát Zicot is. :3
2016. március 27. 18:35
|
|
MRS.Biiersack..jackyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.02. Hozzászólás: 212 Csatolások: 24 Azonosító: 244470 offline
|
Imádom őket
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: