Fecsegő tipegők, Hódító hódok, Rocko, Macseb – ha ismerősen csengenek ezek a sorozatcímek, akkor minden bizonnyal a 90-es, 2000-es években voltál gyerek, és órákig képes voltál a tévé előtt szobrozni azért, hogy megtudd, milyen új kalandokban lesz részük kedvenceidnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Felnőttek millióinak álmát váltja valóra a Nickelodeon
2016. február 04. 14:56
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. február 04. 15:04
|
|
iluvdemilovato1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 222146 offline
|
Szeretem a Nickelodeont, bár inkább a filmes sorozatokat szoktam nézni, nem az animációsokat.. lehet hogy majd belenézek:)
2016. február 04. 15:19
|
|
sofiak03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.15. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 252296 offline
|
Nem nagyon szoktam rajta nézni az "animációkat", néha bele nézek, de jobban a sorozatokat nézem rajta (pl.: Big Time Rush, Icarly, stb.). De viszont egy mese van amit mindíg nézek: Spongyabob
2016. február 04. 15:48
Nem éltem még ekkor de ezeken a meséken nőttem fel és
2016. február 04. 16:56
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Az a baj ezzel, hogy akik pl a 90-es években voltak gyerekek, már a legjavuk a húszas éveikben járnak, és lehet elsőre örülnének ezeknek a sorozatoknak, nem tartana sokáig ez az öröm.
Mondjuk most magamból indulok ki, de pl gyerekként imádtam a Sailor Moont, és kb 1 éve gondoltam újra nézem, milyen jó lesz...aztán a legelső rész 5. percénél kinyomtam, mert agyrákot készültem kapni.
Sok sorozat átértékelődik az emberben, amikor felnőtt fejjel nézi vissza, szóval lehet a kezdeti sikereket végül egy óriási hasraesés váltaná fel.
Mondjuk most magamból indulok ki, de pl gyerekként imádtam a Sailor Moont, és kb 1 éve gondoltam újra nézem, milyen jó lesz...aztán a legelső rész 5. percénél kinyomtam, mert agyrákot készültem kapni.
Sok sorozat átértékelődik az emberben, amikor felnőtt fejjel nézi vissza, szóval lehet a kezdeti sikereket végül egy óriási hasraesés váltaná fel.
2016. február 04. 17:02
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Istenem de örülnék ha láthatnám újra ezeket a meséket!
)
Akkor még nézhető mesék is voltak
Akkor még nézhető mesék is voltak
2016. február 04. 17:47
Úristen, emlékszem, hogy minden reggel, hogy vártam a macseb újabb és újabb részeit, egyszerűen imádom azt a mesét!
2016. február 04. 17:57
|
|
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 offline
|
Basszus, csak én nem szerettem ezeket a meséket?
sőt kifejezetten utáltam. Én Cartoon Networkot néztem mindig..
2016. február 04. 19:23
A The Splat csatorna indítása jó ötlet. Viszont szerintem semmi értelme egész estés moziba összegyűjteni ezeket a rajzfilmeket. Ebből csak egy nagy káosz fog kisülni az tuti.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: