Fecsegő tipegők, Hódító hódok, Rocko, Macseb – ha ismerősen csengenek ezek a sorozatcímek, akkor minden bizonnyal a 90-es, 2000-es években voltál gyerek, és órákig képes voltál a tévé előtt szobrozni azért, hogy megtudd, milyen új kalandokban lesz részük kedvenceidnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Felnőttek millióinak álmát váltja valóra a Nickelodeon
2016. február 04. 14:56
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. február 04. 15:04
|
|
iluvdemilovato1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 222146 offline
|
Szeretem a Nickelodeont, bár inkább a filmes sorozatokat szoktam nézni, nem az animációsokat.. lehet hogy majd belenézek:)
2016. február 04. 15:19
|
|
sofiak03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.15. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 252296 offline
|
Nem nagyon szoktam rajta nézni az "animációkat", néha bele nézek, de jobban a sorozatokat nézem rajta (pl.: Big Time Rush, Icarly, stb.). De viszont egy mese van amit mindíg nézek: Spongyabob
2016. február 04. 15:48
Nem éltem még ekkor de ezeken a meséken nőttem fel és
2016. február 04. 16:56
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Az a baj ezzel, hogy akik pl a 90-es években voltak gyerekek, már a legjavuk a húszas éveikben járnak, és lehet elsőre örülnének ezeknek a sorozatoknak, nem tartana sokáig ez az öröm.
Mondjuk most magamból indulok ki, de pl gyerekként imádtam a Sailor Moont, és kb 1 éve gondoltam újra nézem, milyen jó lesz...aztán a legelső rész 5. percénél kinyomtam, mert agyrákot készültem kapni.
Sok sorozat átértékelődik az emberben, amikor felnőtt fejjel nézi vissza, szóval lehet a kezdeti sikereket végül egy óriási hasraesés váltaná fel.
Mondjuk most magamból indulok ki, de pl gyerekként imádtam a Sailor Moont, és kb 1 éve gondoltam újra nézem, milyen jó lesz...aztán a legelső rész 5. percénél kinyomtam, mert agyrákot készültem kapni.
Sok sorozat átértékelődik az emberben, amikor felnőtt fejjel nézi vissza, szóval lehet a kezdeti sikereket végül egy óriási hasraesés váltaná fel.
2016. február 04. 17:02
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Istenem de örülnék ha láthatnám újra ezeket a meséket!
)
Akkor még nézhető mesék is voltak
Akkor még nézhető mesék is voltak
2016. február 04. 17:47
Úristen, emlékszem, hogy minden reggel, hogy vártam a macseb újabb és újabb részeit, egyszerűen imádom azt a mesét!
2016. február 04. 17:57
|
|
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 offline
|
Basszus, csak én nem szerettem ezeket a meséket?
sőt kifejezetten utáltam. Én Cartoon Networkot néztem mindig..
2016. február 04. 19:23
A The Splat csatorna indítása jó ötlet. Viszont szerintem semmi értelme egész estés moziba összegyűjteni ezeket a rajzfilmeket. Ebből csak egy nagy káosz fog kisülni az tuti.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: