A lehető legjobban alakul Louis Tomlinson és Danielle Campbell kapcsolata
2016. február 04. 16:49
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Dorina1024-Teljesen egyet értek! Én nem akarok beleszólni Louis életébe,ha ő így boldog, akkor nekem tökéletes
A mosoly pedig nyilván lefagy az arcáról,ha még egy ilyen zártkörű ünnepségen is megjelennek a lesifotósok!!! Abban pedig biztos vagyok,hogy remek apuka
2016. február 04. 16:53
Engem aztán már tényleg nem érdekel hogy mi van vele...
Legyenek nagyon boldogok együtt.Nem értem miért kell ezert össze veszni és beszólogatni!!
Komolyan mondom elegem van már a sok "bitch fight"-ból..
Amúgy tiszta fura hogy pont ÉN írom ezt XXd
Legyenek nagyon boldogok együtt.Nem értem miért kell ezert össze veszni és beszólogatni!!
Komolyan mondom elegem van már a sok "bitch fight"-ból..
Amúgy tiszta fura hogy pont ÉN írom ezt XXd
2016. február 04. 17:06
|
|
Lisanneinjeolmi <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.28. Hozzászólás: 11007 Csatolások: 2193 Azonosító: 252651 offline
|
Amúgy ennyi erővel miért lett apa? Tudom, senki se vagyok én, hogy beleszóljak az életébe, de ez akkor is nem fair, mivel annak a kisgyereknek lesznek érzései, és milyen lehet már neki, hogy az apja egy tinisztárral van együtt... Még egyszer megismétlem, semmi beleszólása sincsen senkinek az életébe, de akkor ennyi erővel miért akart apa lenni?
2016. február 04. 17:47
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Valahogy nem tudom hova tenni ezt a helyzetet. Most született meg a gyermeke,de egy másik csajjal van együtt? Az anyuka helyében szerintem érzelmi roncs lennék tekintve,hogy a születendő gyerekem mással randizgat. Oké,hogy szétmentek viszont számomra ez az egész felfoghatatlan(bár hozzáteszem nem követem a fiúk magánéletét így fogalmam sincs mik történtek pontosan a háttérben).
2016. február 04. 18:22
|
|
virgi09i'm a sinner bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.17. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 10 Azonosító: 240469 offline
|
Hát elég szomorú hogy összefeküdt azzal a nővel,még gyereke is született,nemhogy egy normális nőtől-akivel már több éve együtt vannak-született volna.
2016. február 04. 18:37
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Nem fogom komolyabban kifejteni a véleményem,mert nem akarok regényt írni úgyhogy csak annyit mondok,hogy az ő élete majd megoldja ....
2016. február 04. 19:01
|
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline
|
Én szegény nőt sajnálom, aki lefeküdt Louissal. Mondhatni csúnyán azt, hogy neki már nem nagyon lesz karrierje, nem lesz menő stylist és csak úgy fogják ismerni, hogy a lány, akit a One Direction egyik tagja teherbe ejtett.
Ehelyett Louis fizet, néha napján majd meglátogatja a kicsit aztán ennyi.
Ehelyett Louis fizet, néha napján majd meglátogatja a kicsit aztán ennyi.
2016. február 04. 19:10
Ez nagyszerű,örülök nekik,de mégis jobb lenne,ha a gyereke anyjával lenne együtt.Hiszen egy család.
2016. február 04. 19:11
Megmondom őszintén, én nem érzem egyáltalán zavarosnak a dolgot. Mármint,persze, szerintem sem nem egészséges, sem nem normális így a dolog. Viszont, ha minden az lenne, tehát egészséges és normális, akkor az azt jelentené, hogy Louis Briana mellett maradna, és úgy nevelnék fel a fiukat, mint egy pár. Ez így rendben is lenne, és a kisfiúnak a legjobb lenne, DE.
Ugyanakkor, hogy ezt kívánjuk, azt is, hogy Louis élje le az életét egy olyan nővel akit nem szeret, ne találkozzon, szakítson azzal a nővel akit szeret, és, hogy boldogtalan legyen...
Hibázott. Nagyot hibázott, aminek egy ártatlan gyermek lett a következménye, viszont tudom, hogy Louis felelősségteljes, és rengeteg időt fog tölteni a gyernekével. És, ha nem is úgy mint a fia édesanyjának a párja, de sokkal inkább mint egy igaz apuka, szeretettel telve és mindent megadva neki.
És valljuk be, manapság minden második házasság válással végződik, minden második gyermek úgy nő fel, hogy az édesapjuk nem lakik vele, és talán más, új barátnője/felesége van. Így ez a gyernek sem fog lelki sérülésekkel felnőni. Mert biztos vagyok benne, hogy Louis annyi időt fog vele eltölteni amennyi csak lehetséges.
Nem mondom, hogy ez a helyzet jó. Nem, ez így nem jó. De nem akarhatjuk, hogy boldogtalan legyen. Akármennyire nehéz elmondanom, de az Ő élete, Ő boldogsága, és Ő tudja,hogy mi a helyes megoldás.
Nagyon sok boldogságot Nekik!
Ugyanakkor, hogy ezt kívánjuk, azt is, hogy Louis élje le az életét egy olyan nővel akit nem szeret, ne találkozzon, szakítson azzal a nővel akit szeret, és, hogy boldogtalan legyen...
Hibázott. Nagyot hibázott, aminek egy ártatlan gyermek lett a következménye, viszont tudom, hogy Louis felelősségteljes, és rengeteg időt fog tölteni a gyernekével. És, ha nem is úgy mint a fia édesanyjának a párja, de sokkal inkább mint egy igaz apuka, szeretettel telve és mindent megadva neki.
És valljuk be, manapság minden második házasság válással végződik, minden második gyermek úgy nő fel, hogy az édesapjuk nem lakik vele, és talán más, új barátnője/felesége van. Így ez a gyernek sem fog lelki sérülésekkel felnőni. Mert biztos vagyok benne, hogy Louis annyi időt fog vele eltölteni amennyi csak lehetséges.
Nem mondom, hogy ez a helyzet jó. Nem, ez így nem jó. De nem akarhatjuk, hogy boldogtalan legyen. Akármennyire nehéz elmondanom, de az Ő élete, Ő boldogsága, és Ő tudja,hogy mi a helyes megoldás.
Nagyon sok boldogságot Nekik!
2016. február 04. 19:19
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Hát, ez szánalmas... Nem, inkább nevetséges. Felcsinál egy csajt, lelép, majd kapcsolatba bonyolódik egy másik hölggyel, miközben a gyereke megszületik.
Már látom, milyen felelősségteljes apa lesz, ahogy azt is, hogy Danielle rövid úton ráun majd erre a helyzetre.
Már látom, milyen felelősségteljes apa lesz, ahogy azt is, hogy Danielle rövid úton ráun majd erre a helyzetre.
2016. február 04. 19:32
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
"És valljuk be, manapság minden második házasság válással végződik, minden második gyermek úgy nő fel, hogy az édesapjuk nem lakik vele, és talán más, új barátnője/felesége van. Így ez a gyernek sem fog lelki sérülésekkel felnőni. Mert biztos vagyok benne, hogy Louis annyi időt fog vele eltölteni amennyi csak lehetséges. "
Ennél nagyobb őrültséget életemben nem hallotam még eddig.Még,hogy nem lesz a gyereknek lelkileg semmi baja,na persze.Mondj egyetlen egy olyan gyermeket akit nem viselt meg ,hogy a szülei elváltak.Én egyetlen egyet sem tudok ilyet.
Ennél nagyobb őrültséget életemben nem hallotam még eddig.Még,hogy nem lesz a gyereknek lelkileg semmi baja,na persze.Mondj egyetlen egy olyan gyermeket akit nem viselt meg ,hogy a szülei elváltak.Én egyetlen egyet sem tudok ilyet.
2016. február 04. 19:52
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Ha mindenki boldog, akkor jólvan. (De azt azért nem hiszem) Most született gyereke....én értem, hogy a gyereke anyja csak egy barát, de azért álljon már meg a menet! Ha sokat találkozik majd a fiával, akkor sem lesz egy olyan igazi család. De én édeskevés vagyok ehhez, mindenki eldöntheti, hogy mit kezd az életével, de ha azzal mások boldogtalanabbak lesznek, akkor az azért csúnya dolog. De érezze jól magát, én csak a gyereke anyját sajnálom, akinek egyedül kell a fiát felnevelnie, ami nen kis feladat.
2016. február 04. 20:02
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Akkor legyenek boldogok. Most már késő lenne azon gondolkozni, mi lenne, ha nem esett volna teherbe a lány. Akkor nem hinném, hogy együtt láthatnánk őket. A kisbabának pedig csak jót kívánok, mert ő tényleg nem tehet a szülei hibáiról.
2016. február 04. 22:09
N.k.
Úgy értettem, hogy nem lesz lelki sérülése, hogy Louis ugyanúgy része lesz a gyermeke részének, nem fogja elhanyagolni.
Úgy értettem, hogy nem lesz lelki sérülése, hogy Louis ugyanúgy része lesz a gyermeke részének, nem fogja elhanyagolni.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: