Rajongóik kezdeti kételyei ellenére megmutatták, hogy igenis van közös jövőjük és boldogok együtt.
A teljes cikkhez kattints ide!
A lehető legjobban alakul Louis Tomlinson és Danielle Campbell kapcsolata
2016. február 04. 14:22
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. február 04. 14:37
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Sok boldogságot!
2016. február 04. 14:39
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Most már tudom ki ez a csaj. Hát Eleanornál egy kicsivel talán szebb. Csak annyit mondok hogy Louis akkor is Harryhez illik. Nekem így is és úgy is mindegy hogy kivel khm.... "járnak", akkor sem tudják el rejteni mennyire szeretik egymást.
Larry Stylinson!!!♡♡♡♡♡
Most pedig várom a sok idióta kommentjét arra amit mondtam......
Larry Stylinson!!!♡♡♡♡♡
2016. február 04. 14:53
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (Abbey Wolf @ 2016.02.04. 14:39)
Most már tudom ki ez a csaj. Hát Eleanornál egy kicsivel talán szebb. Csak annyit mondok hogy Louis akkor is Harryhez illik. Nekem így is és úgy is mindegy hogy kivel khm.... "járnak", akkor sem tudják el rejteni mennyire szeretik egymást.
Larry Stylinson!!!♡♡♡♡♡
Larry Stylinson!!!♡♡♡♡♡
Fejezd már be a hülye Larryzésedet, nagyon unalmas, idegesítő és marhára elavult már ez. Komolyan itt tartasz még?
1 felhasználónak tetszik:
Kincses Bogi
2016. február 04. 14:55
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Idézet (Lambika @ 2016.02.04. 14:53)
Fejezd már be a hülye Larryzésedet, nagyon unalmas, idegesítő és marhára elavult már ez. Komolyan itt tartasz még?

Igazad van , se Harry , se Louis nem mondta , hogy szerelmesek egymásba
Lambika
2016. február 04. 15:09
|
|
singeeeervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.01. Hozzászólás: 491 Csatolások: 57 Azonosító: 253669 offline
|
Hát..respect ennek a csajnak, amiért ilyen jól kezeli, hogy Louisnak gyereke van egy másik csajtól...
Am cukik együtt, amíg mindketten boldogok, addig nekem is bejön ez a páros
2016. február 04. 15:21
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Én sokkal inkább Brianaért és a gyerekért aggódok, mint Danielle-ért. Úgy értem... ezek tényleg normális emberi kapcsolatok? Az egyik otthon ül a fiával, a másikkal pedig éppen randizik, a kapcsolatok általában szerintem nem így működnek. Tudom hogy Brianaval nem állnak hivatalos kapcsolatban, viszont akkor is szülői kötelessége lenne úgy viselkedni, mint egy apuka, és legalább az első hónapokban mellette kellene lennie, vagy az milyen már hogy Brianaval lakik, de közben másnál tengeti a napjait? Tudom hogy ebben a modern világban manapság ez már nem nagy cucc, de a gyerek nem fog majd rájönni egy idő után hogy ez nem egészséges? Vagy milyen normák szerint fognak nevelni egy gyereket, akinek ez a felállás teljesen normálisnak számít. Nem akarom elítélni Louist vagy Daniellet, nem látok bele a kapcsolatukba, és ha Louis mindezek mellett tényleg boldog, akkor el fogom tudni fogadni ezt a dolgot, de mint mondtam, jelen esetben szerintem Daniellenek kellene egy nagyon kevés tiszteletet mutatnia a dolog irányába és... nem is tudom... félreállni az útból? :/
2016. február 04. 15:32
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Lambika ott tartok ahok akarok. Neked tulajdonképpen nem mindegy?
2016. február 04. 15:39
|
|
Barta Nikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.18. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 251712 offline
|
Olyan edesek egyutt♥♥
2016. február 04. 15:44
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Idézet (Abbey Wolf @ 2016.02.04. 15:32)
Lambika ott tartok ahok akarok. Neked tulajdonképpen nem mindegy?
de mindegy csak ne írd oda mindenhová mert a többség már elavultnak tartja és idegesíti
2016. február 04. 15:54
Idézet (singeeeer @ 2016.02.04. 15:09)
Hát..respect ennek a csajnak, amiért ilyen jól kezeli, hogy Louisnak gyereke van egy másik csajtól...

Pacsi! Én is így gondolom!
Amúgy sok boldogságot, szerintem is aranyosak.
2016. február 04. 16:07
Na jó.Édes kevés vagyok ahhoz hogy beleszóljak Louis életébe,de akkor is meg van a véleményem.
Hetek óta nem láttam egy rohadt mosolyt az arcán.Ez pedig minden,csak nem elégedett mosoly.És nem hogy most;mikor született a fia,erről is úgy nyilatkozott hogy lerítt,hogy a pokolba kívánja az egészet.Lehet hogy a médián keresztül próbálja azt mutatni,hogy boldog,igazából az a baj,hogy rohadtul nem az!!És az utóbbi időben úgyis annyi minden volt ezzel a Briana-Baba-Danielle háromszöggel,hogy az én fejemben legalábbis hatalmas kérdőjelek vannak mert bizonyos dolgok annyira ellentmondanak egymásnak meg egyszerűen nem így kéne zajlódjon az,hogy valakinek fia születik!!Mégha az illető sztár is.
Az igazságot úgyis csak Louis tudja,meg akik közel állnak hozzá,esetleg a Modest,hogy valójában hogy történtek a dolgok,én nem is próbálom kitalálni,csak szerintem itt valami nagyon nincs rendben.
Hetek óta nem láttam egy rohadt mosolyt az arcán.Ez pedig minden,csak nem elégedett mosoly.És nem hogy most;mikor született a fia,erről is úgy nyilatkozott hogy lerítt,hogy a pokolba kívánja az egészet.Lehet hogy a médián keresztül próbálja azt mutatni,hogy boldog,igazából az a baj,hogy rohadtul nem az!!És az utóbbi időben úgyis annyi minden volt ezzel a Briana-Baba-Danielle háromszöggel,hogy az én fejemben legalábbis hatalmas kérdőjelek vannak mert bizonyos dolgok annyira ellentmondanak egymásnak meg egyszerűen nem így kéne zajlódjon az,hogy valakinek fia születik!!Mégha az illető sztár is.
Az igazságot úgyis csak Louis tudja,meg akik közel állnak hozzá,esetleg a Modest,hogy valójában hogy történtek a dolgok,én nem is próbálom kitalálni,csak szerintem itt valami nagyon nincs rendben.
2016. február 04. 16:08
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Abbey Wolf: hány éves vagy? mert agyilag 8-9 lehetsz, ha még mindig ilyen idiótaságokkal jössz, hogy Harryhez Louis illik
jár a keksz...
Pityang
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.