Divattervezőnek állt Ariana Grande
2016. február 05. 19:13
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Egy szánalmas csicska vagy...Nyugudtan huzzd fel magad. Lehet o bármilyen énekesnő aki a profilod on van Ariana -nak ezerszer jobb hangja van es tehetségesebb
2016. február 05. 19:16
|
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline
|
Idézet (Moonlight1 @ 2016.02.05. 17:55)
Wyrd
Te biztos egy tuccat sz*r vagy de o nem egy tuccat
Te biztos egy tuccat sz*r vagy de o nem egy tuccat
Dehogyis, igazán különleges és egyedi a stílusa. Picit sem olyan, mint más énekesnőcskéké, dehogy
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2016. február 05. 19:39
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Hű *-* Kíváncsi vagyok milyenek lesznek
2016. február 05. 19:43
Honnan tudod hogy Arika jobb énekesnő ha nem is ismered a másikat????Xdddd
Eskü egy térkép vagy,ha nem ítéled el mellesleg a homoszexuálisokat akkor minek hozod fel a koreaiaknál?Gondolom nem azért mert annyira a szíved csücskei (mert nekem nem ez jött le ahogy beszéltél róluk)
Én egyáltalán nem fogom miattad felhúzni magam...
Amúgy hogy Ariana jó énekesnő az meg CSAK a TE VÉLEMÉNYED!!!!!!!!!!!
Eskü egy térkép vagy,ha nem ítéled el mellesleg a homoszexuálisokat akkor minek hozod fel a koreaiaknál?Gondolom nem azért mert annyira a szíved csücskei (mert nekem nem ez jött le ahogy beszéltél róluk)
Én egyáltalán nem fogom miattad felhúzni magam...
Amúgy hogy Ariana jó énekesnő az meg CSAK a TE VÉLEMÉNYED!!!!!!!!!!!
2016. február 05. 19:47
"Wyrd"
Mellesleg teljesen egyet értek veled..
Hány olyan stílusú énekesnő van mint ő..Több cikk is azt állítja hogy Jenifert,beyoncét,és Mariah Careyt másolja...
Mellesleg teljesen egyet értek veled..
Hány olyan stílusú énekesnő van mint ő..Több cikk is azt állítja hogy Jenifert,beyoncét,és Mariah Careyt másolja...
2016. február 05. 19:52
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Leszarlak... Elhiszed ez mind a te véleményed hogy nem tud énekelni . Rajtad kívül is van aki nem szereti de több millióan imádják es a példaképük.
2016. február 05. 19:58
LESZARLAK LESZARLAK LESZARLAK.....Ahh,"ásítanom kell"..Most komolyan tényleg ilyen fejletlen a szókincsed?
Mellesleg kérdeztem hogy kik szeretik és hogy hány ember példaképe??
Mert én úgy emlékszem hogy marhára nem..
Mellesleg kérdeztem hogy kik szeretik és hogy hány ember példaképe??
Mert én úgy emlékszem hogy marhára nem..
2016. február 05. 20:00
U.i. Az meg a te véleményed hogy a koreaiak buzik és hogy tehetségtelenek.....
Három null ide..Vesztésre állsz csillagom..
Három null ide..Vesztésre állsz csillagom..
2016. február 05. 20:03
|
|
|
Kik szeretik??? Nevetnem kell Xddd.
Rosszul emlékszel xd en nem versenyzek mert nem vagyok olyan fogyatékos mint te.
Rosszul emlékszel xd en nem versenyzek mert nem vagyok olyan fogyatékos mint te.
2016. február 05. 20:12
Hát nekem is nevetnek kell rajtad...
Amúgy tuti hogy 10 évesnél idősebb nem lehetsz mert a fogalmazásod nagyon gyatra és a szókincsed is fejletlen...
Mellesleg mire emlékszem rosszul?? Te írtad az előbb idézem: - "Rajtad kívül is van aki nem szereti de több millióan imádják es a példaképük." ezt kérlek szépen te írtad amiben világosan hencegni kezdtél azzal hogy több millió rajongója és példaképe van....
Rövidtávú memóriád befigyelt XXD
Amúgy tuti hogy 10 évesnél idősebb nem lehetsz mert a fogalmazásod nagyon gyatra és a szókincsed is fejletlen...
Mellesleg mire emlékszem rosszul?? Te írtad az előbb idézem: - "Rajtad kívül is van aki nem szereti de több millióan imádják es a példaképük." ezt kérlek szépen te írtad amiben világosan hencegni kezdtél azzal hogy több millió rajongója és példaképe van....
Rövidtávú memóriád befigyelt XXD
2016. február 05. 20:13
Én sem akarok versenyezni de te egy nagyon bonyolúlt ember vagy..
2016. február 05. 20:22
|
|
|
Te értettél engem félre mert en azt a "rosszul emlékszel " nem arra értettem
2016. február 05. 20:26
|
|
|
De mind 1 en lezárom innentől nem írok ide!!
Nyugodtan utald Ariana -t en is utálom a K pop ot:) Nem érsz te annyit hogy itt veszekedjek xd Viszlát !
Nyugodtan utald Ariana -t en is utálom a K pop ot:) Nem érsz te annyit hogy itt veszekedjek xd Viszlát !
2016. február 05. 20:31
Na jó..
Figyelj,végig olvastam az eddigi beszélgetéseinket és rájöttem hogy ennek semmi értelme..Most komolyan te sem akarod hogy a mi veszekedéseinkel legyen tele ez a cikk..
Bocsánatot kérek az eddigiekért.Sajnálom hogy le fogyatékosoztalak és hogy az anyudat is a számra vettem...De egyszerűen ilyen vagyok először cselekszem és csak utána gondolkodom...Elhiszem hogy nagyon szereted Arit és hogy bármire képes lennél érte.Tudom mert ismerős az érzés..
Híhetetlen amit most fogok írni de én is szoktam Aritól zenéket hallgatni és itt sztaritin van is Ari fan barátnőm akivel nagyon jól kijövünk ahoz képest hogy totál másokért vagyunk oda..Ha esetleg adnánk egy esélyt arra hogy jobban megismerjük egymást akkor talán még barátok is lehetnénk..De nem akarok semmit sem eröltetni..Mégegyszer sajnálom,és innentől kezdve megpróbálok visszafogotabb stílusban beszélni róla..
Na mit szólsz?Kezdjünk mindent előröl??
Én benne lennék
Figyelj,végig olvastam az eddigi beszélgetéseinket és rájöttem hogy ennek semmi értelme..Most komolyan te sem akarod hogy a mi veszekedéseinkel legyen tele ez a cikk..
Bocsánatot kérek az eddigiekért.Sajnálom hogy le fogyatékosoztalak és hogy az anyudat is a számra vettem...De egyszerűen ilyen vagyok először cselekszem és csak utána gondolkodom...Elhiszem hogy nagyon szereted Arit és hogy bármire képes lennél érte.Tudom mert ismerős az érzés..
Híhetetlen amit most fogok írni de én is szoktam Aritól zenéket hallgatni és itt sztaritin van is Ari fan barátnőm akivel nagyon jól kijövünk ahoz képest hogy totál másokért vagyunk oda..Ha esetleg adnánk egy esélyt arra hogy jobban megismerjük egymást akkor talán még barátok is lehetnénk..De nem akarok semmit sem eröltetni..Mégegyszer sajnálom,és innentől kezdve megpróbálok visszafogotabb stílusban beszélni róla..
Na mit szólsz?Kezdjünk mindent előröl??
Én benne lennék
2016. február 05. 20:32
Xd ez most teljesen olyan volt mint egy válás,szakítás
2016. február 05. 20:33
|
|
|
En is benne lennék .
Ez mar tényleg sok volt
2016. február 05. 20:34
|
|
|
Örülnek ha mindent elorol kezdenénk
2016. február 05. 20:36
Na legalább egy valamiben egyet értünk..
Az én részemről nincs harag..Már nem vagy letíltva, ha szeretnél nyugottan írj vagy inkább én?? Nekem mindegy
Az én részemről nincs harag..Már nem vagy letíltva, ha szeretnél nyugottan írj vagy inkább én?? Nekem mindegy
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.